4 τεχνικές για να διεγείρετε την κλειτορίδα

Πέρα από τις τεχνικές διέγερσης, είναι απαραίτητη και η επικοινωνία με τη σύντροφό σας για να επιτύχετε έναν οργασμό και ένα απολαυστικότερο σεξ.
Isbelia Esther Farías López

Γράφτηκε και επαληθεύτηκε από απόφοιτο φιλοσοφικής Isbelia Esther Farías López.

Τελευταία ενημέρωση: 22 Φεβρουαρίου, 2023

Μη χάσετε αυτές τις τεχνικές για να διεγείρετε την κλειτορίδα. Το να δοκιμάσετε να εκπληρώσετε πλήρως τις σεξουαλικές ανάγκες μιας γυναίκας και να της δώσετε ευχαρίστηση δεν είναι κάτι απλό. Για την ακρίβεια, δεν αρκεί το να έχετε “καλές προθέσεις” για να επιτύχετε τον στόχο σας.

Ξέρουμε καλά ότι δεν είναι εύκολο να επιτύχετε τον γυναικείο οργασμό. Και είναι απαραίτητη η επικοινωνία για να το καταφέρετε.

Όμως, ξέρουμε επίσης πως αν διεγείρετε τις ερωτογενείς ζώνες της συντρόφου σας, μπορείτε να φτάσετε πιο εύκολα στον στόχο σας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε την ανατομία της γυναίκας. Και να γνωρίζετε τις πολύ ευαίσθητες περιοχές, οι οποίες είναι γεμάτες αισθήσεις για να επιτύχετε την ευχαρίστηση της συντρόφου σας.

Φυσικά, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Επίσης, δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο που ν’ αποκαλύπτει όλα τα μυστικά. Μπορούν όλα να συνοψιστούν ως πειραματισμοί και καινοτομίες με κάθε ευχάριστη κίνηση στην κλειτορίδα.

Η ιδανική διέγερση της περιοχής μπορεί να φέρει τη σύντροφό σας σε οργασμόΓι’ αυτό, θέλουμε να σας δώσουμε τις 4 καλύτερες τεχνικές για να διεγείρετε την κλειτορίδα.

Ανακαλύψτε ποιες τεχνικές προσφέρουν ευχαρίστηση

1. Απαλά: αργά-αργά

Το σημαντικό είναι να θυμάστε ορισμένες βασικές συμβουλές. Αρχίστε αργά-αργά, πάρτε τον χρόνο σας για να θαυμάσετε και, ταυτόχρονα, να διεγείρετε το γυναικείο σώμα ως μέρος του κλειδιού της επιτυχίας αυτής της τεχνικής.

Να θυμάστε ότι η κλειτορίδα είναι πολύ ευαίσθητη και ακριβώς εξαιτίας αυτού, σας προτείνουμε να διατηρήσετε ένα προοδευτικό ρυθμό όσον αφορά την ένταση της διέγερσης.

 • Το ιδανικότερο είναι ν’ αυξήσετε τη συχνότητα των κινήσεων και να δίνετε παρατεταμένα, υγρά φιλιά στην κλειτορίδα, με πλήρη ηρεμία, για να προσφέρετε μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

2. Δεν είναι σαν το πορνό

Ίσως οι παραγωγές για ενήλικες, καλύτερα γνωστές ως ταινίες πορνό, μπορεί να είναι διεγερτικές για ορισμένα ζευγάρια και να βοηθήσουν, έως ένα σημείο, να σπάσει ο πάγος.

Όμως, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι παραμένουν υπερβολικές και μη ρεαλιστικές αναπαραστάσεις.

Αν αυτό που ζητάτε είναι να προσφέρετε ένα αξέχαστο κοκτέιλ πάθους και οργασμών, η τεχνική που θα σας οδηγήσει εκεί είναι η φαντασία και τα περισσότερα χάδια.

Δε θα πρέπει ποτέ να υπερδιεγείρετε ή να είστε σκληροί με την ευαίσθητη περιοχή της κλειτορίδας. Ορισμένες φορές, το λιγότερο είναι πολύ.

