13 εξαιρετικά κόλπα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Πέρα από τη χρήση μάσκαρας, για να εξασφαλίσετε εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι επίσης ουσιαστικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα που τις δυναμώνουν και τις βοηθούν να μην πέφτουν.
13 εξαιρετικά κόλπα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Έχει γραφτεί από Katherine Flórez

Τελευταία ενημέρωση: 21 Δεκεμβρίου, 2022

Κόλπα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν τα γονίδια που εξασφαλίζουν μακριές, πυκνές βλεφαρίδες, επομένως πρέπει να χρησιμοποιούν κάποια ειδική περιποίηση για να τις αποκτήσουν.

Η βιομηχανία καλλυντικών και οι επαγγελματίες της ομορφιάς, ανταποκρινόμενοι σε αυτό, προσπαθούν να επινοήσουν τεχνικές και περιποιήσεις που επιτρέπουν στις γυναίκες να βελτιώσουν την εμφάνισή τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις τεχνικές είναι υπερβολικά ακριβές, καθώς περιλαμβάνουν τη δαπάνη πολλών χρημάτων σε τακτική βάση. Επιπλέον, μερικές φορές οι συγκεκριμένες περιποιήσεις είναι επιθετικές μακροπρόθεσμα.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν μερικά φυσικά κόλπα ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σας να μοιάζουν εντυπωσιακές, χωρίς να τις εκθέτουν σε σκληρές χημικές ουσίες και χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Αν και αυτά τα φυσικά κόλπα ομορφιάς είναι επιλογές που χρειάζονται λίγο περισσότερο καιρό για να δώσουν αποτελέσματα, σας τα συνιστούμε αν θέλετε να αποκτήσετε πιο ελκυστική και αισθησιακή εμφάνιση.

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τα δεκατρία καλύτερα φυσικά κόλπα ομορφιάς. Μη διστάσετε να τα λάβετε υπόψη σας όταν σκέφτεστε τι μπορείτε να προσθέσετε στη ρουτίνα περιποίησης της ομορφιάς σας.

Κρατήστε σημειώσεις!

1. Αυξήστε τον όγκο των βλεφαρίδων σας μέσα σε δευτερόλεπτα

εντυπωσιακές βλεφαρίδες - ταλκ

Αν θέλετε βλεφαρίδες με όγκο μέσα σε δευτερόλεπτα, απλώστε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας και έπειτα πασπαλίστε τες αμέσως με λίγη πούδρα για μωρά ή ταλκ.

Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να στεγνώσει το μείγμα και έπειτα σταθεροποιήστε το με ακόμα μια στρώση μάσκαρα.

2. Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα ανάλογα με την εντύπωση που θέλετε να δημιουργήσετε

εντυπωσιακές βλεφαρίδες με βουρτσακι

Για να δώσετε όγκο στις βλεφαρίδες σας με τη μάσκαρα, βουρτσίστε τες οριζόντια για να τις καλύψετε εντελώς.

Αν θέλετε να τις κάνετε να δείχνουν μακρύτερες, βουρτσίστε τες κάθετα.

3. Χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες

εντυπωσιακές βλεφαρίδες -ψαλιδι για βλεφαριδες

Μπορείτε να αγοράσετε ψαλίδι για βλεφαρίδες σε οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών. Μάλιστα, μερικές φορές βρίσκεται πάνω στη συσκευασία της μάσκαρα.

Η χρήση ψαλιδιού για βλεφαρίδες είναι θεμελιώδης στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την αποτροπή εμφάνισης σβώλων ανάμεσα στις βλεφαρίδες.

4. Απλώστε έλαιο καρύδας

εντυπωσιακές βλεφαρίδες - λαδι καρυδας

Η καθημερινή χρήση ελαίου καρύδας πριν πάτε για ύπνο αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική για τη λίπανση, την ενυδάτωση και την ενίσχυση των βλεφαρίδων σας.

Μουσκέψτε ένα καθαρό βουρτσάκι με το προϊόν και απλώστε προσεκτικά μια λεπτή στρώση στις βλεφαρίδες σας από τις ρίζες ως τις άκρες.

