6 συμβουλές για να αποκτήσετε πιο γεμάτα χείλη

Θα θέλατε να έχετε πιο γεμάτα, έτοιμα για φιλιά χείλη; Έχουμε μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό το άρθρο!
6 συμβουλές για να αποκτήσετε πιο γεμάτα χείλη

Έχει γραφτεί από Paula Heidemeyer

Τελευταία ενημέρωση: 09 Αυγούστου, 2022

Το στόμα λέει πολλά για ένα άτομο και πολλές γυναίκες λαχταρούν τα πιο γεμάτα χείλη επειδή έτσι αισθάνονται όμορφα.

Πολλά κόλπα μακιγιάζ και κάποιες σπιτικές θεραπείες όχι μόνο προσφέρουν λύσεις για πιο γεμάτα χείλη, αλλά αποτρέπουν την ανάγκη να καταφύγετε σε δραστικά και υψηλού κινδύνου μέτρα, όπως η χειρουργική επέμβαση.

Για να αποκτήσετε γεμάτα χείλη, το κλειδί έγκειται στη διατήρηση της καλής ενυδάτωσης και προστασίας τους. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για ένα όμορφο χαμόγελο.

Συμβουλές για φουσκωμένα και πιο γεμάτα χείλη

Εδώ και χρόνια υπάρχουν πολλές αισθητικές επεμβάσεις που υπόσχονται σπουδαία αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία. Μερικές από αυτές είναι τα fillers σιλικόνης ή η έγχυση υαλουρονικού οξέος στα χείλη.

Παρόλο που έχουν άμεσο αποτέλεσμα, τέτοιες διαδικασίες είναι επικίνδυνες. Επιπλέον, μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνιση του προσώπου σας.

Αντί να καταφύγετε σε αυτές τις θεραπείες, σας συνιστούμε να επιλέξετε άλλες πιο φυσικές εναλλακτικές λύσεις, όπως αυτές για τις οποίες θα σας μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο. Είναι φυσικές και θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε όμορφα, γεμάτα χείλη χωρίς να χρειαστεί να υποβληθείτε σε επεμβατική διαδικασία.

Tips for fuller pouty lips.
Η τακτική απολέπιση των χειλιών σας μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην εμφάνισή σας.

1. Κάντε απολέπιση στα χείλη σας

Πρώτα απ’ όλα, τα χείλη σας πρέπει να είναι καλά ενυδατωμένα και απολεπισμένα. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό scrub με συστατικά όπως κατακάθι καφέ, ζάχαρη και σταγόνες αιθέριου ελαίου κανέλας.

Εφαρμόστε το μία φορά την ημέρα για μία εβδομάδα και θα αρχίσετε να παρατηρείτε τη διαφορά.

2. Φορέστε ανοιχτόχρωμο κραγιόν

Τα ανοιχτά χρώματα δίνουν πάντα την αίσθηση ότι μεγαλώνουν έναν χώρο. Το ίδιο ισχύει και για τα χείλη μας, το ιδανικό είναι να εφαρμόζουμε ένα ανοιχτό χρώμα- αυτό θα δώσει την αίσθηση ότι έχουμε μεγαλύτερο στόμα με περισσότερο όγκο.

3. Σκιαγραφήστε το περίγραμμα των χειλιών σας για να έχετε πιο γεμάτα χείλη

Πολλές φορές, όταν βάφουμε τα χείλη μας, δεν έχουμε ποτέ lipliner στη διάθεσή μας και απλά απλώνουμε το κραγιόν ομοιόμορφα.

Είναι πολύ σημαντικό να σκιαγραφούμε το περίγραμμα των χειλιών μας, αν αυτό που επιδιώκουμε είναι να κάνουμε τα χείλη μας να δείχνουν σαρκώδη. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών που ταιριάζει με το κύριο χρώμα του κραγιόν σας και εφαρμόστε το στο φυσικό άκρο του χείλους.

