Ιατρική ομάδα

Το Με Υγεία συγκροτείται από μια ιατρική ομάδα εξειδικευμένη σε διάφορους τομείς που εργάζεται για να εγγυηθεί την ποιότητα, την ακρίβεια και την επιστημονική ακρίβεια των περιεχομένων μας προκειμένου να εκπληρώσουμε τον κύριο στόχο μας: Να βοηθήσουμε στη βελτίωση της υγείας, της ευεξίας και της ποιότητας ζωής των αναγνωστών μας.

Medic Team

Μέσω των αυστηρών διαδικασιών επιλογής μας, διασφαλίζουμε ότι καθένας από τους επαγγελματίες που είναι μέρος της ομάδας μας έχει επαρκή κατάρτιση και εξαιρετικό εργασιακό ιστορικό που μας επιτρέπει να επικυρώνουμε και να επαληθεύουμε ότι οι πληροφορίες στα άρθρα μας πληρούν τα πρότυπα ποιότητας. Ως εκ τούτου, η ιατρική μας ομάδα έχει εκτενή και ποικίλη εμπειρία στον τομέα της υγείας, τόσο στον τομέα της έρευνας, όσο και στην ιδιωτική και δημόσια επαγγελματική πρακτική.

Η ομάδα των ειδικών μας επαληθεύει τις πληροφορίες σε όλο το περιεχόμενό μας για να διασφαλίσει την ποιότητά του.

Πριν από κάθε δημοσίευση, η ιατρική ομάδα αξιολογεί κάθε άρθρο για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς, ενημερωμένες και υποστηρίζονται από επιστημονική έρευνα. Όλο το περιεχόμενο ελέγχεται σε συνεχή βάση για να διασφαλιστεί ότι οι αναγνώστες του Με Υγεία λαμβάνουν ποιοτικές πληροφορίες προσαρμοσμένες στα πιο πρόσφατα ευρήματα και έρευνες στον τομέα της υγείας.

Associated professionals

Thumb Author Ainhoa Balado

Ainhoa Balado

Φυσιοθεραπεύτρια

Δίπλωμα Φυσικοθεραπείας. Η Ainhoa Balado έχει δουλέψει σε διάφορα νοσοκομεία και κλινικές στην Ισπανία και τη Γαλλία. Έχει υπηρετήσει ως διευθύντρια κέντρων που συνδέονται με την ειδικότητά της και δημιούργησε εργαστήρια υποκαταθλιπτικών κοιλιακών για αθλητικά κέντρα.

Thumb Author José Padilla

José Padilla

Ψυχολόγος

Κλινικός ψυχολόγος που ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση και τις φιλοσοφικές πρακτικές. Έχει εργαστεί ως κλινικός ψυχολόγος για ασθενείς με διάγνωση σχιζοφρένειας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού μοντέλων, στρατηγικών και προγραμμάτων που στοχεύουν στη βελτίωση της ευημερίας των ασθενών και των οικογενειών τους. Είναι ενεργός ερευνητής στο Pontificia Universidad Javeriana, όπου κάνει και μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση.

Thumb Author Angie Paola Pardo Ramos

Angie Paola Pardo Ramos

Φυσιοθεραπεύτρια

Φυσικοθεραπεύτρια με επίκεντρο την αθλητική αποκατάσταση, την ορθοπεδική και τις εναλλακτικές θεραπείες. Η Angie Pardo εργάζεται ως αθλητική φυσιοθεραπεύτρια σε πολλαπλά αθλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, η ειδικότητά της είναι η μετεγχειρητική αποκατάσταση και η ενθάρρυνση προγραμμάτων πρόληψης τραυματισμών.

Thumb Author Raquel Aldana

Raquel Aldana

Ψυχολόγος και Καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Λα Ριόχα και στο Ποντιφικό Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα

Ψυχολόγος Γενικής Υγείας με εξειδίκευση στη συναισθηματική αγωγή και στις θεραπείες τρίτης γενιάς. Έχει εργαστεί ως συντάκτρια και σύμβουλος περιεχομένου σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, συντονίστρια του Συνεδρίου Συναισθηματικής Ψυχολογίας και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς και ως δημιουργός ενός προγράμματος που στοχεύει στην προώθηση της απασχολησιμότητας των νέων. Είναι διευθύντρια της Raquel Aldana-Psychology.

Thumb Author Laura Ruiz Mitjana

Laura Ruiz Mitjana

Ψυχολόγος

Πτυχίο ψυχολογίας. Η Laura Ruiz Mitjana έχει ειδικευτεί στις νευροαναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμός και διανοητική αναπηρία). Επί του παρόντος, εργάζεται ως ψυχολόγος παιδιών και εφήβων και φροντίζει νέους και ενήλικες με νοητικές αναπηρίες και συναφείς ψυχικές διαταραχές.

Thumb Author Nataly Reyes Calderon

Nataly Reyes Calderon

Γιατρός.

Είναι φοιτητής του 5ου έτους Ιατρικής στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης στο Νοσοκομείο Vall d'Hebrón. Αυτή τη στιγμή κάνει τις νοσοκομειακές του πρακτικές στο ίδιο νοσοκομείο. Συμμετείχε στο έργο SWI-MicroMón του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης (UAB).

Thumb Author Marcela Caffulli

Marcela Caffulli

Παιδίατρος

Παιδίατρος με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία. Έχει ειδικευτεί στη νευροπαιδιατρική και στην παιδική νευροανάπτυξη. Είναι μέρος της Argentine Society of Pediatrics, μιας οντότητας με την οποία αναπτύσσει έργα, προγράμματα, εργαστήρια και προσπάθειες προβολής σε όλη τη χώρα. Η δουλειά του ως παιδίατρος τον οδηγεί επίσης στο ψηφιακό πλαίσιο σε συνεργασία με περιοδικά και πλατφόρμες υγείας και ιατρικής.

