Διακόσμηση νυχιών στο σπίτι σας εύκολα και γρήγορα

Μια γυναίκα με περιποιημένα νύχια εκπέμπει κομψότητα και στυλ. Αν θέλετε να έχετε πάντα τέλεια χέρια χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία στα σαλόνια ομορφιάς, ακολουθήστε τη συμβουλή μας.
Διακόσμηση νυχιών στο σπίτι σας εύκολα και γρήγορα

Έχει γραφτεί από Equipo Editorial

Τελευταία ενημέρωση: 21 Δεκεμβρίου, 2022

Η διακόσμηση νυχιών είναι διαδεδομένη και διασκεδαστική. Φυσικά, όλοι έχουν διαφορετικό στυλ όταν μιλάμε για το βάψιμο και το σχήμα των νυχιών. Βασικά, όλα ξεκίνησαν από τη μόδα του να βάφουμε το κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα. Σήμερα όμως, οι άνθρωποι κάνουν θαύματα με τα βερνίκια νυχιών. Αυτό έχει οδηγήσει σε αρκετές διαφορετικές τεχνικές με απίστευτα αποτελέσματα για να διακοσμήσετε τα νύχια σας.

Πολλές γυναίκες έχουν συνηθίσει να βάφουν τα νύχια τους μόνο με ένα χρώμα. Δεν είναι κακό, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να δώσετε το δικό σας στυλ στο μανικιούρ σας εύκολα, απλά και φθηνά.

Τι χρειάζεστε για να διακοσμήσετε τα νύχια σας στο σπίτι;

Διακόσμηση νυχιών στο σπίτι σας εύκολα, τι χρειάζεστε

Έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι ένα καλό μανικιούρ είναι μόνο αυτό στα σαλόνια ομορφιάς. Όμως, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια στο σπίτι σας και να πάρετε υπέροχα αποτελέσματα για τα νύχια σας. Πέραν από άφθονη δημιουργικότητα, θα χρειαστείτε και τα ακόλουθα:

1. Μολύβια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μολύβια ειδικά σχεδιασμένα για τη διακόσμηση νυχιών. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε και κανονικά μολύβια ή κάποιο άλλο παρόμοιο αντικείμενο. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας βάζοντας μια καρφίτσα στο λαστιχένιο μέρος ενός μολυβιού. Έτσι, θα μπορέσετε να κάνετε τέλειες κουκίδες στο μανικιούρ σας.

2. Υγρό λατέξ

Διακόσμηση νυχιών στο σπίτι σας εύκολα, υγρό λατέξ

Αυτό το προϊόν έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη διακόσμηση νυχιών. Σας δίνει την ελευθερία να πειραματιστείτε με χρώματα χωρίς να φέρνετε την καταστροφή. Το υγρό λατέξ χρησιμοποιείται συνήθως για να στρογγυλεύει τις άκρες από τα πετσάκια και την άκρη των νυχιών, αποφεύγοντας τη χρήση αφαιρετικού βερνικιού νυχιών. Χρησιμοποιείται συνήθως για σχέδια με σφουγγάρι ή στάμπες.

3. Λωρίδες

Αυτές οι δημοφιλείς χρωματιστές λωρίδες είναι εξαίσιες όταν θέλετε να κάνετε γεωμετρικά σχέδια. Είναι τέλειες στο να σας βοηθούν να δημιουργείτε γραμμές αλλά και το διάσημο γαλλικό μανικιούρΚαι δε χρειάζεται να τις βγάλετε αν δε θέλετε. Μια εναλλακτική επιλογή για τις λωρίδες είναι να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία ή χαρτοταινία. Θα σας βοηθήσουν επίσης να σημαδέψετε την περιοχή που θέλετε να βάψετε και να δημιουργήσετε φανταστικά γεωμετρικά σχέδια.

4. Λεπτή βούρτσα

Διακόσμηση νυχιών στο σπίτι σας εύκολα, λεπτή βούρτσα

Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο για να δημιουργήσετε ελεύθερα σχέδια στα νύχια σας. Αυτές οι βούρτσες πωλούνται στα καταστήματα, αλλά μπορείτε να φτιάξετε μία από ένα βερνίκι νυχιών ή κάποια άλλη βούρτσα για ζωγραφικήΤο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε ορισμένα τμήματά της ώστε να γίνει πολύ λεπτό το κέντρο της.

5. Στάμπες για νύχια

Αυτό είναι ένα θαύμα για τη διακόσμηση νυχιών. Οι στάμπες για τα νύχια σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε όλων των ειδών τα σχέδια εύκολα και άνετα. Φυσικά, θα χρειαστεί να εξασκηθείτε προηγουμένως ώστε να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε σωστά. Μόλις γίνετε καλές σε αυτό, η χρήση τους θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε πολύ χρόνο και αρκετές επισκέψεις στο σαλόνι ομορφιάς.

Συμβουλές για να απίθανη διακόσμηση νυχιών

Διακόσμηση νυχιών στο σπίτι σας εύκολα, εκπληκτικές ιδέες

Μόλις αποκτήσετε όσα απαιτούνται για να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια, σας έχουμε ορισμένες συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε ακόμη πιο εύκολη τη διαδικασία.

  • Αν λατρεύετε τα κοσμήματα στα νύχια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι για να τα εφαρμόσετε. Χρησιμοποιήστε διάφανο βερνίκι νυχιών ή ειδική κόλλα. Το μολύβι θα σας επιτρέψει να τα βάλετε με ασφάλεια και ευκολία.
  • Για να δημιουργήσετε σχέδια με γραμμές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα με δυνατές τρίχες. Βρέξτε απλώς την άκρη της βούρτσας με βερνίκι νυχιών και περάστε το πάνω από το νύχι που επιθυμείτε. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα εφέ με γραμμές πολύ εύκολα.

Εφέ και σχέδια

  • Αν θέλετε ένα εφέ ακουαρέλας, μπορείτε να το δημιουργήσετε στα νύχια σας χάρη στη βοήθεια από ένα καλαμάκι. Θα πρέπει να το βρέξετε στο βερνίκι νυχιών και έπειτα να το φυσήξετε πάνω στα νύχια σας, επιτρέποντας στο βερνίκι να πέσει φυσικά. Θα αποκτήσετε ένα πολύ ελκυστικό, καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
  • Για να δημιουργήσετε το περίφημο ξεθωριασμένο σχέδιο, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σφουγγάρι. Βάλτε το βερνίκι νυχιών της επιλογής σας και έπειτα εφαρμόστε το στο νύχι ταμποναριστά. Μπορείτε να το επαναλάβετε αν χρειαστεί.
  • Για να δημιουργήσετε ένα όμορφο, ντελικάτο σχέδιο με δαντέλα, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι δαντέλας και λευκό βερνίκι νυχιών. Βάλτε τη δαντέλα πάνω από το νύχι και εφαρμόστε το βερνίκι από πάνω. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με βούρτσα ή σφουγγάρι. Θα δείχνει όμορφο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
  • Βάλτε τα χέρια σας σε κρύο νερό ή κάτω από τη βρύση για λίγα λεπτά. Αυτό θα κάνει το βερνίκι να στεγνώσει πιο γρήγορα.

Τώρα που γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε μανικιούρ στο σπίτι σας, τι περιμένετε για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τα δικά σας σχέδια; Δοκιμάστε το!


Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.