Μάθετε για τις ιδιαίτερες ερωτογενείς ζώνες των ανδρών

Οι ερωτογενείς ζώνες των ανδρών είναι πολύ πιο ευαίσθητες από ό, τι πιστεύετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να τις ερεθίσετε με προσοχή και ήπια ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Mariel Mendoza

Έχει εξετασθεί και εγκριθεί από: τον/την γιατρό Mariel Mendoza.

Έχει γραφτεί από Equipo Editorial

Τελευταία ενημέρωση: 17 Οκτωβρίου, 2023

Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες των ανδρών;  Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες έχουν πολύ συγκεκριμένα σημεία ευχαρίστησης στο σώμα τους. Ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το αρσενικό σώμα έχει επίσης ιδιαίτερες ερωτογενείς ζώνες.

Εάν διεγερθούν, κάνουν τους οργασμούς πιο ισχυρούς και η σεξουαλική τους ζωή θα είναι καλύτερη από ποτέ.

Ο οργασμός είναι η ανακούφιση της σεξουαλικής έντασης.  Αυτή δημιουργείται από την αύξηση και τη σταδιακή μεταβολή της αφής και της πίεσης στα σημεία πάθους.

Το γλείψιμο, το δάγκωμα και η προσθήκη ζεστών ή κρύων αισθήσεων (παγάκι – ζεστή σοκολάτα) θα τους ξετρελάνει.

Ελάτε πιο κοντά στα καταπληκτικά σημεία της αρσενικής ευχαρίστησης εξερευνώντας τις ερωτογενείς ζώνες των ανδρών.

Αυτιά

Σε πολλούς άντρες αρέσει το άγγιγμα των αυτιών τους. Πρόκειται για μια από τις ερωτογενείς ζώνες των ανδρών που συχνά ξεχνάτε ότι μπορεί να  χαλαρώσει ή να  διεγείρει.

 • Απλά τοποθετήστε τον αντίχειρα και τον δείκτη στην περιοχή όπου ο λοβός συναντά τον ιστό κοντά στο πρόσωπό του.
 • Στη συνέχεια, τραβήξτε το αργά και αφήστε τα δάκτυλά σας να γλιστρήσουν πίσω για να ξεκινήσουν ξανά.
 • Ψιθυρίστε αισθησιακά λόγια στο αυτί του και χρησιμοποιήστε τα αυτιά του για να τον διεγείρετε.

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή τα δόντια σας, απαλά, θα έχετε χωρίς αμφιβολία ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Κάτω κοιλιακή χώρα

Ξεκινήστε από τον αφαλό και μετακινήστε τα χέρια σας προς τα κάτω.

Η περιοχή της κοιλιάς μεταξύ του αφαλού και της λεκάνης είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να ασχοληθείτε. Δεδομένου ότι το αίμα ρέει από τη λεκάνη και η σεξουαλική ένταση συσσωρεύεται εκεί, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τονωθεί.

Περνώντας από τα γεννητικά όργανα σε άλλες περιοχές και επιστρέφοντας, θα δημιουργήσετε σεξουαλική ένταση σε όλο το σώμα.

Ερωτογενείς ζώνες των ανδρών: Το εσωτερικό των μηρών

Σκεφτείτε τους εσωτερικούς μηρούς ως “συσκευασία δώρου”. Το άγγιγμα αυτής της ζώνης μπορεί να τον φέρει σε αισθησιακή διάθεση.

 • Αργά μετακινήστε τις άκρες των δακτύλων σας προς τα πάνω και προς τα κάτω στο εσωτερικό μέρος των μηρών τους.
 • Ακολουθήστε το περίγραμμα του μηρού, μετακινώντας τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο πάνω και κάτω .
 • Δώστε στο μέρος αυτό μερικά απαλά χαστούκια πριν πιέσετε την παλάμη του χεριού σας στο πάνω μέρος του μηρού. Στη συνέχεια, ξεκινήστε πάλι να κάνετε κινήσεις με τα δάχτυλά σας.

Το μυαλό, η κυριότερη από τις ερωτογενείς ζώνες των ανδρών

Ψιθυρίστε κάτι σέξι στο αυτί τους. Το μυαλό είναι μια ισχυρή ερωτογενής ζώνη για τους άνδρες.

Όταν το μυαλό αρχίσει να διεγείρετε, το σώμα ακολουθεί το παράδειγμά του.

Ερωτογενείς ζώνες των ανδρών: Πίσω μέρος του λαιμού

Χρησιμοποιώντας ένα στυλό ή τα δάχτυλά σας στο λαιμό και στην περιοχή της κλείδας μπορείτε να αυξήσετε τον ενθουσιασμό του. Προτείνεται επίσης να αναμειχθούν και οι δύο τρόποι διέγερσης.

 • Σκεφτείτε να διεγείρετε και τις δύο περιοχές ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, τρίψτε απαλά το λαιμό του και σφίξτε τον λοβό του αυτιού του, ενώ ταυτόχρονα γλιστράτε τα χέρια σας κάτω από το σώμα του.
 • Να είστε δημιουργικοί με τους συνδυασμούς που κάνετε. Μερικοί τύποι αγαπούν όταν πλησιάζετε απαλά τα νύχια σας ακριβώς κάτω από τη γραμμή των μαλλιών τους.

Χείλια

Το θέμα με τα φιλιά είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να φιλήσετε κάποιον απλά και μόνο για να το κάνετε.  Αντίθετα θα πρέπει να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Είναι το πάθος που μεταδίδεται, τον διεγείρει και τον θέτει στη διάθεση για μια νύχτα άγριου ​​σεξ.