Thumb Author Andrés Felipe Cardona

Andrés Felipe Cardona

Φυσική αγωγή και αθλητισμός

Πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Έχει εργαστεί ως καθηγητής κολύμβησης και φυσικής αγωγής για ηλικιωμένους. Εδώ και μερικά χρόνια συνδυάζει αυτές τις δραστηριότητες με τη συγγραφή, την επεξεργασία και τη διόρθωση περιεχομένου που σχετίζεται με την υγεία και τη σωματική ευεξία.

Thumb Author Loreto Martín

Loreto Martín

Ψυχολόγος

Πτυχίο Ψυχολογίας. Η Loreto Martín έχει εργαστεί ως θεραπεύτρια σε διαφορετικά γραφεία και ως ψυχολόγος σε αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, αυτοκτονικό ιδεασμό, συναισθηματική εξάρτηση, διεκδίκηση, μεταξύ άλλων.

Thumb Author Cesar Paul González

Cesar Paul González

Βιολόγος

Βιολόγος με ειδίκευση στη γενετική και τη μοριακή βιολογία. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός υπεύθυνος διάδοσης, ως συνεργάτης σε μανιφέστα περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ως βοηθός εργαστηρίου και ως δάσκαλος. Έχει επικεντρωθεί στον κοινωνικό αντίκτυπο των γνώσεων για τη βιολογία, με στόχο να υλοποιηθούν σε ένα εφαρμόσιμο και χρήσιμο πλαίσιο για τους ανθρώπους.

Thumb Author Alejandro Duarte

Alejandro Duarte

Βιοτεχνολογία

Πτυχίο Βιοτεχνολογίας. Ο Alejandro Duarte έχει εκτεταμένες γνώσεις στην κυτταρική και μοριακή βιολογία, ανήκει σε διαφορετικές ερευνητικές ομάδες και έχει υπηρετήσει ως συντάκτης SEO σε άρθρα με επιστημονικό θέμα, με ειδίκευση στην ιατρική και την υγεία.

Thumb Author Grecia Morillo

Grecia Morillo

Γιατρός

Η Grecia Morillo είναι γιατρός και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε κέντρο υγείας στη χώρα της. Έχει επίσης εμπειρία ως συγγραφέας περιεχομένου σε θέματα ευεξίας, τρόπου ζωής και πολλά άλλα, σε διάφορα ψηφιακά μέσα.

Thumb Author Sara Ramo González

Sara Ramo González

Ψυχολόγος

Έχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Jaume I, με εκπαίδευση στη Νευροανάδραση και τη Βιοανάδραση και βρίσκεται στην ειδικότητα στη Γενική Ψυχολογία και κλινική εφαρμογή της θεραπείας EMDR.

Thumb Author Karina Valeria Atchian

Είναι γιατρός από το Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες και παιδίατρος στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Juan P. Garrahan. Επιπλέον, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό στην Κλινική Έρευνα από το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Σχολή Ιατρικής του Ιταλικού Νοσοκομείου.

Thumb Author Minerva Camero Albella

Minerva Camero Albella

Διατροφολόγος

Έχει πτυχίο Διατροφής και Διαιτολογίας από το Κεντρικό Πανεπιστήμιο της Βενεζουέλας και είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου διαπιστευμένη από το Πανεπιστήμιο José María Vargas. Ειδική στη διαδικτυακή διαιτοθεραπεία και φροντίδα ασθενών με βαριατρική χειρουργική.

Thumb Author Alicia Escaño Hidalgo

Alicia Escaño Hidalgo

Ψυχολόγος

Ψυχολόγος με εξειδίκευση στην Αξιολόγηση και Θεραπεία. Η Alicia Escaño Hidalgo έχει υπηρετήσει ως ιατρικός διευθυντής ιατρικών κέντρων και εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια στο ιδιωτικό της ιατρείο.

Thumb Author Sofía Quintana Alonso

Sofía Quintana Alonso

Φυσικοθεραπεύτρια, δημοσιογράφος με master στη διατροφή.

Έχει πτυχίο Δημοσιογραφίας από το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και Φυσικοθεραπείας από το Hogeschool van Amsterdam, ειδικευόμενη στη Νευρολογία και το πυελικό έδαφος με μεταπτυχιακό στη Διατροφή του Ανθρώπου.

Thumb Author Franciele Rohor de Souza

Franciele Rohor de Souza

φαρμακοποιός

Η Franciele Rohor de Souza είναι φαρμακοποιός με εμπειρία σε νοσοκομειακά φαρμακεία και δίκτυα φαρμακείων της χώρας. Ομοίως, έχει εργαστεί ως ανεξάρτητη μεταφράστρια από Ισπανικά σε Πορτογαλικά για άρθρα που σχετίζονται με την υγεία.

Thumb Author Maria Marin Garcia

Maria Marin Garcia

Νοσοκόμα

Είναι νοσοκόμα που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Castilla-La Mancha, στην Ισπανία, και αυτή τη στιγμή κάνει την ειδικότητα της Κοινοτικής Νοσηλευτικής ή Ψυχικής Υγείας και εργάζεται ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο Santa Creu i Sant Pau στη Βαρκελώνη.

Thumb Author Galo Flores

Galo Flores

Χειρουργός

Χειρουργός. Ο Galo Flores έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εκδοτικού περιεχομένου για την περιοχή της Λατινικής Αμερικής, στους τομείς της κλινικής ιατρικής και της εκπαίδευσης γιατρών.

