Πώς θα προσελκύσετε έναν άνδρα χωρίς να τον κυνηγήσετε

Αν και μπορεί να μοιάζει αντιφατικό, για να προσελκύσετε έναν άνδρα και να τραβήξετε το ενδιαφέρον του, είναι σημαντικό να δείχνετε ανεξάρτητη και να τον κάνετε να καταλάβει ότι δεν τον έχετε ανάγκη στη ζωή σας.
Πώς θα προσελκύσετε έναν άνδρα χωρίς να τον κυνηγήσετε
Isbelia Esther Farías López

Γράφτηκε και επαληθεύτηκε από απόφοιτο φιλοσοφικής Isbelia Esther Farías López.

Τελευταία ενημέρωση: 09 Αυγούστου, 2022

Πώς θα προσελκύσετε έναν άνδρα; Για μερικές γυναίκες αυτή η γνώση μοιάζει να είναι έμφυτη. Όμως δεν είναι όλες οι γυναίκες επιδέξιες σε αυτή τη μορφή τέχνης. Το θέμα είναι η χρήση της σαγήνης με τέτοιον τρόπο ώστε οι άνδρες να μην μπορούν να αντισταθούν.

Το σημαντικό είναι να μη δείξετε τα πάντα από την αρχή. Αντί αυτού, πρέπει να είστε κυρίαρχη της κατάστασης ώστε να βεβαιωθείτε ότι ο άνδρας θα συνεχίσει να επιστρέφει θέλοντας κι άλλο. Πρέπει να έχετε την πρωτοβουλία.

Πώς θα προσελκύσετε έναν άνδρα; Μην είστε υπερβολικά άμεση

Οι άνδρες αισθάνονται περισσότερο άνετα όταν έχουν τον έλεγχο της συναισθηματικής ζωής τους. Έχουν ανάγκη να αισθάνονται ότι εκείνοι είναι που γοητεύουν τη γυναίκα που τους αρέσει. Έτσι, η ιδέα είναι να τους σαγηνεύσετε χωρίς να ξέρουν ότι το κάνετε.

Το να αισθάνονται άνετοι και σίγουροι στα βήματα που κάνουν είναι σημαντικό για αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν είστε υπερβολικά άμεση, θα τους φοβίσετε, επειδή θα αισθανθούν πίεση.

Όταν μια γυναίκα κυνηγάει έναν άνδρα, εκείνος τείνει να απομακρύνεται, επειδή φοβάται μια άμεση δέσμευση για την οποία δεν είναι έτοιμος. Ή ακόμα χειρότερα, θα πλησιάσει τη γυναίκα για μια σεξουαλική συνεύρεση και μετά θα εξαφανιστεί, αφού κοιμηθούν μαζί.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι είναι απίθανο να έχετε θετικό αποτέλεσμα αν κυνηγήσετε κάποιον άνδρα.

Τώρα που σας είπαμε τι δεν πρέπει να κάνετε, ας δούμε μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Συμβουλές για το πώς θα προσελκύσετε έναν άνδρα

1. Επιτρέψτε την επαφή

Πώς θα προσελκύσετε έναν άνδρα

Πρέπει να έρχεστε πότε-πότε σε επαφή για να του προσφέρετε την ευκαιρία να σας πλησιάσει. Ένα ξεχωριστό και βαθύ βλέμμα και ένα χαμόγελο θα βοηθήσουν στο ξεκίνημα μιας συζήτησης.

Πρέπει να ακούτε τις ιστορίες του, ακόμα και τα κλισέ και τις κοινότοπες φράσεις της ερωτοτροπίας. Επίσης πρέπει να δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για όσα λέει.

Με το να βεβαιωθείτε ότι σας θεωρεί ένα ευχάριστο και σίγουρο άτομο κερδίζετε τη μισή μάχη!

Πρέπει να αξιοποιήσετε τις συζητήσεις σας για να δημιουργήσετε μια σύνδεση μαζί του. Κάντε τον να αισθάνεται ότι είστε το μοναδικό άτομο με το οποίο θέλει να βρίσκεται.

 

 

2. Διατηρήστε το μυστήριο

Αφού αρχίσετε να μιλάτε, τελικά θα κάνετε σχέδια για να βρεθείτε ή να βγείτε μαζί. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού πρέπει να τον αφήσετε να σας φλερτάρει και επίσης να τον κάνετε να αισθανθεί σημαντικός. Τα ραντεβού είναι ιδανικές ευκαιρίες για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν πραγματικά τα πηγαίνετε καλά.

Σας συμβουλεύουμε να μην του πείτε κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας. Η διατήρηση του μυστηρίου αποτελεί κλειδί για να προσελκύσετε έναν άνδρα. Ένας πολύ σαγηνευτικός τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι οι μισές απαντήσεις. Αυτό θα τον κάνει να επιστρέφει θέλοντας κι άλλο.

Επίσης, αν και οι εποχές έχουν αλλάξει, είναι πάντα καλύτερα να αποφεύγετε το σεξ στο πρώτο ραντεβού. Κάνοντας τη δύσκολη διατηρείτε το ενδιαφέρον του και αυξάνετε την επιθυμία του.

3. Εκπέμπετε αυτοπεποίθηση

Για να προσελκύσετε έναν άνδρα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ξέρει πόσο απολαμβάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας, τις συναντήσεις με φίλους και τις καινούργιες γνωριμίες.

Οι άνδρες θαυμάζουν τις σίγουρες και ανεξάρτητες γυναίκες, επειδή αισθάνονται ότι δεν θα παρεμβαίνουν στη ζωή τους. Μια στάση ανεξαρτησίας θα κάνει έναν άνδρα να θέλει να σας πλησιάσει περισσότερο και να βαθύνει τη σύνδεση μαζί σας.

Πρέπει επίσης να είστε συναισθηματικά έτοιμη να μην τον πιέσετε πολύ, καθώς αυτό μπορεί να τον φοβίσει.

 

 

4. Δείξτε του ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί

Το να τον ακούτε με ενδιαφέρον θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί και να σας πει τα μυστικά του. Μόλις μάθετε τις αθλητικές και τις μουσικές προτιμήσεις του, καθώς και τα άλλα του ενδιαφέροντα, θα είναι πολύ εύκολο για σας να του κάνετε έκπληξη.

Το να τον προσκαλέσετε στη συναυλία κάποιου τραγουδιστή/κάποιας τραγουδίστριας που αρέσει και στους δυο σας θα σας κάνει περισσότερο αρεστή σε αυτόν.

Πώς θα προσελκύσετε έναν άνδρα: συμπέρασμα

Για να προσελκύσετε έναν άνδρα, πρέπει να τον κοιτάτε ερωτικά, να του χαμογελάτε φιλικά και να είστε μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που ξέρει τι θέλει.

Αυτοί είναι οι τρόποι για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον ενός άνδρα!

 

 


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.


  • Singh, R., Yeo, S. E. L., Lin, P. K., & Tan, L. (2007). Multiple mediators of the attitude similarity-attraction relationship: Dominance of inferred attraction and subtlety of affect. Basic and Applied Social Psychology, 29(1), 61-74.

Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.