5. Παρατείνετε τη ζωή της μάσκαρα

νερο - εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Όταν το μελάνι της μάσκαρα είναι υπερβολικά παχύρρευστο, είναι σχεδόν αδύνατον να επιτύχετε όμορφες και καλογραμμένες βλεφαρίδες.

Για να παρατείνετε τη ζωή της μάσκαρα και να την κάνετε πιο ρευστή μέσα σε μερικά λεπτά, βάλτε το σωληνάριο σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.

Μάθετε περισσότερα για τα καλύτερα κουρέματα του 2018

6. Χρησιμοποιήστε δύο είδη μάσκαρα

εντυπωσιακές βλεφαρίδες - πινελο

Αν θέλετε καλογραμμένες βλεφαρίδες που ντεμακιγιάρονται εύκολα, τότε χρησιμοποιήστε δύο είδη μάσκαρα.

Πρώτα απλώστε το συνηθισμένο είδος μάσκαρα και έπειτα μια δεύτερη στρώση αδιάβροχης μάσκαρα.

7. Ενισχύστε την ανάπτυξη των βλεφαρίδων με πράσινο τσάι

εντυπωσιακές βλεφαρίδες με πρασινο τσαι

Ένα άλλο προϊόν που ενισχύει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων είναι το πράσινο τσάι.

Όχι μόνο κάνει τις βλεφαρίδες να πέφτουν λιγότερο αλλά και τις προστατεύει από τις επιθετικές ουσίες του περιβάλλοντος χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει.

8. Αραιώστε το μελάνι της μάσκαρα

μελανι εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Με αυτό το κόλπο θα αραιώσετε το μελάνι της προκειμένου να αποφύγετε το σχηματισμό σβώλων πριν τη χρησιμοποιήσετε. Προσθέστε μια-δυο σταγόνες ντεμακιγιάζ στη μάσκαρά σας και έπειτα ανακινείστε δυνατά.

Θα μοιάζει καινούργια!

9. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

κουταλι για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Αν βάλετε ένα κουτάλι πίσω από τις βλεφαρίδες σας, θα αποφύγετε να βάλετε μάσκαρα στα βλέφαρά σας.

10. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας και βάλτε μάσκαρα ταυτόχρονα

εντυπωσιακές βλεφαρίδες - ψαλιδι φρυδιων

Αν έχετε πολύ λίγο χρόνο και θέλετε τολμηρές βλεφαρίδες, τότε χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες και ταυτόχρονα φορέστε την αγαπημένη σας μάσκαρα.

11. Ζεστάνετε το ψαλίδι για τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες

σεσουαρ γκρι

Αν το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες δεν αρκεί για να σας δώσει την εμφάνιση που επιθυμείτε, ζεστάνετέ το με ένα σεσουάρ μαλλιών. Στη συνέχεια δοκιμάστε το για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι υπερβολικά ζεστό και χρησιμοποιήστε το για να γυρίσετε τις βλεφαρίδες σας.

Μην το ζεστάνετε πάρα πολύ!

12. Χρησιμοποιήστε έλαιο βιταμίνης Ε για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

βιταμινη Ε

Η καθημερινή εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης ελαίου βιταμίνης Ε στις βλεφαρίδες σας προάγει την υγιή τους ανάπτυξη, ελαχιστοποιεί τις αρνητικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών και δυναμώνει τις βλεφαρίδες.

Μουσκέψτε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα με το υγρό και απλώστε το στις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

13. Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

ελαιολαδο για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο ως εναλλακτική λοσιόν ντεμακιγιάζ, δεδομένου ότι πολλά προϊόντα ντεμακιγιάζ περιέχουν ανθυγιεινές χημικές ουσίες.

Αυτό το οργανικό προϊόν βοηθάει στην απομάκρυνση ισχυρών καλλυντικών προϊόντων όπως η μάσκαρα και το eyeliner.

Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συστάσεις, θα δείτε ότι δεν χρειάζεστε πολλά για να αποκτήσετε τις μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες που επιθυμείτε.

Τα αποτελέσματα θα σας συνεπάρουν!


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.