Thumb Author María Muñoz Navarro

María Muñoz Navarro

Βιολόγος

Είναι βιολόγος που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μάλαγα, με μεταπτυχιακό στην Έρευνα και Προόδους στη Μικροβιολογία από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας. Επιπλέον, έχει τον τίτλο της τεχνητής γονιμοποίησης ζώων φάρμας που χορηγήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Mendel, Τσεχία.

Thumb Author Leidy Mora Molina

Leidy Mora Molina

Νοσοκόμα

Πτυχίο Νοσηλευτικής. Η Leidy Mora έχει υπηρετήσει ως Αιμοθεραπεύτρια της Τράπεζας Αίματος και ειδική της Τράπεζας Καρδιαγγειακών Ιστών, έχει επίσης εργαστεί ως καθηγήτρια πανεπιστημίου στον τομέα της αιμοθεραπείας και της βιοχημείας.

Thumb Author Ariadna Álvarez Martínez

Ariadna Álvarez Martínez

Διατροφολόγος

Αποφοίτησε με πτυχίο στην Ανθρώπινη Διατροφή και Διαιτολογία και στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, έχει δουλέψει ως διαιτολόγος, προσφέροντας ολοκληρωμένες συμβουλές διατροφής, εξατομικευμένες θεραπείες διατροφής συνοδευόμενες από την ανατολίτικη διατροφή και το βελονισμό.

Thumb Author Lourdes Martínez

Lourdes Martínez

Φαρμακοποιός και διατροφολόγος

Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, Ισπανία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνέχισε την επαγγελματική της κατάρτιση με διαφορετικά μαθήματα και ειδικότητες. Επί του παρόντος, κάνει διδακτορικό στη Μοριακή Βιολογία, τη Βιοϊατρική και την Κλινική Έρευνα.

Thumb Author Verónica Melero Álvarez

Verónica Melero Álvarez

Διατροφολόγος, Master in Personalized and Community Nutrition.

Αποφοίτησε με πτυχίο στην Διαιτητική Διατροφή στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης και κατέχει μεταπτυχιακό στην Εξατομικευμένη και Κοινοτική Διατροφή στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια. Ειδική στην κλινική διατροφή και συνιδρύτρια του blog «Psiconutrición Madrid».

Thumb Author Sara Viruega

Sara Viruega

Φαρμακοποιός, ειδική στα Καλλυντικά και τη Δερμοφαρμακευτική.

Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα, έχει πτυχίο University Expert στα Καλλυντικά και τη Δερμοφαρμακευτική από το UNED και έχει παρακολουθήσει πλήθος μαθημάτων που ενισχύουν τις επαγγελματικές της γνώσεις.

Thumb Author Laura Fernández Sánchez

Laura Fernández Sánchez

Ψυχολόγος και Διαιτολόγος

Πτυχίο Ψυχολογίας και στη Διαιτολογία. Η Laura Fernández Sánchez ασχολείται με την πρόληψη των διατροφικών διαταραχών σε διάφορες ενώσεις και ιδρύματα.

Thumb Author Silvia Álava Sordo

Silvia Álava Sordo

Ψυχολόγος

Έχει διδακτορικό στην Κλινική Ψυχολογία και είναι ειδική στην Κλινική και Εκπαιδευτική Ψυχολογία και στην Ψυχοθεραπεία (EFPA European Certificate). Είναι διαπιστευμένη ως ψυχολόγος, είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου, λέκτορας, επιστήμονας επικοινωνίας και συγγραφέας.

Thumb Author Marta Jiménez

Marta Jiménez

Διατροφολόγος και Διαιτολόγος

Πτυχιούχος Διατροφής και Διαιτολογίας. Στη Σόρια της Ισπανίας, διευθύνει μια ιστοσελίδα στην οποία πραγματοποιεί εκπαιδευτικά καθήκοντα, μια διατροφική προσέγγιση σε διάφορες παθολογίες, απώλεια και αύξηση βάρους για διαφορετικές ομάδες πληθυσμού και γενετικές εξετάσεις.

Thumb Author Raquel Marín

Raquel Marín

Νευροεπιστήμονας και Καθηγητής Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο του La Lagun

Νευροεπιστήμονας, καθηγήτρια Φυσιολογίας και επιστήμονας επικοινωνίας. Η Raquel Marín έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής της στην επιστημονική έρευνα, ιδιαίτερα σε εγκεφαλικές παθήσεις που σχετίζονται με τη γήρανση και σε νευροϋγιεινά θρεπτικά συστατικά.

Thumb Author Sara Cañamero

Sara Cañamero

Μαιευτική-Γυναικολογική Νοσηλεύτρια

Επαγγελματίας Νοσηλευτικής με εξειδίκευση στη Μαιευτική-Γυναικολογική Νοσηλευτική (μαία). Διαθέτει εμπειρία ως παιδονοσοκόμα και συντονίστρια προγραμμάτων αποκατάστασης. Επίσης, έχει εργαστεί ως συντάκτρια σε διάφορα έντυπα και ψηφιακά μέσα.

Thumb Author María Belén del Río

María Belén del Río

Βιολόγος, γιατρός, master στη διατροφή και ειδική στη Φυσικοπαθητική και τις Φυσικές Θεραπείες.

Αποφοίτησε με πτυχίο στη Βιολογία από το Πανεπιστήμιο της Jaén και στην Ιατρική από το Πανεπιστήμιο της Lleida. Master στην Κλινική Διατροφή από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας, με τίτλο της Εμπειρογνώμονα στη Φυσικοπαθητική και στις Φυσικές Θεραπείες από το Πανεπιστήμιο Miguel Hernández.

