5 τρόποι για να κάψεις το κοιλιακό λίπος!

28 Σεπτεμβρίου 2019
Ψάχνετε για τρόπους για να ενισχύσετε την καθημερινότητά σας και να κάψετε το κοιλιακό λίπος; Συνεχίστε να διαβάζετε!

Με το να μην έχετε φαγητά στην κουζίνα σας που σας κάνουν να ενδίδετε στον πειρασμό, όπως τα γλυκά, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις λιγούρες και θα είστε σε θέση να ενισχύσετε την καθημερινότητά σας για να κάψετε το κοιλιακό λίπος!

Ψάχνετε για τρόπους για να ενισχύσετε την καθημερινότητά σας και να κάψετε το κοιλιακό λίπος; Συνεχίστε να διαβάζετε! Παρακάτω, θα σας δώσουμε κάποιες στρατηγικές για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας!

Το καλύτερο είναι ότι αυτά τα κόλπα είναι τόσο απλά που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τα έχετε υιοθετήσει και θα είναι εύκολο να διατηρήσετε τα αποτελέσματα. Είστε έτοιμοι να μάθετε τα πάντα για αυτά τα κόλπα;

1.Κατανάλωσε καρύδια, χωρίς να παίρνεις κιλά, για να μειώσεις τις λιγούρες και να κάψεις το κοιλιακό λίπος

αμύγδαλα

Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι, ενώ οι ξηροί καρποί έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος, δεν συσσωρεύονται στην κοιλιά. Ως εκ τούτου, η πρώτη από τις συμβουλές μας είναι να τα καταναλώνετε κάθε φορά που έχετε μια λιγούρα για κάτι αλμυρό ή γλυκό.

Είναι μια καλή εναλλακτική λύση για όσους δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα λαχανικά και τρώνε πάντοτε επεξεργασμένες τροφές. Επιπλέον, τα καρύδια βελτιώνουν την υγεία της καρδιάς σας και διατηρούν τις αρτηρίες σας υγιείς.

Διαβάστε επίσης: Ιαματικές πηγές, πώς ωφελούν την υγεία μας.

2. Αγοράστε μόνο ό, τι χρειάζεστε για την κουζίνα σας

ψώνια

Μια από τις καλύτερες συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να κάψετε το κοιλιακό λίπος είναι να αγοράζετε με μέτρο.

Είναι συνηθισμένο να βρίσκεις ανθρώπους που προσπαθούν να χάσουν βάρος, αλλά όταν κοιτάς τα ντουλάπια τους, είναι γεμάτα από ανθυγιεινά φαγητά.

Θυμηθείτε πως εάν έχετε κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε πειρασμό, αυξάνετε τις πιθανότητες να το φάτε. Σας συνιστούμε να σχεδιάσετε ένα εβδομαδιαίο μενού. Με βάση αυτό, κάντε μια λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να αγοράσετε και περιορίστε την επίσκεψή σας στο σούπερ μάρκετ σε αυτά.

Στο εβδομαδιαίο μενού σας, θα πρέπει να σκεφτείτε τα σνακ και τις λιγούρες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να προετοιμάσετε καρύδια, ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στον ατμό με κάποια σάλτσα.

Διαβάστε επίσης: Λειτουργική δυσπεψία: Αιτίες, συμπτώματα, και θεραπείες

3. Μάθετε να αναγνωρίζετε τις αλλαγές της διάθεσής σας που σας κάνουν να πεινάτε και να τις ελέγχετε

 

κάψε το κοιλιακό λίπος!

Ένας ακόμα τρόπος για να βοηθηθείτε στην καθημερινότητά σας και να κάψετε το κοιλιακό λίπος είναι να μάθετε να αναγνωρίζετε τις καταστάσεις που σας επηρεάζουν και σας οδηγούν στο να τρώτε περισσότερο και πιο ανθυγιεινά.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως ο τρόπος που αισθάνεστε σας προδιαθέτει στις κακές επιλογές κατανάλωσης φαγητού.

