Μάθετε για τις ερωτογενείς ζώνες των ανδρών

· 9 Μαΐου 2018
Οι ερωτογενείς ζώνες των ανδρών είναι πολύ πιο ευαίσθητες από ό, τι πιστεύετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να τις ερεθίσετε με προσοχή και ήπια ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες των ανδρών;  Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες έχουν πολύ συγκεκριμένα σημεία ευχαρίστησης στο σώμα τους. Ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το αρσενικό σώμα έχει επίσης ιδιαίτερες ερωτογενείς ζώνες.

Εάν διεγερθούν, κάνουν τους οργασμούς πιο ισχυρούς και η σεξουαλική τους ζωή θα είναι καλύτερη από ποτέ.

Ο οργασμός είναι η ανακούφιση της σεξουαλικής έντασης και η ένταση δημιουργείται από την αύξηση και τη σταδιακή μεταβολή της αφής και της πίεσης στα σημεία πάθους.

Το γλείψιμο, το δάγκωμα και η προσθήκη ζεστών ή κρύων αισθήσεων με το πιπίλισμα σε ένα παγάκι ή την κατανάλωση ζεστής σοκολάτας θα τους ξετρελάνει.

Ελάτε πιο κοντά στα καταπληκτικά σημεία της αρσενικής ευχαρίστησης που θα μπορούσαν να λείπουν από τη σεξουαλική σας ζωή.


Αυτιά

Σε πολλούς άντρες αρέσει το άγγιγμα των αυτιών τους. Είναι συχνά μια περιοχή που ξεχνάτε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας χαλαρώσει ή να σας διεγείρει.

 • Απλά τοποθετήστε τον αντίχειρα και το δάχτυλο του δείκτη στην περιοχή όπου ο λοβός του αυτιού συναντά τον ιστό κοντά στο πρόσωπό του.
 • Στη συνέχεια, τραβήξτε το αργά και αφήστε τα δάκτυλά σας να γλιστρήσουν πίσω για να ξεκινήσουν ξανά.
 • Ψιθυρίστε αισθησιακά λόγια στο αυτί του και χρησιμοποιήστε τα αυτιά του για να τον διεγείρετε.

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή τα δόντια σας, απαλά, θα έχετε χωρίς αμφιβολία ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.


Κάτω κοιλιακή χώρα


γυναίκα, κρεβάτι

Ξεκινήστε από τον αφαλό και μετακινήστε τα χέρια σας προς τα κάτω.

Η περιοχή της κοιλιάς μεταξύ του αφαλού και της περιοχής της λεκάνης είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να ασχοληθείτε με αυτό. Δεδομένου ότι το αίμα ρέει από τη λεκάνη και η σεξουαλική ένταση συσσωρεύεται εκεί, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τονωθεί.

Περνώντας από τα γεννητικά όργανα σε άλλες περιοχές και στη συνέχεια επιστρέφοντας, θα δημιουργήσετε σεξουαλική ένταση σε όλο το σώμα.


Το εσωτερικό των μηρών

Σκεφτείτε τους εσωτερικούς μηρούς ως «συσκευασία δώρου”. Το άγγιγμα αυτής της ζώνης μπορεί να τον φέρει σε αισθησιακή διάθεση.

 • Αργά μετακινήστε τις άκρες των δακτύλων σας προς τα πάνω και προς τα κάτω στο εσωτερικό μέρος των μηρών τους.
 • Ακολουθήστε το περίγραμμα του μηρού, μετακινώντας σιγά-σιγά τον δείκτη σας και το μεσαίο δάχτυλο προς τα πάνω και προς τα κάτω από το ερωτογενές σημείο.
 • Δώστε στο μέρος αυτό μερικά απαλά χαστούκια πριν πιέσετε την παλάμη του χεριού σας στο πάνω μέρος του μηρού. Στη συνέχεια, ξεκινήστε πάλι να κάνετε κινήσεις με τα δάχτυλά σας.

Το μυαλό


ζευγάρι, σεξ

Ψιθυρίστε κάτι σέξι στο αυτί τους. Το μυαλό είναι μια ισχυρή ερωτογενής ζώνη για τους άνδρες.

Όταν το μυαλό αρχίσει να διεγείρετε, το σώμα ακολουθεί το παράδειγμά του.


Πίσω μέρος του λαιμού

Χρησιμοποιώντας ένα στυλό, τα δάχτυλά σας ή οποιαδήποτε απαλή πινελιά στο λαιμό και στην περιοχή της κλείδας μπορείτε να αυξήσετε τον ενθουσιασμό του. Προτείνεται επίσης να αναμειχθούν και οι δύο τρόποι διέγερσης.