Thumb Author Gabriel Alejandro Rojo Pittatore

Gabriel Alejandro Rojo Pittatore

Οδοντίατρος με μεταπτυχιακό στην Περιοδοντολογία και τα Εμφυτεύματα

Έχει πτυχίο Οδοντιατρικής από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Λα Πλάτα του Μπουένος Άιρες, μεταπτυχιακό στην Περιοδοντολογία και τα Εμφυτεύματα και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Αυτή τη στιγμή ασχολείται με το ιδιωτικό του ιατρείο.

Thumb Author Silvia Martín Repullo

Silvia Martín Repullo

φαρμακοποιός

Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο της Αλκαλά, έχει πτυχίο Ιατρικής Γενετικής από το Πανεπιστήμιο της Βαλένθια και παίρνει μεταπτυχιακό στη Δημιουργική Γραφή από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια.

Thumb Author Sergio Alonso Castrillejo

Sergio Alonso Castrillejo

Φαρμακοποιός με Μάστερ στον Επιστημονικό Πολιτισμό και την Καινοτομία.

Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα και έχει μεταπτυχιακό στον Επιστημονικό Πολιτισμό και την Καινοτομία από το Πανεπιστήμιο του Οβιέδο. Ήταν ο νικητής του βραβείου για την καλύτερη ερευνητική εργασία που απονεμήθηκε από το Επίσημο Κολλέγιο Φαρμακοποιών της Σαλαμάνκα.

Thumb Author Ghina Safadi

Ghina Safadi

Διατροφολόγος

Είναι επαγγελματίας Διατροφής και Διαιτολογίας από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Body Composition Optimization από την Ισπανική Ακαδημία Διατροφής και Διαιτολογίας και στη Βαριατρική Χειρουργική που σήμερα σπουδάζει στο ίδιο τμήμα.

Thumb Author Renata Sylwia Kosierb Fernández

Renata Sylwia Kosierb Fernández

διαιτολόγος

Είναι πτυχιούχος της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και με δίπλωμα Ανθρώπινης Διατροφής και Διαιτολογίας από το Κολέγιο Γεωργικών Μηχανικών της Βαρσοβίας (Warsaw University of Life Sciences WULS-SGGW), στο τμήμα της Ανθρώπινης Διατροφής και Επιστημών Καταναλωτή.

Thumb Author Maryel Alvarado Nieto

Maryel Alvarado Nieto

Γιατρός

Thumb Author Fabiola Marín Aguilar

Fabiola Marín Aguilar

Φαρμακοποιός

Έχει πτυχίο Φαρμακευτικής από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Φροντίδα και Φαρμακευτική Υγεία από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης και διδακτορικό στις Επιστήμες Υγείας από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης. Έχει διδάξει στο πανεπιστήμιο.

Thumb Author Saúl Sánchez Arias

Saúl Sánchez Arias

Διατροφολόγος και Διαιτολόγος

Πτυχιούχος Διατροφής και Διαιτολογίας. Ο Saúl Sánchez Arias εργάζεται επί του παρόντος ως κλινικός διατροφολόγος υπεύθυνος για την ανάπτυξη εξατομικευμένων σχεδίων για αθλητές με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Δίνει επίσης ομιλίες και σεμινάρια για προπονητές ποδοσφαίρου και παίκτες σχετικά με υγιεινές διατροφικές συνήθειες και εργάζεται ως συντάκτης υγείας και διατροφής για διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Thumb Author José Gerardo Rosciano Paganelli

José Gerardo Rosciano Paganelli

Γιατρός με εξειδίκευση στη Γενική Χειρουργική.

Αποφοίτησε από τη Γενική Ιατρική από το Κεντρικό Πανεπιστήμιο της Βενεζουέλας, όπου ολοκλήρωσε και μεταπτυχιακό στη Γενική Χειρουργική. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερευνητικού Συντονισμού της Ιατρικής Σχολής του UCV και γιατρός στο Κέντρο Υγείας Fuente de San Luis.

Thumb Author Elisa Morales Lupayante

Elisa Morales Lupayante

Παιδαγωγός Φυσικής Αγωγής και Διατροφολόγος

Πτυχίο Παιδαγωγικής Φυσικής Αγωγής. Έχει εργαστεί ως ειδική σε θέματα φυσικής δραστηριότητας και υγείας, personal trainer, διατροφολόγος, συντάκτρια και θεραπεύτρια μασάζ. Τα τελευταία χρόνια, έχει χτίσει μια καριέρα ως επαγγελματίας συγγραφέας για διαφορετικά ψηφιακά μέσα.

Thumb Author Karla Henríquez

Karla Henríquez

Διδάκτωρ και μεταπτυχιακό στην Αντιγηραντική Αισθητική Ιατρική

Γιατρός στην αισθητική ιατρική. Δουλεύει σε ιδιωτικό ιατρείο, στο οποίο λαμβάνει υπόψη ολιστικές πτυχές για τη βελτίωση της υγείας των ασθενών της. Συνεργάζεται επίσης με διάφορα ψηφιακά μέσα σε άρθρα για την αισθητική, τη φροντίδα του δέρματος και τη γήρανση.

Thumb Author Daniel Baldó Vela

Daniel Baldó Vela

Νοσοκόμος

Νοσοκόμος και αθλητικός διατροφολόγος. Είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής της Ένωσης Νοσηλευτών Διατροφής και Διαιτολογίας και μέλος της Ισπανικής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού. Υπήρξε ομιλητής σε συνέδρια και ανέπτυξε ερευνητικά προγράμματα. Επιπλέον, είναι ο ιδρυτικός διευθυντής του Plan D.

