Πολιτική Διαφημίσεων

Η αποστολή του Με Υγεία είναι να αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για την υγεία και την ευεξία. Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστο και πρακτικό περιεχόμενο, το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με αυστηρές εκδοτικές και ιατρικές κατευθυντήριες γραμμές και εγγυόμαστε την ακρίβεια και τη σαφήνεια των άρθρων μας.

Το Με Υγεία χρηματοδοτείται μέσω της πώλησης διαφημίσεων στην ιστοσελίδα του και στα κοινωνικά του δίκτυα, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στη συντακτική αυτονομία, πράγμα που σημαίνει ότι τα κριτήριά μας δεν επηρεάζονται σε καμία περίπτωση από αυτόν τον χρηματοδοτικό μηχανισμό.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Με Υγεία μπορεί να συνεργαστεί με χορηγούς για την προώθηση της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας τους. Αυτό το περιεχόμενο επισημαίνεται πάντα ως “χορηγούμενο” και αυτές οι πληροφορίες αναφέρονται ξεκάθαρα στην αρχή αυτών των άρθρων.

Αυτές είναι οι συγκεκριμένες οδηγίες που ακολουθούμε σχετικά με τους τύπους διαφημίσεων που δεχόμαστε:

1. Δεν υποστηρίζουμε κανένα προϊόν ή υπηρεσία που διαφημίζεται.

Παρόλο που ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες ενδέχεται να εμφανίζονται στον ιστότοπό μας με τη μορφή διαφημίσεων, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να θεωρείται ως έγκριση του προϊόντος, της υπηρεσίας ή της επωνυμίας που διαφημίζεται. Η αξιολόγηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών είναι αποκλειστική ευθύνη της συντακτικής ομάδας, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη τυχόν διαφημιστικές σχέσεις που μπορεί να υπάρχουν με τις εταιρείες που τα διανέμουν.

2. Διακρίνουμε ξεκάθαρα τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο των άρθρων μας.

Διατηρούμε πάντα μια σαφή διάκριση μεταξύ διαφημίσεων και εκδοτικού περιεχομένου. Όλες οι διαφημίσεις του Με Υγεία προσδιορίζονται σαφώς και ξεκάθαρα ως τέτοιες.

3. Ορισμένοι τύποι διαφημίσεων δεν θα γίνονται δεκτοί

Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να περιέχουν δόλιο, παραπλανητικό ή προσβλητικό υλικό, συμπεριλαμβανομένου υλικού που παραποιεί, γελοιοποιεί ή επιτίθεται σε άτομο ή ομάδα με βάση την ηλικία, το χρώμα, την εθνική καταγωγή, τη φυλή, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία.

Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να περιέχουν δυσφημιστικές, συκοφαντικές ή απειλητικές πληροφορίες. Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να συνδέονται με όπλα, πορνογραφία, ναρκωτικά, πολιτικές εκστρατείες ή προσομοίωση ειδήσεων ή έκτακτης ανάγκης. Οποιαδήποτε διαφήμιση θα μπορούσε να παρερμηνευτεί ως εκδοτικό περιεχόμενο θα χαρακτηρίζεται ως διαφήμιση.

4. Προβολή διαφημίσεων

Το Με Υγεία έχει την αποκλειστική και διακριτική ευχέρεια να καθορίσει τους τύπους διαφημίσεων που θα γίνουν δεκτές και θα προβληθούν στον ιστότοπο και διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει, να ακυρώσει ή να αποσύρει οποιαδήποτε διαφήμιση ανά πάσα στιγμή, όταν το περιεχόμενο ή οι στόχοι αυτών είναι αντίθετοι με τις πολιτικές του Με Υγεία. Σε περίπτωση απόσυρσης μιας διαφήμισης, ο διαφημιζόμενος θα ειδοποιηθεί αμέσως αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους ελήφθη η απόφαση.

5. Κάνουμε ξεκάθαρη διάκριση μεταξύ χορηγούμενου και μη διαφημιζόμενου περιεχομένου.

Το Με Υγεία αναζητά χορηγία από ερευνητικούς οργανισμούς, κατασκευαστές και άλλους αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών. Το περιεχόμενο που χορηγείται παρέχει οικονομικά οφέλη στο Με Υγεία, αλλά ωφελεί επίσης τους χρήστες μας παρέχοντάς τους ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρουν αυτοί οι οργανισμοί.

Οποιοδήποτε περιεχόμενο χορηγείται από διαφημιζόμενο υπόκειται στη συντακτική μας πολιτική και υπόκειται σε έλεγχο από το συντακτικό μας προσωπικό. Επιπλέον, όταν το περιεχόμενο παρέχεται ή επηρεάζεται από έναν οργανισμό, επισημαίνεται ως χορηγούμενο, ώστε ο χρήστης να ενημερώνεται κατάλληλα.

6. Πρόγραμμα Συνεργατών

Ως μέρος της διαδικασίας δημιουργίας άρθρου, η συντακτική μας ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς σχετικά προϊόντα που πιστεύει ότι μπορεί να είναι χρήσιμα στους αναγνώστες μας. Αν και όλα τα προϊόντα επιλέγονται ανεξάρτητα, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το Με Υγεία ενδέχεται να λάβει προμήθεια εάν αγοράσετε ένα προϊόν στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που παρέχουμε.

Σε περιπτώσεις όπου το Με Υγεία λαμβάνει προμήθεια όταν οι χρήστες αγοράζουν ή εγγράφονται σε αυτό το προϊόν ή την υπηρεσία, η σελίδα θα περιλαμβάνει το ακόλουθο κείμενο: Αυτό το άρθρο προτείνει αντικειμενικά και ανεξάρτητα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους αναγνώστες. Όταν ο χρήστης πραγματοποιήσει μια αγορά μέσω των συγκεκριμένων συνδέσμων που εμφανίζονται σε αυτό το άρθρο, το Με Υγεία ενδέχεται να λάβει προμήθεια.