Ακολουθούσατε ποτέ για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποιο έντονο πρόγραμμα γυμναστικής και μία πολύ περιοριστική δίαιτα χωρίς να δείτε αποτελέσματα;

Αν σας έχει συμβεί αυτό, αναλογιστείτε αν είχατε λιγούρες ή αδηφαγία όταν αντιμετωπίζατε περίπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις. Κάποια παραδείγματα συναισθηματικών καταστάσεων:

  • Κατάθλιψη
  • Θλίψη
  • Άγχος
  • Ανησυχία
  • Χαρά

Αναγνωρίστε ποιο συναίσθημα σας οδηγεί στο να τρώτε ανθυγιεινά και υιοθετήστε κάποιες τεχνικές χαλάρωσης για να το καταπολεμήσετε.

 

γυμναστική και κάψε το κοιλιακό λίπος

4. Εμπνευστείτε και γράψτε τους στόχους σας σε ένα ημερολόγιο, έτσι θα κάψετε το κοιλιακό λίπος!

Αν ψάχνετε για συμβουλές για να κάψετε το κοιλιακό λίπος, είναι επειδή θέλετε να φτάσετε στο ιδανικό σας βάρος για να είστε πιο υγιείς και να αισθάνεστε καλά. Αλλά πόσο εύκολο είναι να κρατάει κανείς συνεχώς τον εαυτό του σε αυτό το δρόμο;

Το πιο πιθανό είναι πως περιστασιακά αφήνεστε και ενδίδετε σε έναν πειρασμό ή μερικές φορές δεν αισθάνεστε σαν να προσπαθείτε σκληρά. Για να αποφύγετε την εγκατάλειψη του στόχου σας, δημιουργήστε ένα ημερολόγιο με αποκόμματα, φωτογραφίες, εισαγωγικά κείμενα και τους στόχους σας γραμμένους με τον πιο συγκεκριμένο τρόπο που μπορείτε.

Όταν γράφετε τους στόχους σας, μην περιορίζεστε γράφοντας: «Θέλω να είμαι πιο λεπτός». Αντ ‘αυτού, εξηγήστε τα κιλά που θέλετε να φτάσετε, πώς θα βελτιώσει τη ζωή σας εάν το κάνετε, αν θα σας έδινε περισσότερη ασφάλεια κ.λπ.

Μην νομίζετε πως το ημερολόγιο θα το γράψετε μία φορά και τέλος. Στην πραγματικότητα, θα το αλλάζετε με την πάροδο του χρόνου και την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Όταν αισθανθείτε πως δεν έχετε πια κίνητρο ή πως πρόκειται να τα παρατήσετε, ξεφυλλίστε το ημερολόγιό σας και θυμηθείτε για τι προσπαθείτε.

5. Δώσε ενέργεια στο σώμα σου το συντομότερο δυνατό και κάψε το κοιλιακό λίπος!

 

κάψε το κοιλιακό λίπος

Όλοι γνωρίζουμε πως το πρωινό έχει πολλά οφέλη, αλλά το τρώτε πραγματικά όταν πρέπει; Η τελευταία από τις συμβουλές που πρέπει να θυμάστε για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να κάψετε το κοιλιακό λίπος είναι να παίρνετε το πρωινό σας με το που ξυπνήσετε.

Θα πρέπει να είναι ένα πλήρες, καλά ισορροπημένο πρωινό και αρκετά χορταστικό ώστε να μην πεινάτε. Γενικά, θα πρέπει να περιλαμβάνει:

Τι κάνετε για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να μπορείτε να κάψετε λίπος στην κοιλιά; Μοιραστείτε τα κόλπα σας μαζί μας και πείτε μας πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές μας!

  • Klinger, M., Marazzi, M., Vigo, D., & Torre, M. (2008). Fat injection for cases of severe burn outcomes: A new perspective of scar remodeling and reduction. Aesthetic Plastic Surgery. https://doi.org/10.1007/s00266-008-9122-1
  • Viard, R., Bouguila, J., Voulliaume, D., Comparin, J.-P., Dionyssopoulos, A., & Foyatier, J.-L. (2012). Fat grafting in facial burns sequelae. ANNALES DE CHIRURGIE PLASTIQUE ESTHETIQUE. https://doi.org/10.1016/j.anplas.2011.06.003
  • Descloux, A., Pohle, S., Nocito, A., & Keerl, A. (2015). Hybrid NOTES transvaginal intraperitoneal onlay mesh in abdominal wall hernias: an alternative to traditional laparoscopic procedures. Surgical Endoscopy. https://doi.org/10.1007/s00464-015-4141-x