Thumb Author Eliana Delgado Villanueva

Eliana Delgado Villanueva

Μεταφράστρια - διερμηνέας και διατροφολόγος

Μεταφράστρια και διερμηνέας από το Universidad Femenina del Sagrado Corazón. Εργάζεται ως ανεξάρτητη μεταφράστρια, διερμηνέας, επιμελήτρια και διορθώτρια. Έχει ειδικευτεί μεταξύ άλλων σε ιατρικά κείμενα, ερευνητικές περιλήψεις, περιοδικά και διδακτικούς οδηγούς.

Thumb Author Maria del Carmen Hernandez

Maria del Carmen Hernandez

Γιατρός, δερματολόγος και ειδική στην Αισθητική Ιατρική.

Δερματολόγος με εξειδίκευση στον ιατρικό έλεγχο. Διαθέτει περισσότερα από 8 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Ασκεί το επάγγελμά της σε ιδιωτικό ιατρείο. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, σε ημερίδες και συμμετέχει σε κοινοτικά έργα στην περιοχή της.

Thumb Author Elisa Martin Cano

Elisa Martin Cano

Γιατρός

Γιατρός από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας και περιμένει να πάρει την ειδικότητα της Οικογενειακής και Κοινοτικής Ιατρικής. Έχει κάνει ανεπίσημα πρακτική άσκηση σε αρκετά νοσοκομεία και κέντρα υγείας στη Γρανάδα, έχει συμμετάσχει επίσης ως εθελόντρια σε προγράμματα προστασίας των ζώων. Εργάζεται ως συγγραφέας και επιμελήτρια άρθρων που σχετίζονται με την υγεία.

Thumb Author Samuel Antonio Sánchez Amador

Samuel Antonio Sánchez Amador

Βιολόγος με Master στη Ζωολογία

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Αλκαλά ντε Ενάρες ως βιολόγος και έκανε μεταπτυχιακό στη Ζωολογία από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης. Έχει ειδικευτεί σε τομείς όπως η παρασιτολογία, η επιδημιολογία και η μικροβιολογία. Επί του παρόντος, δουλεύει πάνω σε θέματα όπως η αποκατάσταση του περιβάλλοντος και η εφαρμοσμένη οικολογία.

Thumb Author Irene Nora Melamed

Irene Nora Melamed

Γιατρός

Διδάκτωρ με άριστα. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, συντονίστρια χώρων αφιερωμένων στην εκπαίδευση που σχετίζονται με την υγεία και την εφηβεία, καθώς και ομιλήτρια για ιατρικά θέματα σε εθνικό και διεθνές πλαίσιο.

Thumb Author Víctor Díez

Víctor Díez

Φυσιοθεραπεία

Φυσικοθεραπευτής με μεγάλη εκπαίδευση και εμπειρία στη θεραπεία και αποκατάσταση κινητικών διαταραχών. Έχει μεταπτυχιακό στη Διατροφή και τη Διαιτολογία από το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, καθώς και πληθώρα διπλωμάτων, ειδικοτήτων και μαθημάτων. Είναι διευθυντής της κλινικής Víctor Díez, και επίσης συνεργάζεται ως ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες.

Thumb Author Marcelo R. Ceberio

Marcelo R. Ceberio

Ψυχολόγος, γιατρός με μεταπτυχιακό στην Οικογενειακή Θεραπεία και στην Ψυχοανοσοενδοκρινολογία.

Ψυχολόγος με μεγάλη ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία. Είναι συγγραφέας περισσότερων από 40 βιβλίων και δώδεκα ερευνητικών άρθρων. Υπήρξε καθηγητής πανεπιστημίου, λέκτορας, συντονιστής μεταπτυχιακών έργων, κλινικός ψυχολόγος, ακαδημαϊκός διευθυντής, συντονιστής και ερευνητής, μεταξύ πολλών άλλων θέσεων. Έχει ειδικευτεί στην οικογενειακή θεραπεία και την ψυχοανοσοενδοκρινολογία.

Thumb Author Rocío Gil Redondo

Rocío Gil Redondo

Γιατρός

Γιατρός ειδική στη δερματολογία. Η Rocío Gil Redondo έχει εργαστεί ως δερματολόγος σε διάφορα νοσοκομεία. Διανέμει τον χρόνο της σε προγράμματα προβολής, συμπεριλαμβανομένων ομιλιών και συνεδρίων για την υγεία, τη φροντίδα του δέρματος και την ευεξία σε σχολεία και ιδρύματα.

Thumb Author Alejandra Menassa

Alejandra Menassa

Γιατρός

Ειδικός γιατρός στην εσωτερική ιατρική και την ψυχανάλυση. Η Alejandra Menassa έχει διδάξει, έχει δημοσιεύσει βιβλία και ερευνητικά άρθρα για τις ψυχοσωματικές ασθένειες, έχει συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια και έχει συνεργαστεί ως διαδότης για διάφορα μέσα, μεταξύ άλλων.

Thumb Author Mariana Sánchez Huergo

Mariana Sánchez Huergo

Διατροφολόγος

Πτυχίο Κλινικής Διατροφής και Διαιτολογίας. Η Mariana Sánchez Huergo έχει εμπειρία διδασκαλίας μαθημάτων για κρατικούς υπαλλήλους σχετικά με τη διατροφή, τον υγιεινό τρόπο ζωής και την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας. Έχει συμμετάσχει σε ακαδημαϊκές παρουσιάσεις για την πρόληψη και θεραπεία χρόνιων μη μεταδοτικών νοσημάτων.

Thumb Author Manuel Antonio Fernández

Manuel Antonio Fernández

Γιατρός και ειδικός στην Παιδονευρολογία.