 • Σκεφτείτε να διεγείρετε και τις δύο περιοχές ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, τρίψτε απαλά το λαιμό του και σφίξτε τον λοβό του αυτιού του, ενώ ταυτόχρονα γλιστράτε τα χέρια σας κάτω από το σώμα του.
 • Να είστε δημιουργικοί με τους συνυδασμούς που κάνετε. Μερικοί τύποι αγαπούν όταν πλησιάζετε απαλά τα νύχια σας ακριβώς κάτω από τη γραμμή των μαλλιών τους.

Χείλια


χείλη, φιλί

Το θέμα με τα φιλιά είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να φιλήσετε κάποιον απλά και μόνο για να το κάνετε, αλλά θα πρέπει να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Είναι το πάθος που μεταδίδεται, τον διεγείρει και τον θέτει στη διάθεση για μια νύχτα άγριου ​​σεξ.


Ιερό οστό

Είναι πάντα πιο σέξι όταν γνωρίζετε ότι ξετρελαίνετε τον άνθρωπο από ευχαρίστηση. Ανακαλύψτε πώς να πατήσετε τα κουμπιά του με αυτές τις όχι τόσο προφανείς ερωτογενείς ζώνες του άντρα.

 • Το ιερό όστό είναι εκείνο το μικρό τρίγωνο στο τέλος του νωτιαίου μυελού, ακριβώς πάνω από τον πωπό. Προσπαθήστε να το αγγίξετε ή να ακουμπήσετε τα δάχτυλά σας ή τα νύχια σας πάνω από αυτό. Κάντε το σαν έκπληξη και θα εκτιμήσει τον αυθορμητισμό σας.


Πέος


σεξ, γυναίκα

Το πέος είναι γνωστό ότι είναι η πιο ευαίσθητη ερωτογενή ζώνη των ανδρών. Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά τέσσερα μέρη σε αυτό που μπορείτε να τονώσετε.

Ωστόσο, κάθε μία από αυτές τις περιοχές χρειάζεται ένα διαφορετικό είδος διέγερσης για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα:

 • Η κεφαλή ανταποκρίνεται καλύτερα στην τριβή, την αναρρόφηση και τη θερμότητα.
 • Ο άξονας, ειδικά η κάτω πλευρά, αντιδρά καλύτερα στην κίνηση και την τριβή.
 • Η ραφή βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κεφάλι στο κάτω μέρος. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητο για τους άνδρες και μπορεί να είναι εξαιρετικά συναρπαστικό γι αυτόν να διεγερθεί.
 • Η βάση είναι το λιγότερο ευαίσθητο τμήμα του πέους. Γι ‘αυτό χρειάζεστε λίγη πίεση.

Όρχεις

Πολλές γυναίκες έχουν την λανθασμένη ιδέα ότι οι όρχεις είναι μια ερωτογενής ζώνη για τους άνδρες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οι όρχεις, αλλά οι γύρω ιστοί.

Στην πραγματικότητα, αν επικεντρωθείτε στους όρχεις, μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρό γι ‘αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να μετακινηθείτε απαλά γύρω από τη ζώνη αυτή. Για τη μέγιστη ευχαρίστηση, στοχεύστε για τη γραμμή που περνάει από το κέντρο.


Περίνεο


σεξ, ζευγάρι

Αυτή είναι η περιοχή ανάμεσα στο όσχεο και το πρωκτικό άνοιγμα, που βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του προστάτη τους.

Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνετε σε αυτό μασάζ απαλά, μπορείτε να ερεθίσετε έμμεσα το σημείο G τους.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, ο άνθρωπός σας θα μπορούσε επίσης να είναι κατά αυτής της κίνησης, οπότε προχωρήστε αργά και διαβάστε τις αντιδράσεις τους.


Ανδρικό σημείο G

Αυτός είναι ένας αδένας μέσα στο σώμα, που βρίσκεται πίσω από τους όρχεις και μπορεί να κάνει τον οργασμό τους πολύ πιο ισχυρό όταν διεγείρεται.

Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι μέσα, δεν είναι εύκολο να το φτάσετε. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσα από το πρωκτικό άνοιγμα, κίνηση για την οποία πολλοί άνδρες δεν είναι εντάξει. Έτσι, πρέπει να μιλήσετε μαζί του πριν να βάλετε το χέρι σας εκεί.