Ιερό οστό

Είναι πάντα πιο σέξι όταν γνωρίζετε ότι ξετρελαίνετε τον άνθρωπο από ευχαρίστηση. Ανακαλύψτε πώς να πατήσετε τα κουμπιά του με αυτές τις όχι τόσο προφανείς ερωτογενείς ζώνες των ανδρών.

 • Το ιερό όστό είναι εκείνο το μικρό τρίγωνο στο τέλος του νωτιαίου μυελού, ακριβώς πάνω από τον πωπό. Προσπαθήστε να το αγγίξετε ή να ακουμπήσετε τα δάχτυλά σας ή τα νύχια σας πάνω του. Κάντε το σαν έκπληξη και θα εκτιμήσει τον αυθορμητισμό σας.

Πέος

Το πέος είναι γνωστό ότι είναι η πιο ευαίσθητη ερωτογενή ζώνη των ανδρών. Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά τέσσερα μέρη σε αυτό που μπορείτε να τονώσετε.

Κάθε μία από αυτές τις περιοχές χρειάζεται ένα διαφορετικό είδος διέγερσης για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα:

 • Η κεφαλή ανταποκρίνεται καλύτερα στην τριβή, την αναρρόφηση και τη θερμότητα.
 • Ο άξονας, ειδικά η κάτω πλευρά, αντιδρά καλύτερα στην κίνηση και την τριβή.
 • Η ραφή βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κεφάλι στο κάτω μέρος. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητο για τους άνδρες και μπορεί να είναι εξαιρετικά συναρπαστικό γι αυτόν να διεγερθεί.
 • Η βάση είναι το λιγότερο ευαίσθητο τμήμα του πέους. Γι ‘αυτό χρειάζεστε λίγη πίεση.

Ερωτογενείς ζώνες των ανδρών: Όρχεις

Πολλές γυναίκες έχουν την λανθασμένη ιδέα ότι οι όρχεις είναι μια ερωτογενής ζώνη για τους άνδρες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οι όρχεις, αλλά οι γύρω ιστοί.

Στην πραγματικότητα, αν επικεντρωθείτε στους όρχεις, μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρό γι ‘αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να μετακινηθείτε απαλά γύρω από τη ζώνη αυτή. Για τη μέγιστη ευχαρίστηση, στοχεύστε για τη γραμμή που περνάει από το κέντρο.

Περίνεο

Αυτή είναι μία από τις σχετικά άγνωστες ερωτογενείς ζώνες των ανδρών. Βρίσκεται ανάμεσα στο όσχεο και το πρωκτικό άνοιγμα, στο αντίθετο άκρο του προστάτη τους.

Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνετε σε αυτό μασάζ απαλά, μπορείτε να ερεθίσετε έμμεσα το σημείο G τους.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, ο άνθρωπός σας θα μπορούσε επίσης να είναι κατά αυτής της κίνησης. Οπότε προχωρήστε αργά και διαβάστε τις αντιδράσεις τους.

Ανδρικό σημείο G

Αυτός είναι ένας αδένας μέσα στο σώμα, που βρίσκεται πίσω από τους όρχεις και μπορεί να κάνει τον οργασμό τους πολύ πιο ισχυρό όταν διεγείρεται.

Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι μέσα, δεν είναι εύκολο να το φτάσετε. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσα από το πρωκτικό άνοιγμα, κίνηση για την οποία πολλοί άνδρες δεν είναι εντάξει. Έτσι, πρέπει να μιλήσετε μαζί του πριν να βάλετε το χέρι σας εκεί.


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.


 • Boscán Leal A. Propuestas críticas para una concepción no tradicional de la masculinidad. Opción. 2006; 22(51): 26-49.
 • Buarque de Gusmão L, Alves Guimarães V, Medeiros Diégues J. Femoral trigon: what is the real medial limit? Int. J. Morphol.  2004;  22(2): 119-120.
 • Bueno Filho A. A próstata e sua interferencia na sexualidade masculina. Revista Brasileira de Sexualidade Humana. 2003: 75-79- https://www.rbsh.org.br/revista_sbrash/article/download/536/485
 • Levin, R.J. (2018), Prostate-induced orgasms: A concise review illustrated with a highly relevant case study. Clin. Anat., 31: 81-85.
 • Luján Bargas M. El sexo en el cerebro. Una mirada a través del prisma de las preconcepciones de género. Revista Colombiana de Filosofía de la Ciencia. 2015; 15(31): 105-128.
 • Nummenmaa L, Suvilehto J, Glerean E, et al. Topography of Human Erogenous Zones. Arch Sex Behav. 2016; 45; 1207–1216. https://doi.org/10.1007/s10508-016-0745-z
 • Younis I, Fattah M, Maamoun M. Female hot spots: extragenital erogenous zones. Human Andrology. 2016; 6(1): 20-26. DOI: https://doi.org/10.1097/01.XHA.0000481142.54302.08
 • Gaglio P. La digitopuntura autoadministrada podría reducir los síntomas relacionados con el stress en cuidadores de familiares mayores. Evidencia, Actualizacion En La práctica Ambulatoria. 2021; 24(1), e002081. https://doi.org/10.51987/evidencia.v24i1.6908
 • Casco S, Soto-Vega E, Arroyo C. Lesiones de pene: reporte de 4 casos, Revista Mexicana de Urología. 2016; 76(6): 378-382.
 • Duby Z, Hartmann M, Montgomery E, et al. Condoms, Lubricants and Rectal Cleansing: Practices Associated with Heterosexual Penile-Anal Intercourse Amongst Participants in an HIV Prevention Trial in South Africa, Uganda and Zimbabwe. AIDS Behav. 2016; 20: 754–762. https://doi.org/10.1007/s10461-015-1120-0

Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.