Πτυχιούχος Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Κάντιθ και ειδικός στην Παιδιατρική Νευρολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Virgen del Rocío στη Σεβίλλη. Έχει ολοκληρώσει αρκετά μεταπτυχιακά προγράμματα σχετικά με την υγεία και τη διοίκηση επιχειρήσεων. Σήμερα είναι διευθυντής του Ανδαλουσιανού Ινστιτούτου Παιδιατρικής Νευρολογίας (INANP) και διευθυντής του μεταπτυχιακού τίτλου στη Νευροπαιδιατρική και τη Νευροανάπτυξη στο CEU Cardenal Herrera University.

Thumb Author Carlos Ríos

Carlos Ríos

Διατροφολογία

Διαιτολόγος και διατροφολόγος από το Πανεπιστήμιο Pablo de Olavide. Ο Carlos Ríos είναι γνωστός ως ο δημιουργός του κινήματος realfooding και για την προώθηση μιας υγιεινής διατροφής που βασίζεται στην κατανάλωση αληθινών τροφίμων και όχι υπερεπεξεργασμένων. Έχει εκδώσει πολλά βιβλία σχετικά με αυτό και δραστηριοποιείται μέσω των κοινωνικών του δικτύων όπου συγκεντρώνει εκατομμύρια οπαδούς.

Thumb Author Mario Benedetti Arzuza

Mario Benedetti Arzuza

Γιατρός, ειδικός στο Ιατρικό Δίκαιο και Master στη Διοίκηση Υγείας.

Πτυχίο Γενικής Ιατρικής. Έχει ειδικευτεί στην επιδημιολογία και το ιατρικό δίκαιο. Έχει ανώτερες σπουδές στη Διοίκηση Υγείας και Διεύθυνση και Διοίκηση στην Ψηφιακή Υγεία. Είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Sustainable Hospital Development και έχει μια δεκαετία εμπειρίας ως ιατρικός συντονιστής, σύμβουλος πολιτικής υγείας, διευθυντής υγείας και ιατρικός ελεγκτής.

Thumb Author Alejandro Rodríguez

Alejandro Rodríguez

Ψυχολόγος

Ψυχολόγος με ειδίκευση στην κοινωνική ψυχολογία . Ο Alejandro Rodríguez είναι ο δημιουργός και διευθυντής του ιστότοπου προσωπικής ανάπτυξης Tu Mejor Mismo και έχει εργαστεί ως συνεργάτης σε πολλές σελίδες που εμπίπτουν στο φάσμα του επαγγελματικού του χώρου. Έχει επίσης ασχοληθεί με την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το ψηφιακό μάρκετινγκ και είναι συγγραφέας δύο βιβλίων που εκδόθηκαν μέσω του Amazon.

Thumb Author María Irene Benavides Guillém

Η María Irene Benavides Guillem είναι γιατρός που έχει εργαστεί στον τομέα περίθαλψης διαφόρων υπηρεσιών υγείας, ειδικά στην εντατική φροντίδα νεογνών. Είναι επίσης ιδρύτρια και επικεφαλής πολλών ερευνητικών ομάδων, καθώς και δημιουργός, εκδότρια και συγγραφέας.

Thumb Author Jael Garrido Dominguez

Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Αγίου Δομίνικου και έχει δίπλωμα Κοινωνικής Ασφάλισης από το ίδιο ίδρυμα. Έχει ειδικευτεί στη δημόσια υγεία και την έρευνα και έχει συνεργαστεί με διάφορα ιδρύματα και προγράμματα που σχετίζονται με τον καρκίνο. Σήμερα είναι επιστημονικός ιατρός στην Affinis.

Thumb Author Michelle Torres

Michelle Torres

Φυσιοθεραπεύτρια

Πτυχίο Φυσικοθεραπείας. Η Michelle Torres έχει κλινική εμπειρία στη μυοσκελετική, αθλητική και νευρολογική φυσιοθεραπεία με την οποία επιδιώκει να βοηθήσει τον ασθενή στη διαδικασία αποκατάστασής του μέσω της εκπαίδευσης. Εργάζεται επίσης ως συγγραφές άρθρων και στην επεξεργασία περιεχομένου που σχετίζεται με την υγεία.

Thumb Author Diego Pereira

Diego Pereira

Γιατρός

Ασκούμενος γιατρός που έχει συνεργαστεί με τοπικές ΜΚΟ σε διάφορα έργα ανθρωπιστικής υγειονομικής περίθαλψης σε υποεξυπηρετούμενες αγροτικές κοινότητες. Ανεξάρτητος συγγραφέας και επιμελητής κειμένων που σχετίζονται με την υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Thumb Author Gilberto Adaulfo Sánchez Abreu

Ειδικός γιατρός γενικής χειρουργικής. Έχει εργαστεί ως αγροτικός γιατρός, αναλυτής SEO, συντάκτης περιεχομένου και μεταφραστής ιατρικών κειμένων.

Thumb Author Eva María Rodríguez

Eva María Rodríguez

Γυμνάστρια και εκπαιδεύτρια γιόγκας

Πτυχίο στη Φυσική Αγωγή. Η Eva María Rodríguez έχει εμπειρία ως γυμνάστρια και εκπαιδεύτρια για γιόγκα και ποδηλασία εσωτερικού χώρου, καθώς και ως δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου. Έχει αναπτύξει μια καριέρα πάνω από 10 χρόνια ως επαγγελματίας κειμενογράφος, έχει επίσης ειδικευτεί στο ψηφιακό μάρκετινγκ και την ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Thumb Author Carlos Fabián Avila

Carlos Fabián Avila

Γιατρός και ειδικός στην Αισθητική, Υπερβαρική Ιατρική και Αθλητιατρική.

