6 συμβουλές για να ικανοποιήσετε μια γυναίκα στο κρεβάτι

Η ικανοποίηση μιας γυναίκας είναι κάτι περισσότερο από το να κάνεις σεξ μαζί της. Σημαίνει μια φυσική και συναισθηματική σύνδεση. Πρέπει η ίδια να αισθάνεται άνετα και αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει οποιοσδήποτε.
Bernardo Peña

Γράφτηκε και επαληθεύτηκε από ψυχολόγο Bernardo Peña.

Τελευταία ενημέρωση: 30 Ιανουαρίου, 2023

Οι ερωτικές σχέσεις ξεκινούν με την εξιδανίκευση του άλλου. Σε αυτή τη φράση, το μυαλό μας παίζει με την ιδέα των σχέσεων. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ερωτευόμαστε και πρέπει να τροφοδοτείται από τη σεξουαλική ικανοποίηση, προκειμένου να δημιουργηθεί τελικά μια σταθερή και υγιής σχέση. Ακολουθούν σημαντικές συμβουλές για να ικανοποιήσετε μια γυναίκα στο κρεβάτι. Μια δουλειά που συχνά δεν είναι καθόλου εύκολη.

Σε ό,τι αφορά στη σεξουαλική ικανοποίηση, οι πολιτιστικές, ιδεολογικές και κοινωνικές διαφοροποιήσεις των ανθρώπων αποτελούν παράγοντες που πρέπει να συνεκτιμώνται. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει έχοντας προκαταλήψεις σχετικά με το σεξ, είναι βέβαιο πως κατά την ερωτική επαφή θα είναι πιο επιφυλακτική και συγκρατημένη.

Τι είναι η σεξουαλική ικανοποίηση;

Η σεξουαλική ικανοποίηση ορίζεται ως το άθροισμα των όσων πιστεύει και του τρόπου που αξιολογεί καθένας μας τη σεξουαλική του ζωή. Η σεξουαλική ικανοποίηση ποικίλλει από την ποσότητα των πιθανών σεξουαλικών επαφών, το είδος της ερωτικής συνεύρεσης αλλά και την ποιότητα της επικοινωνίας που διατηρείται μεταξύ των ερωτικών παρτενέρ.

 • Προκειμένου μια γυναίκα να αισθάνεται ελεύθερη στο κρεβάτι, πρέπει να αποδεχθεί τον εαυτό της, να παραμερίσει τις ανασφάλειες και απλώς να απολαύσει την εμπειρία.
 • Χωρίς τη συγκατάθεσή της, οποιεσδήποτε συμβουλές δεν θα σας φτάσουν πολύ μακριά.

Πώς μπορείτε να ικανοποιήσετε μια γυναίκα στο κρεβάτι;

1. Πρέπει να χρησιμοποιείτε λιπαντικό

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι για να μπει μια γυναίκα στο κλίμα απαιτείται περισσότερος χρόνος. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη των ανδρών είναι ότι προσπαθούν βιαστικά και απεγνωσμένα να διεισδύσουν. Αντίθετα, οι άνδρες είναι απαραίτητο να επικεντρωθούν περισσότερο στη διέγερση των κατάλληλων ερωτογενών ζωνών μιας γυναίκας.

Η διάρκεια είναι ένα συχνό ερώτημα. Η διάρκεια των προκαταρκτικών ποικίλλει και εξαρτάται από την ηλικία μιας γυναίκας, το επίπεδο επιθυμίας της και τη σύνδεση που έχουμε μαζί της.

Ο κόλπος πρέπει πραγματικά να λιπαίνεται πριν από τη διέγερση. Πρέπει να χρησιμοποιείτε σωστά λιπαντικά ή ακόμα και σάλιο. Εάν μια γυναίκα δεν είναι υγρή, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε την κύρια φάση της ερωτικής πράξης, που είναι η διείσδυση.

2. Δεν έχουν όλες οι γυναίκες οργασμό

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν την ιδέα ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες κορυφώνουν σε τέτοιο βαθμό που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι αλήθεια πως αρκετές γυναίκες συχνά δεν φτάνουν σε οργασμό, με αποτέλεσμα η ικανοποίηση μιας γυναίκας στο κρεβάτι να γίνεται δύσκολη υπόθεση.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές γυναίκες που όντως βιώνουν οργασμό, αλλά αυτός περνά απαρατήρητος. Είναι εντελώς φυσιολογικό να δείτε μερικές σταγόνες ή ένα αδιαφανές υγρό παρόμοιο με το σπέρμα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν υπάρχει υπερβολική πίεση για κορύφωση, μπορεί να μειωθεί η διέγερση. Το μόνο που μπορεί να προκύψει από μια τέτοια υπερβολική πίεση είναι ένα αίσθημα προσποίησης από τη γυναίκα και ένα αίσθημα αμφίβολης απόδοσης για τους άνδρες.

3. Επιλέξτε την ταυτόχρονη κορύφωση για να ικανοποιήσετε μια γυναίκα στο κρεβάτι

Η επίτευξη ταυτόχρονης κορύφωσης είναι ιδανική. Ωστόσο, μην το πάρετε πάρα πολύ σοβαρά επειδή το μόνο που θα προκύψει από την υπερβολική προσπάθεια είναι απογοήτευση.

