Οι 6 πιο συναρπαστικές και ευχάριστες στάσεις για σεξ

Η δοκιμή διαφορετικών στάσεων κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να κάνει την πράξη πολύ πιο ευχάριστη και να βοηθήσει και τους δυο συντρόφους να φτάσουν σε οργασμό.

Τι θα ήταν το σεξ χωρίς τον αισθησιασμό των διαφορετικών σεξουαλικών στάσεων; Βρείτε εδώ μερικές ευχάριστες στάσεις για σεξ.

Σίγουρα θα ήταν απλά μια κουραστική και βαρετή δραστηριότητα και θα φαινόταν πολύ λιγότερο ελκυστική.

Η απόλαυση και η ευχαρίστηση συμβαδίζουν με τη δημιουργικότητα και τη δέσμευση όταν εφαρμόζονται στο σεξ. Τότε είναι που οι διαφορετικές στάσεις γίνονται πραγματικά σημαντικές.

Οι διαφορετικές στάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη του οργασμού και είναι το αλάτι στην επιθυμία και το πάθος.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι προτιμήσεις είναι υποκειμενικές και μοναδικές για κάθε άτομο. Η επικοινωνία μεταξύ των εραστών είναι το κλειδί για τη μεγαλύτερη ικανοποίηση και την επίτευξη αξέχαστων οργασμών.

Πιθανότατα γνωρίζετε ένα-δυο πράγματα σχετικά με αυτό, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι εκτός από τα θέματα ταμπού που μπορεί να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους από το να προσπαθούν να δοκιμάσουν διαφορετικές σεξουαλικές στάσεις, θα ήταν καλύτερο να εξετάσετε τους περιορισμούς σας.

Στην Ασία, υπάρχουν ‘στάσεις-προετοιμασίας’ για οποιαδήποτε στάση μπορεί να υπάρχει για την ανθρώπινη σεξουαλική ικανοποίηση.

Η Ινδία, η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη και οι Φιλιππίνες έχουν όλες βιβλία και εγχειρίδια που αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία.

Εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που δεν σταματούν ποτέ να ψάχνουν και να ερευνούν ποιες στάσεις του σεξ παρέχουν περισσότερη ευχαρίστηση και αισθησιασμό, εδώ σας παρουσιάζονται αυτές οι 6 στάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε με τον σύντροφό σας ή την σύντροφό σας.

Μπορείτε να ανακαλύψετε την ευχαρίστηση με υγιεινό και ερωτικό τρόπο.

Οι 6 πιο συναρπαστικές και ευχάριστες στάσεις του σεξ


1. Η στάση λωτός

στάση λωτός

Αυτή η στάση είναι ιδανική για τους συντρόφους που θέλουν να διατηρήσουν παρατεταμένη επαφή με τα μάτια ενώ μοιράζονται έναν αργό και σχεδόν συγχρονισμένο ρυθμό.

Είναι πραγματικά συναρπαστική τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.


Πώς να την κάνετε

 • Ο άνδρας πρέπει να καθίσει και να ανοίξει τα πόδια του, μιμούμενος το άνοιγμα του λουλουδιού του λωτού.
 • Στη συνέχεια, η γυναίκα κάθεται από πάνω και αγκαλιάζει τον κορμό του με τα πόδια της.
 • Η γυναίκα θα δώσει το ρυθμό. Η επαφή μεταξύ των δύο σωμάτων συμβάλλει στην ένωση της αναπνοής και των δύο ανθρώπων.

2. Πόδια στους ώμους

Αυτή η θέση είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε προσφέρει βαθιά διείσδυση και, ανάλογα με τις συνθήκες και το ρυθμό μεταξύ των εραστών, θα προσφέρει έναν οργασμό πολύ εύκολα.

Είναι επίσης πολύ απλό να την πετύχετε.

 • Η γυναίκα πρέπει να είναι ξαπλωμένη ανάσκελα, με ελαφρώς κεκλιμένη την ηβική περιοχή.
 • Στη συνέχεια, ο άντρας θα πρέπει να την τραβήξει από τους μηρούς και να την φέρει προς τον κορμό του.
 • Με αυτόν τον τρόπο, η διείσδυση θα προσφέρει απίστευτη ευχαρίστηση και στους δύο ανθρώπους.