Γιατρός με εξειδίκευση στην αθλητιατρική και τις αισθητικές θεραπείες. Έχει ολοκληρώσει πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα και έχει επίσης εξερευνήσει μια πτυχή ως διαδότης. Σήμερα ασκεί το επάγγελμά του σε ιδιωτικό ιατρείο.

Thumb Author Andrés Carrillo

Andrés Carrillo

Ψυχολόγος

Πτυχίο Ψυχολογίας. Ο Andrés Carrillo έχει εμπειρία ως νοσοκομειακός και εκπαιδευτικός ψυχολόγος και ως ιδιώτης θεραπευτής. Επιδιώκει μέσω της δουλειάς του να πετύχει τη διάδοση της ψυχολογίας ως επιστήμης μέσω της συγγραφής άρθρων για την ψυχική υγεία και τη νευροεπιστήμη. Αυτήν την περίοδο κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία.

Thumb Author Maricela Jiménez López

Maricela Jiménez López

Γιατρός, ειδίκευση στη Γενική Χειρουργική και Master στην ιατρική μετάφραση

Γιατρός ειδικευμένη στη γενική και πεπτική χειρουργική, καθώς και στην έρευνα για τη μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων. Είναι εγγεγραμμένη στη Μεξικανική Ένωση Γενικής Χειρουργικής και σήμερα ασκεί το επάγγελμά της ως γιατρός στο Καταλανικό Ινστιτούτο Υγείας. Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα.

Thumb Author Maria Alejandra Morgado Cusati

Maria Alejandra Morgado Cusati

Απόφοιτος φιλοσοφίας

Απόφοιτος φιλοσοφικής από το Κεντρικό Πανεπιστήμιο της Βενεζουέλας (UCV) και τελειόφοιτος της Δυναμικής Κλινικής Ψυχολογίας στο ίδιο ίδρυμα. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας για Παιδιά και Εφήβους από την Ένωση Ψυχανάλυσης της Βενεζουέλας (ASOVEP). Εργάζεται ως καθηγήτρια πανεπιστημίου και συντάκτρια ψηφιακών μέσων.

Thumb Author Elena Sanz

Elena Sanz

Ψυχολόγος

Ψυχολόγος από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης με διπλό μεταπτυχιακό στην Κλινική και Ψυχολογία Υγείας και το άλλο στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, αμφότερα από το Ανώτατο Ινστιτούτο Ψυχολογικών Σπουδών (ISEP). Εργάζεται ως κλινική ψυχολόγος με τετραετή εμπειρία.

Thumb Author Bernardo Peña

Bernardo Peña

Ψυχολόγος, μεταπτυχιακό στην Κλινική, Νομική και Ιατροδικαστική Ψυχολογία.

Ψυχολόγος με εξειδίκευση στην εγκληματολογική ψυχολογία και την κλινική ψυχολογία. Είναι καθηγητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ιατροδικαστική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Isabel I. Είναι συγγραφέας πολλών ερευνητικών άρθρων, καθώς και βιβλίων ψυχολογίας. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια κλινικής και ιατροδικαστικής ψυχολογίας.

Thumb Author Anna Vilarrasa

Anna Vilarrasa

Διατροφολόγος και Διαιτολόγος

Διατροφολόγος και διαιτολόγος με ειδίκευση στη φυτοθεραπεία, τη βρεφική διατροφή, τις vegan δίαιτες και τις χορτοφαγικές δίαιτες. Εργάζεται ως κλινική διατροφολόγος, τόσο για ιδιώτες όσο και για εταιρείες. Συνδυάζει αυτή τη δουλειά με τη συγγραφή άρθρων για την υγεία, την ισορροπημένη διατροφή και τον τρόπο ζωής γενικότερα.

Thumb Author Nelton Abdon Ramos Rojas

Nelton Abdon Ramos Rojas

Γιατρός και αναισθησιολόγος, ειδικός στην περιεγχειρητική διαχείριση του πόνου.

Είναι πτυχιούχος Ιατρικής και ειδικεύτηκε στην Αναισθησιολογία από το Πανεπιστήμιο του Los Andes (ULA). Έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη βαριατρική αναισθησιολογία. Έχει εργαστεί ως χειρουργός και ως επικεφαλής χειρουργείου.

Thumb Author Valeria Sabater

Valeria Sabater

Ψυχολόγος

Πτυχίο Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο της Βαλένθια. Έχει εκτεταμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση στον τομέα της νευροδημιουργικότητας, της ψυχοπαιδαγωγικής και της συναισθηματικής νοημοσύνης. Έχει εργαστεί ως κλινική ψυχολόγος και ως εκπαιδεύτρια ψυχολόγων, πτυχή που συμπληρώνει την καριέρα της ως συγγραφέα. Έχει δημοσιεύσει αρκετά βιβλία, τα οποία έχουν λάβει βραβεία και έχει συμμετάσχει σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Thumb Author Maria Fatima Seppi Vinuales

Maria Fatima Seppi Vinuales

Δημοσιογράφος και ψυχολόγος

Πτυχίο Κοινωνικής Επικοινωνίας και Ψυχολογίας. Η María Fátima Seppi Vinuales έχει εργασιακή εμπειρία σε τομείς επικοινωνίας και τύπου σε διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Σήμερα εργάζεται ως κλινική ψυχολόγος με ειδικότητα στην ατομική συστημική και οικογενειακή θεραπεία.