Σημειώστε την κορυφή, το τόξο και το κάτω μέρος του χείλους. Στη συνέχεια, σταθεροποιήστε το κραγιόν με φυσικό τρόπο με τα δάχτυλά σας.

4. Εφαρμόστε ένα gloss

Το lip gloss όχι μόνο προσθέτει λάμψη, αλλά συμβάλλει στη δημιουργία της ψευδαίσθησης του όγκου. Γι’ αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ματ κραγιόν και στη συνέχεια να εφαρμόσετε gloss για να δημιουργήσετε αυτή την αίσθηση.

5. Φορέστε δύο χρώματα κραγιόν

Ένα άλλο κόλπο είναι να βάψετε τα χείλη σας με δύο ταιριαστά χρώματα για να δημιουργήσετε περισσότερο βάθος και πάχος. Βάψτε σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση το κέντρο των χειλιών και αναμείξτε το πιο σκούρο χρώμα στην υπόλοιπη επιφάνεια των χειλιών. Αυτό θα δώσει την αίσθηση μεγαλύτερου πάχους.

6. Εφαρμόστε πούδρα και σκιές

Τέλος, μπορείτε να απλώσετε σκιές ή πούδρα μακιγιάζ με το δάχτυλό σας στο κέντρο των κάτω και πάνω χειλιών για να στερεώσετε καλά το κραγιόν αλλά και να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Τα χείλη είναι ένα σημαντικό μέρος του μακιγιάζ μας. Πολλές φορές, αν δεν φοράμε κραγιόν, δείχνουμε γυμνές και χωρίς χρώμα στο πρόσωπό μας. Επομένως, αν πιστεύετε ότι έχετε μικρά και λεπτά χείλη και θέλετε να αυξήσετε τον όγκο τους, εφαρμόστε στην πράξη τις συμβουλές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Natural lip balm
Τα χείλη αποτελούν σημαντικό μέρος του μακιγιάζ μας. Πολλές φορές, αν δεν φοράμε κραγιόν, δείχνουμε γυμνές και χωρίς χρώμα στο πρόσωπό μας.

Φυσικές θεραπείες για πιο γεμάτα χείλη

Στη συνέχεια, θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για τρία κόλπα που μπορείτε εύκολα να κάνετε στο σπίτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε φυσικά προϊόντα για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα και ελκυστικά.

Μην ξεχνάτε ποτέ την αντηλιακή προστασία

Είναι σημαντικό να προστατεύετε τα χείλη σας και από τις υπεριώδεις ακτίνες. Συχνά το ξεχνάμε και μπορούν να καούν εξίσου με το δέρμα μας. Εφαρμόστε προϊόντα που καταπολεμούν τις ακτίνες του ήλιου.

Κανέλα και βαζελίνη

Η κανέλα έχει σπουδαίες φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορεί να σας βοηθήσει πολύ για να έχετε όμορφα χείλη. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη θεραπεία, αναμείξτε ένα μέρος βαζελίνης με μια μικρή κουταλιά κανέλας σε σκόνη.

Εφαρμόστε το προϊόν που προκύπτει στα χείλη σας και αφήστε το για 10 λεπτά. Μόλις περάσει αυτό το διάστημα, αφαιρέστε το με ζεστό νερό και απλώστε λίγη βαζελίνη χωρίς κανέλα για να τα ενυδατώσετε. Τα χείλη σας θα είναι πιο μαλακά και γεμάτα.

Έλαιο κανέλας για πιο γεμάτα χείλη

Τέλος, προσπαθήστε να προμηθευτείτε λίγο έλαιο κανέλας, γιατί μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για να αυξήσετε τον όγκο με φυσικό τρόπο. Απλώστε μερικές σταγόνες στα χείλη σας και αφήστε το για 10 λεπτά. Μετά, αφαιρέστε το και στη συνέχεια εφαρμόστε το μακιγιάζ σας ως συνήθως.

Όπως βλέπετε, είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τεχνικές για να αποκτήσετε πιο γεμάτα χείλη.  Δοκιμάστε τις όλες!


Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.