Γι’ αυτό, είναι προτιμότερο να:

 • Χωρίστε τα πόδια και να δίνετε μικρά φιλιά στην ευαίσθητη γυναικεία περιοχή.
 • Αποφύγετε δυνατά ή σκληρά χτυπήματα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία και να κάνουν δύσκολη τη διέγερση.
 • Συνεχίζετε τα υγρά φιλιά για παρατεταμένες περιόδους και αφήστε ελεύθερη τη φαντασία όσον αφορά τη χρήση των δακτύλων σας.
 • Κοιτάξτε τη σύντροφό σας όσο διεγείρετε την κλειτορίδα.

3. Πιπιλίστε και διεγείρετε την κλειτορίδα με τη γλώσσα

Τόσο απλά, όπως το γράψαμε. Αν κάνατε όλα τα προηγούμενα στάδια και η στιγμή είναι κατάλληλη για να βάλετε λίγο ρυθμό και δημιουργικότητα, μη διστάσετε ν’ αρχίσετε να πιπιλάτε.

Θα παρατηρήσετε μια αύξηση στους αναστεναγμούς της συντρόφου σας.

Η τεχνική αυτή αποτελείται από το απαλό πιπίλισμα της περιοχής της κλειτορίδας και του να την κρατάτε στο στόμα σας για μικρά διαστήματα. Έπειτα, “χτυπήστε” τη με την άκρη της γλώσσας σας, όσο παρατηρείτε πως, λόγω της διέγερσης, πρήζεται λίγο η περιοχή.

Λάβετε υπόψη σας:

 • Πρέπει να γνωρίζετε την αντίσταση που μπορεί ν’ αντέξει η σύντροφός σας στην ευαισθησία.
 • Εφαρμόστε αυτή την τεχνική εφόσον έχει παραταθεί ο ενθουσιασμός των πρώτων σταδίων.
 • Μην πιέζετε υπερβολικά την κλειτορίδα με τη γλώσσα σας.
 • Μπορεί να συνδυαστεί με τη χρήση ενός ή αρκετών δακτύλων ταυτόχρονα.
 • Εφόσον τα χέρια σας είναι ελεύθερα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε άλλα μέρη του γυναικείου σώματος.

4. Δάκτυλα, γλώσσα και λίπανση για να διεγείρετε την κλειτορίδα

Αν έχετε ζεσταθεί πλήρως και το πάθος ξεχειλίζει στην ατμόσφαιρα, ο μόνος περιορισμός είναι η έλλειψη γνώσης. Έτσι, όταν εφαρμόζετε αυτή την τεχνική, όσο πιπιλάτε την κλειτορίδα, χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας.

Αν γλείφετε λίγο την κλειτορίδα και δε φαίνεται να είναι αρκετό, τα δάκτυλα και η λίπανση που προσφέρει η γλώσσα, είναι τα τέλεια συστατικά για να επιταχύνετε έναν οργασμό γεμάτο με απόλαυση και μέγιστη διέγερση.

Πώς να το κάνετε;

 • Αν έχετε αυξήσει ήδη την ταχύτητα και τη συχνότητα των κινήσεων της γλώσσας, συνοδεύστε την απόλαυσή της με τα δάκτυλά σας.
 • Σιγά-σιγά, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διείσδυση με τα δάκτυλα του ενός χεριού και να χρησιμοποιήσετε το άλλο χέρι για να κάνετε μικρούς (απαλούς) κύκλους στην κλειτορίδα της.
 • Είναι πολύ διεγερτικό να κάνετε μικρά βογγητά (ακόμη και αν είναι κατειλημμένο το στόμα σας), ώστε να νιώσει πιο άνετα και να διεγερθεί πιο εύκολα.

Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.


 • Prause, N., Kuang, L., Lee, P., & Miller, G. (2016). Clitorally Stimulated Orgasms Are Associated With Better Control of Sexual Desire, and Not Associated With Depression or Anxiety, Compared With Vaginally Stimulated Orgasms. Journal of Sexual Medicine13(11), 1676–1685. https://doi.org/10.1016/j.jsxm.2016.08.014
 • Wallen K, Lloyd EA. Female sexual arousal: genital anatomy and orgasm in intercourse. Horm Behav. 2011;59(5):780–792. doi:10.1016/j.yhbeh.2010.12.004
 • Herbenick, D., Fu, T. C. (Jane), Arter, J., Sanders, S. A., & Dodge, B. (2018). Women’s Experiences With Genital Touching, Sexual Pleasure, and Orgasm: Results From a U.S. Probability Sample of Women Ages 18 to 94. Journal of Sex and Marital Therapy44(2), 201–212. https://doi.org/10.1080/0092623X.2017.1346530

Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.