About Us

Ποιοι Είμαστε

Θέλουμε να σας δώσουμε τις απαντήσεις σε όλες εκείνες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τις ασθένειες, τις θεραπείες, την ψυχική υγεία, τη διατροφή, τη ζωή ως ζευγάρι, τη μητρότητα, το σπίτι και πολλά άλλα.

Για 10 χρόνια – και με τη βοήθεια μιας ομάδας συγγραφέων, συντακτών και επαγγελματιών υγείας – προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια πλήρη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 7.000 άρθρα με ενδιαφέροντες πληροφορίες, που υποστηρίζονται από στοιχεία και βιβλιογραφία και πάνω από όλα είναι εύκολα στην κατανόηση.

Το να νιώθουμε καλά και να έχουμε καλή υγεία είναι ένας κοινός στόχος. Εξ ου και η ανάγκη να υιοθετήσετε καλές συνήθειες και να έχετε πρόσβαση σε πόρους για τη βελτίωση του τρόπου ζωής. Φυσικά, σε αυτή τη διαδικασία προκύπτουν εκατοντάδες αμφιβολίες. Στην ιστοσελίδα μας εργαζόμαστε συνεχώς για να υποστηρίζουμε, να εμπνέουμε και να καθοδηγούμε τους χρήστες μας.

Απλοποιούμε πολύπλοκα ζητήματα υγείας και επικεντρωνόμαστε στην παροχή σαφών, συνοπτικών και αξιόπιστων απαντήσεων για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τις ασθένειες, τη διατροφή, την ψυχική υγεία, τις συνήθειες, τις σχέσεις, το σπίτι, τη μητρότητα και άλλα.

Η κοινότητα μας

Εκτός από τις 1.700.000 μηνιαίες επισκέψεις στον ιστότοπό μας, η κοινότητά μας επεκτείνεται σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook και στο Pinterest. Μελλοντικά, θα μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο Twitter και στο TikTok.

Οι αξίες μας

Ως ιστοσελίδα που προωθεί την υγεία και την ευεξία σε μια κοινότητα εκατομμυρίων αναγνωστών, γνωρίζουμε τον αντίκτυπο του περιεχομένου μας. Ως εκ τούτου, αναλαμβάνουμε τη δέσμευση και την ευθύνη της παραγωγής θετικών αλλαγών όχι μόνο στους χρήστες μας, αλλά και σε περιβαλλοντικό και κοινωνικό επίπεδο.

Χωρίς να ξεχνάμε τον επαγγελματισμό, η ομάδα μας εργάζεται με ενσυναίσθηση και σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ένταξη. Θέλουμε να ενδυναμώσουμε όλους τους ανθρώπους ώστε να μπορούν να αναλάβουν ενεργό ρόλο στη διαχείριση της υγείας τους και σε ό,τι σχετίζεται με αυτήν.

Συντακτική δέσμευση
Συντακτική δέσμευση

Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Δημιουργούμε άρθρα που βασίζονται σε αυστηρή έρευνα και απλοποιούμε πολύπλοκα θέματα, ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατανοήσει.

Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυημένη ποιότητα

Οι πληροφορίες που θα βρείτε εδώ υποστηρίζονται από αξιόπιστες μελέτες και αναφορές που μπορείτε να συμβουλευτείτε σε συνδέσμους ή βιβλιογραφίες. Επιπλέον, τα θέματα ενημερώνονται περιοδικά κάθε φορά που υπάρχουν νέες εξελίξεις.

Έγκριση από ειδικούς
Έγκριση από ειδικούς

Κάθε άρθρο δημιουργείται, ελέγχεται και επαληθεύεται από επαγγελματίες σε κάθε τομέα. Έχουμε μια ολοκληρωμένη ομάδα που αποτελείται από δημοσιογράφους, συντάκτες, γιατρούς, διατροφολόγους, ψυχολόγους, οδοντίατρους και άλλους συνεργάτες.

Το περιεχόμενο είναι πολύ σημαντικό για εμάς

Θέτουμε αυστηρά κριτήρια για τη δημιουργία του περιεχομένου μας. Επιδιώκουμε όχι μόνο να ενημερώνουμε, αλλά να συνδεόμαστε με τους χρήστες μας. Ως εκ τούτου, φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια, από την ερευνητική διαδικασία, τη γνώμη των ειδικών σε κάθε θέμα, και στην υιοθέτηση μιας γλώσσας που είναι προσβάσιμη, κατανοητή και χωρίς αποκλεισμούς.

Search

Το περιεχόμενό μας βασίζεται σε στοιχεία ή επαγγελματικά κριτήρια, με τη δέσμευση να παρέχουμε ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες.

Search

Το περιεχόμενο σχετικά με τις ασθένειες υποβάλλεται σε διαδικασία αναθεώρησης με επαγγελματίες υγείας για να διασφαλιστεί η ακρίβεια των πληροφοριών.

Search

Συμμετέχουν στη διαδικασία πολλαπλές φωνές, ταυτότητες και προοπτικές για να εξασφαλίσουμε ποικίλο περιεχόμενο.

Η ομάδα των ειδικών μας

Είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι τα θέματα υγείας και ευεξίας πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε πληροφορίες υψηλής ποιότητας ενσωματώνοντας επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς της υγείας στην ομάδα μας.

Γιατροί, διατροφολόγοι, φαρμακοποιοί, ψυχολόγοι, φυσιοθεραπευτές, εκπαιδευτές, βιολόγοι και ειδικοί σε άλλους τομείς ενώνονται μαζί μας για να μας υποστηρίξουν στην αποστολή μας να σας καθοδηγήσουμε με ακριβές, αξιόπιστο και τεκμηριωμένο περιεχόμενο.

Valeria Sabater
Valeria Sabater

Ψυχολόγος

Saúl Sánchez Arias
Saúl Sánchez Arias

Διατροφολόγος και Διαιτολόγος

Leonardo Biolatto
Leonardo Biolatto

Γιατρός ειδικός στον Ιατρικό έλεγχο και στην Οικογενειακή και Περιπατητική Φροντίδα

Maria Patricia Pinero Corredor
Maria Patricia Pinero Corredor

Διατροφολόγος και Τακτική Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Zulia

Eliana Delgado Villanueva
Eliana Delgado Villanueva

Μεταφράστρια - διερμηνέας και διατροφολόγος

Anna Vilarrasa
Anna Vilarrasa

Διατροφολόγος και Διαιτολόγος

Perfil Ruben

Γράψτε μας

Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς!
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή προτάσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συντακτική μας ομάδα μέσω email.