Θα ασκείτε ο ίδιος κριτική στον εαυτό σας για καθεμιά από τις κινήσεις σας χωρίς να απολαμβάνετε, στην πραγματικότητα, καμιά από αυτές. Θυμηθείτε ότι το βασικό δεν είναι να κορυφώνετε πάντα ταυτόχρονα, αλλά να χαίρεστε τη στιγμή.

4. Πολλαπλοί οργασμοί

Οι γυναίκες είναι σε θέση να συνεχίσουν αμέσως μετά από έναν οργασμό. Ωστόσο, ορισμένες γυναίκες χρειάζονται ένα διάλειμμα μεταξύ 1 και 30 λεπτών.

Εάν χρειάζεται ένα διάλειμμα, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο δεύτερος οργασμός θα έρθει γρηγορότερα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει όριο και η πιθανότητα να απολαύσει πολλαπλούς οργασμούς είναι ορατή.

Γενικά, οι πολλαπλοί οργασμοί συμβαίνουν στη ζώνη της κλειτορίδας και στο σημείο G.

 • Ένας τρόπος για να συμβούν είναι η συνεχής διέγερση.
 • Πρέπει να περιμένετε να σταματήσει ο πρώτος οργασμός, προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε με τον επόμενο.
 • Αυτή είναι η φάση στην οποία η διέγερση πρέπει να είναι πιο έντονη.

5. Οργασμική ικανότητα

Είναι σαφές ότι όλες οι γυναίκες είναι διαφορετικές, γεγονός που σημαίνει πως στην πραγματικότητα κανένας δεν είναι κακός εραστής. Έτσι, ενώ υπάρχουν μερικές γυναίκες που μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς, υπάρχουν και άλλες που δυσκολεύονται να βιώσουν έστω και έναν.

Επίσης, κάτι που λειτουργεί για μια γυναίκα στο κρεβάτι, δεν λειτουργεί για κάποια άλλη.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε βελτιώσετε τα πράγματα. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βήματα:

 • Να είστε υπομονετικοί. Ο αριθμός των οργασμών θα αυξηθεί με κάθε συνάντηση.
 • Δώστε προσοχή στα όριά της. Υπάρχουν γυναίκες που πραγματικά δεν χρειάζονται κάτι περισσότερο από ένα οργασμό για να αισθανθούν ικανοποιημένες.
 • Δημιουργήστε μια σύνδεση μεταξύ στοργής και ευχαρίστησης. Με άλλα λόγια, όταν πρόκειται να κορυφώσει, βομβαρδίστε τη με χάδια, φιλιά και λόγια που την κάνουν να νιώθει όμορφα.
 • Γνωρίστε τη. Δοκιμάστε νέες προσεγγίσεις και δώστε προσοχή στο πώς αντιδρά. Εάν αντιδρά θετικά, μπορείτε να τις επαναλάβετε.

6. Δεν χρειάζεται να ανταγωνίζεστε για να ικανοποιήσετε μια γυναίκα στο κρεβάτι

Το ανταγωνιστικό ένστικτο μεταξύ των ανδρών έχει αντιπαραγωγικές επιδράσεις στο σεξ.

Δηλαδή, η αρρενωπότητα μας κάνει να θέλουμε να είμαστε ο νούμερο ένα στη ζωή μιας γυναίκας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φόβο και απογοήτευση, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο στην πράξη του σεξ.

Ωστόσο, οι γυναίκες καθοδηγούνται από πολλούς παράγοντες για να επιλέξουν τον τύπο που τους ικανοποιεί πραγματικά. Η επιλογή τους λαμβάνει υπόψη τόσο συναισθηματικές όσο και κοινωνικές πτυχές.

Μια γυναίκα αισθάνεται πλήρης όταν ο άντρας που τη στηρίζει την ικανοποιεί και στο κρεβάτι.


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.


 • Brody S, Weiss P. Simultaneous penile-vaginal intercourse orgasm is associated with satisfaction (sexual, life, partnership, and mental health). J Sex Med. 2011 Mar;8(3):734-41.
 • Estupinyá P. Una aventura de sexo y ciencia: Una mirada a la investigación científica de la sexualidad humana y sus sorprendentes resultados. ¿Cómo ves?. 2013;15(180): 10-14.
 • Mallory AB. Dimensions of couples’ sexual communication, relationship satisfaction, and sexual satisfaction: A meta-analysis. J Fam Psychol. 2022 Apr;36(3):358-371.
 • Pujols Y, Seal BN, Meston CM. The association between sexual satisfaction and body image in women. J Sex Med. 2010 Feb;7(2 Pt 2):905-16.
 • Rausch D, Rettenberger M. Predictors of Sexual Satisfaction in Women: A Systematic Review. Sex Med Rev. 2021 Jul;9(3):365-380.
 • Shahhosseini Z, Gardeshi ZH, Pourasghar M, Salehi F. A review of affecting factors on sexual satisfaction in women. Mater Sociomed. 2014 Dec;26(6):378-81.
 • Wongsomboon V, Burleson MH, Webster GD. Women’s Orgasm and Sexual Satisfaction in Committed Sex and Casual Sex: Relationship Between Sociosexuality and Sexual Outcomes in Different Sexual Contexts. J Sex Res. 2020 Mar-Apr;57(3):285-295.

Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.