Με Υγεία

αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά περιοδικά στα ελληνικά για την υγεία και την ευεξία στην Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε άρθρα για κάθε θέμα: ασθένειες και θεραπείες, ευεξία, φυσικές θεραπείες, δίαιτες και συνταγές, ψυχολογία, ζευγάρια, μητρότητα και για τον τρόπο ζωής. Όλα αυτά αναπτύσσονται από μια ομάδα δημοσιογράφων υγείας οι οποίοι βασίζονται στην επιστημονική έρευνα, τις φαρμακευτικές ανακαλύψεις και, γενικά,σε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για κάθε θέμα.

Μέσα από άρθρα, βίντεο, γραφήματα, συνεντεύξεις και εκθέσεις, που χαρακτηρίζονται από την αυστηρότητα και τον επαγγελματισμό της ομάδας μας, καταφέραμε να είμαστε ηγέτες στον τομέα της διάδοσης των πληροφοριών για την υγεία.

Η ομάδα μας

Rubén Zaballos

CEO

Gema Sánchez

Editor-in-Chief

Alberto Turrión

Marketing

Χάρη στη δουλειά της ομάδας διαχείρισης, η Με Υγεία είναι διαθέσιμη σε 23 γλώσσες, έχει την υποστήριξη περισσότερων από 300 επαγγελματιών που εγγυώνται τα ποιοτικά μας πρότυπα και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 60 χώρες.

Οι αναγνώστες μας

Η ανταμοιβή για την ενημερωτική μας δέσμευση είναι οι περισσότεροι από 184.000 φίλοι που διαβάζουν τις δημοσιεύσεις μας στο Facebook. Σε αυτούς βρίσκουμε το κίνητρο για να αναπτυσσόμαστε και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα

Στη Με Υγεία δεσμευόμαστε για την ποιότητα των άρθρων και των πληροφοριών. Για να επιτευχθεί αυτό, επαγγελματίες από διαφορετικά πεδία οι οποίοι είναι πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της υγείας, των φαρμακευτικών ανακαλύψεων, της ψυχολογίας, της ομορφιάς και του τρόπου ζωής.


Επιπλέον, το Με Υγεία υποστηρίζεται από την ομάδα MContigo, μια εταιρία που εγγυάται την ποιότητα με ηγετική θέση στο ψηφιακό περιεχόμενο, έχοντας υπό την εποπτεία της πάνω από 80 ιστοσελίδες παγκοσμίως με πάνω από 100 εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μήνα.  

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρειάζεστε ιατρική συμβουλή;

Δεν μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε προσωπικά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό υγείας μας, όπου μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές πληροφορίες για την υγεία. Εάν βρίσκεστε σε κρίσιμη κατάσταση, καλέστε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

Σας ενδιαφέρει να μας κάνετε μια εμπορική πρόταση; Θέλετε να μας κάνετε κάποια προσφορά για κάποιο προϊόν ή κάποια υπηρεσία;

Στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα μας.

Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενό μας;

Παρακαλούμε, στείλτε ένα e-mail στην νομική μας ομάδα.

Θέλετε να διαφημιστείτε στη σελίδα μας;

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το τμήμα διαφήμισης.

Γραφεία

C/ Concejo 13
Σαλαμάνκα της Ισπανίας
CP: 37002