Thumb Author Mariel Mendoza

Mariel Mendoza

Γιατρός

Γιατρός, αποφοίτησε από το Κεντρικό Πανεπιστήμιο της Βενεζουέλας. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα προγράμματα ΜΚΟ που επιδιώκουν να εξυπηρετήσουν τις αγροτικές κοινότητες της χώρας της. Υπήρξε ομιλήτρια σε συνέδρια και είναι πιστοποιημένη στη βασική υποστήριξη της ζωής από την American Heart Association. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως μόνιμη γιατρός στα επείγοντα περιστατικά.

Thumb Author Iván Losada

Iván Losada

Χειροπράκτης

Σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα. Συγκεντρώνει εμπειρία στη θεραπεία ψυχικών και συναισθηματικών διαταραχών. Είναι χειροπράκτης και διευθυντής του Institute for Stress Management.

Thumb Author Abel Verdejo

Abel Verdejo

Φυσικοθεραπευτής με μεταπτυχιακό στη Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής για Ενήλικες και Ηλικιωμένους.

Είναι φυσιοθεραπευτής από το Πανεπιστήμιο Miguel Hernández του Αλικάντε και το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, επαγγελματίας στη Φυσική Δραστηριότητα και τις Επιστήμες Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Pablo de Olavide της Σεβίλλης και μεταπτυχιακό στη Φυσική Δραστηριότητα και την Ποιότητα Ζωής ενηλίκων και ηλικιωμένων από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης.

Thumb Author José Lapenta

José Lapenta

Χειρουργός

Χειρουργός. Ο José Lapenta βρίσκεται στο δεύτερο έτος των μεταπτυχιακών σπουδών του με ειδίκευση στην Παιδική Φροντίδα και την Παιδιατρική. Έχει επίσης εργαστεί ως συγγραφέας και συντάκτης σε διάφορες πύλες που σχετίζονται με το πεδίο του.

Thumb Author Leonardo Biolatto

Leonardo Biolatto

Γιατρός ειδικός στον Ιατρικό έλεγχο και στην Οικογενειακή και Περιπατητική Φροντίδα

Γιατρός ειδικός στον Ιατρικό έλεγχο και στην Οικογενειακή και Περιπατητική Φροντίδα. Ο Leonardo Biolatto έχει εργαστεί ως συγγραφέας και εξωτερικός κριτής επιστημονικών δημοσιεύσεων και έχει πραγματοποιήσει έργα δημόσιας υγείας που επικεντρώνονται στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αγροτικές περιοχές.

Thumb Author Vanesa Evangelina Buffa

Vanesa Evangelina Buffa

Οδοντίατρος

Οδοντίατρος ειδικευμένη στην προαγωγή της στοματικής υγείας παιδιών και εφήβων, ιδιαίτερα στο σχολικό περιβάλλον. Η Vanesa Evangelina Buffa έχει εμπειρία ως αναπληρώτρια καθηγήτρια, γενική οδοντίατρος και ιατρική συγγραφέας.

Thumb Author Florencia Villafañe

Florencia Villafañe

Διατροφολόγος

Διατροφολόγος από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κόρδοβα, Αργεντινή. Έχει παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα που έχουν διευρύνει τις γνώσεις της σχετικά με τη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα και τον αθλητισμό, τη διατροφή στην εγκεφαλική παράλυση και τα vegan και χορτοφαγικά τρόφιμα. Είναι επίσης συντονίστρια εργαστηρίων για τη διατροφή και συντάκτρια κειμένων σε ψηφιακές πλατφόρμες σε διάφορους τομείς της υγείας.

Thumb Author Marta Guzmán

Marta Guzmán

Διατροφολόγος και Διαιτολόγος

Διατροφολόγος με ειδίκευση στην ψυχοδιατροφή και την αθλητική διατροφή. Βοηθάει τους ασθενείς της να αποκτήσουν υγιεινή διατροφή. Έχει εργαστεί σε πολλές κλινικές και διαδικτυακές πλατφόρμες.

Thumb Author María Cantos

María Cantos

Μαία και ειδική στην Ψυχική Υγεία.

Νοσηλεύτρια. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως επικεφαλής των υπηρεσιών μαιευτικής στο Cantos Kujawa & Asociados, μέλος της ομάδας υποστήριξης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Quirón στη Μαδρίτη και ως ειδική ψυχικής υγείας στο Νοσοκομείο Dr. Lafora στη Μαδρίτη.

Thumb Author Isbelia Esther Farías López

Πτυχιούχος Φιλοσοφίας. Η Isbelia Esther Farías López είναι φοιτήτρια Προσανατολισμού στη Σεξολογία, ερευνήτρια στον τομέα της φιλοσοφίας, ομιλήτρια σε διάφορα συνέδρια για τη φιλοσοφία και την εκπαίδευση, επιμελήτρια καλλιτεχνικών εκθέσεων και επιμελήτρια περιεχομένου.

Thumb Author Montse Armero

Montse Armero

Ψυχολόγος

Πτυχίο ψυχολογίας. Η Montse Armero έχει εργαστεί ως διευθύντρια του τομέα της ψυχοθεραπείας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Επίσης ως ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος και δασκάλα σε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως κλινική ψυχολόγος, εργασία που σήμερα ασκεί σε ιδιωτικό ιατρείο.

Thumb Author Maria Patricia Pinero Corredor

Maria Patricia Pinero Corredor

Διατροφολόγος και Τακτική Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Zulia

Πτυχίο Διατροφής και Διαιτολογίας. Η María Patricia Pinero Corredor έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας ως τακτική καθηγήτρια και ενεργή ερευνήτρια στον τομέα της Επιστήμης Τροφίμων. Με τον ίδιο τρόπο ξεχωρίζει για την ίδρυση, τον συντονισμό και τη διευκόλυνση διαφόρων προγραμμάτων που σχετίζονται με το πεδίο εξειδίκευσής της.