3. Στην άκρη του κρεβατιού

ζευγάρι, σεξ

Αυτή η ευχάριστη σεξουαλική στάση γίνεται στην άκρη του κρεβατιού με τον άνδρα να λειτουργεί ως στήριγμα για το ρυθμό διείσδυσης.


Πώς να την κάνετε

 • Αρχικά, ο άνδρας κάθεται κοντά στην άκρη του κρεβατιού.
 • Στη συνέχεια βάζει τα πόδια του μαζί.
 • Αυτό θα επιτρέψει στη γυναίκα να ανέβει από πάνω του και να ελέγξει το ρυθμό.

4. Το κουτάλι

σεξ, στάση

Για να μπορέσετε να κάνετε αυτή τη θέση πρέπει να είστε στο κρεβάτι ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια που μπορεί να σας υποστηρίξει. Είναι τέλειο για να εντείνει τις αισθήσεις στην κλειτορίδα και να ενισχύσει το πάθος και το ρομαντισμό.

Πώς να την κάνετε

 • Και οι δύο σύντροφοι πρέπει να βρίσκονται σε σχήμα «C».
 • Τότε ο άντρας θα πρέπει να την αρπάξει από τη μέση και να διεισδύσει μέσα της διατηρώντας τη θέση του κουταλιού.
 • Ο ρυθμός θα αυξηθεί καθώς ο συγχρονισμός και η χαλάρωση αυξάνονται.
 • Ιδανική στάση για τη γυναικεία ευχαρίστηση και τη σύνδεση μεταξύ του ζευγαριού (κατάλληλη και για την περίοδο της εγκυμοσύνης).

5. Στα όρθια, ενάντια στον τοίχο

Για τη θέση αυτή ο άνδρας πρέπει να έχει κάποια δύναμη για να μπορεί να κρατάει την σύντροφό του κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Πώς να την κάνετε

 • Σταθείτε κοντά σε τοίχο για να έχετε στήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της στάσης.
 • Ο άντρας θα πρέπει να πάρει τη γυναίκα με τα δύο χέρια, να την πιάσει στους γλουτούς και να την σηκώσει μέχρι το ύψος του κορμού.
 • Αγκαλιάζοντας την παθιασμένα, μόλις την σηκώσει και την ακουμπήσει στον τοίχο, ο άνδρας θα πρέπει να διεισδύσει.

6. Στα τέσσερα

γυναίκα με μάτια κλειστά

Ναι, ίσως ήδη τη γνωρίζετε αυτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι συναρπαστική και ευχάριστη (ειδικά για τις γυναίκες).

Εκτός ότι εισάγει στην πράξη κάποιους ρόλους, αυτούς μεταξύ του «κυρίαρχου» και του «υποτελούς», εγγυάται πάθος και οργασμούς.

Πώς να την κάνετε

 • Βεβαιωθείτε ότι είστε σε μια επίπεδη επιφάνεια που μπορεί να υποστηρίξει και τους δύο ανθρώπους.
 • Στη συνέχεια, η γυναίκα θα πρέπει να πάρει σε μια θέση παρόμοια με αυτή που παίρνουν τα σκυλιά όταν ζευγαρώνουν – Και τα δύο τα γόνατα, καθώς και τα χέρια, θα πρέπει να στηρίζουν το υπόλοιπα σώμα της.
 • Ως πρόταση, αν η γυναίκα μπορεί να σηκώσει ελαφρώς την λεκάνη της και να βυθίσει ελαφρώς το επάνω της πλάτη της,  τότε είναι ένα υπέροχο θέαμα για τον άνθρωπο και η διείσδυση είναι ακόμη μεγαλύτερη.
 • Ο άνδρας πρέπει να τοποθετήσει τα χέρια του στους γλουτούς ή στη μέση της και να προχωρήσει σε διείσδυση. Δοκιμάστε και εσείς αυτές τις στάσεις για σεξ!
Ίσως σας αρέσουν