Τα καλύτερα κουρέματα για το 2018. Μάθετε ποια είναι αυτά

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κουρέματα για το 2018. Θα πρέπει να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στην εμφάνιση, στο πρόσωπο και φυσικά στην προσωπική προτίμησή σας.
Τα καλύτερα κουρέματα για το 2018. Μάθετε ποια είναι αυτά

Τελευταία ενημέρωση: 01 Μαΐου, 2019

Τα καλύτερα κουρέματα για το 2018! Όπως κάθε χρόνο, το στυλ αλλάζει και τα κουρέματα δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι τάσεις αυτής της σεζόν δείχνουν ότι τα κοντά μαλλιά είναι στη μόδα, όμως υπάρχουν και άλλα προτεινόμενα στυλ.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα με τα καλύτερα κουρέματα για το 2018.

Στον κόσμο του στυλ και της μόδας λίγα πράγματα δέχονται τόσο μεγάλη προσοχή όσο τα μαλλιά. Τα μαλλιά καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση και το στυλ μας.

Επίσης το κούρεμα λέει πολλά για το άτομο. Σε συνδυασμό με το είδος ντυσίματος αποτελεί το προσωπικό και ξεχωριστό στυλ κάθε ατόμου ανάλογα με την εμφάνισή του.

Τα καλύτερα κουρέματα για το 2018

1. Flapper

Το στυλ flapper ήταν στη μόδα τη δεκαετία του 1920, όμως οι γυναίκες που το υιοθετούσαν ήταν επαναστάτριες επειδή δεν ακολουθούσαν όλους τους κανόνες. Έτσι το στυλ flapper είναι τολμηρό και επιβλητικό. Πρόκειται για την καινοτομία της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα κουρέματα για το 2018.

Πρόκειται για ένα κοντό κούρεμα, πολύ παρόμοιο με το καρέ. Η διαφορά είναι ότι οι άκρες αφήνονται ατημέλητες, ενώ οι αφέλειες φτάνουν σχεδόν μέχρι τα φρύδια.

Οι ειδικοί του στυλ συνιστούν αυτό το κούρεμα σε γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο. Επίσης χωρίς αμφιβολία αποτελεί ιδανικό στυλ για τις σημερινές νεαρές “επαναστάτριες”: εκείνες στις οποίες δεν αρέσει ο συμβατικός τρόπος ζωής.

2. Καρέ

Το καρέ είναι ακόμα ένα κοντό κούρεμα που θα δούμε πολύ το 2018.

Τα πλεονεκτήματά του;

Καταρχάς δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και δίνει νεανική εμφάνιση.

Επίσης ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Έτσι αποτελεί τον μπαλαντέρ των κουρεμάτων. Ταιριάζει περισσότερο στα φυσικά σπαστά μαλλιά και του πάει πολύ μια ασυμμετρία μπροστά.

3. Πολύ μακριά μαλλιά

γυναίκα με πολύ μακριά μαλλιά Τα καλύτερα κουρέματα για το 2018

Αντίθετα με τα δύο προηγούμενα κουρέματα, αυτό το στυλ απαιτεί πολύ μακριά μαλλιά.

Διασημότητες όπως η Kim Kardashian και η Mila Kunis εμφανίζονται πρόσφατα επιδεικνύοντας τα μακριά μαλλιά τους. Επίσης το περιοδικό Vogue αναφέρει ότι αυτό είναι το εναλλακτικό στυλ της σεζόν.

Οι δύο αυτές γυναίκες χτενίζουν τα μακριά μαλλιά τους κάνοντας χωρίστρα στη μέση.

Από την άλλη, ένας από τους εκκεντρικούς κομμωτές της Νέας Υόρκης ονομάζει αυτό το στυλ “κομψό και σέξι“. Η Jennifer Lopez και η Beyoncé είναι άλλες δύο διασημότητες που εμφανίστηκαν με πολύ μακριά μαλλιά στα Βραβεία Grammy τον Νοέμβριο του 2017.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με κουρέματα για να φαίνεστε πιο νέες

4. Ψηλή αλογοουρά

ηθοποιός με αλογοουρά- Τα καλύτερα κουρέματα για το 2018

Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια παραλλαγή του προηγούμενου στυλ. Μια γυναίκα με πολύ μακριά μαλλιά μπορεί να τα ισιώσει και να τα δέσει σε ψηλή αλογοουρά. Έτσι έχει μια κομψή κόμμωση χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη σε κομμωτήριο.

Αυτό το στυλ κάνει τον λαιμό σας να δείχνει μακρύς και κομψός. Αν θέλετε να καλύψετε το δέσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υφασμάτινο λαστιχάκι μαλλιών ή τα δικά σας μαλλιά. Επίσης μπορείτε με λίγο σπρέι μαλλιών να τιθασεύσετε τις τρίχες που πετάνε. Έτσι η κόμμωσή σας θα αποκτήσει ακόμα περισσότερο στυλ.

Άλλες παραλλαγές, ανάλογα με την περίσταση, είναι οι εξής:

  • Η ατημέλητη αλογοουρά, για την οποία δεν χρειάζεστε τόσο πολύ σπρέι μαλλιών.
  • Η αλογοουρά με τούφες να πέφτουν στο πλάι, για ένα χαλαρό στυλ.
  • Η αλογοουρά με σπαστά μαλλιά, για ένα πολύ ελκυστικό στυλ.

5. Αλογοουρά για κοντά, σγουρά μαλλιά

Πρόκειται για ένα από τα πλέον δημοφιλή στυλ για το 2018. Είναι μια αλογοουρά ιδανική για κοντά μαλλιά.

Για αυτό το χτένισμα, πρέπει να ισιώσετε τα μαλλιά σας από τις ρίζες προς τον λαιμό σας. Έπειτα αφήστε τα μαλλιά σας σπαστά στις άκρες. Εκεί που αρχίζουν οι μπούκλες, δέστε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά.

Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να χωρίσετε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σας. Στο πάνω μέρος, αφήστε τα μαλλιά σφιχτά δεμένα. Αυτό θα εξασφαλίσει κομψό στυλ και, όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα πολύ εύκολο χτένισμα.

6. Pixie

κούρεμα πιξι σε ηθοποιό- Τα καλύτερα κουρέματα για το 2018

Το κούρεμα pixie είναι ακόμα ένα εξαιρετικό στυλ και αποτελεί ένα από τα καλύτερα κουρέματα για το 2018. Τα μαλλιά κόβονται σε δύο ξεχωριστά επίπεδα: κοντά στον λαιμό και λίγο πιο μακριά στο κεφάλι.

Πρόκειται για μια τάση που έρχεται και φεύγει από τη μόδα εδώ και χρόνια και η οποία, σύμφωνα με γνωστούς στυλίστες, θα είναι οπωσδήποτε στη μόδα το 2018.

Το καλύτερο με το κούρεμα pixie είναι ότι έχει πολλές παραλλαγές: ατημέλητο, βρεγμένο λουκ, τονισμένες άκρες, τονισμένες τούφες. Είναι εξαιρετική επιλογή για γυναίκες που έχουν πρόσωπο με γωνίες ή οβάλ.

7. Ψηλός κότσος

Ο οίκος Dolce & Gabanna χρησιμοποίησε αυτό το στυλ στις πασαρέλες για τη νέα σεζόν του, επομένως υποθέτουμε ότι θα το δούμε πολύ φέτος.

Αν και πρόκειται για απλό χτένισμα και πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν τις μέρες που δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν με τα μαλλιά τους, λέγεται ότι μπορεί να δώσει μια νότα κομψότητας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν διάφορα είδη κότσων. Ειδικά ο ψηλός κότσος αποτελεί μια φανταστική επιλογή για τα σγουρά μαλλιά, αφού συχνά είναι δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο χτένισμα για αυτά.

Το κύριο πλεονέκτημα του κότσου είναι ότι αφήνει το πρόσωπο τελείως ακάλυπτο. Έτσι δίνει την τέλεια ευκαιρία για το καλύτερο μακιγιάζ.

Η λίστα θα μπορούσε να επεκταθεί και με άλλα στυλ που είναι πολύ δημοφιλή αυτή την εποχή. Μεταξύ αυτών μπορούμε να αναφέρουμε το shag (ντεγκραντέ), το βρεγμένο λουκ ή τα διάφορα είδη κουρεμάτων με αφέλειες, που πάντα κάνουν την εμφάνιση πιο νεανική.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κουρέματα για το 2018. Θα πρέπει να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στην εμφάνιση, στο πρόσωπο και φυσικά στην προσωπική προτίμησή σας.

Ποιο προτιμάτε;

 

 


Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.