Πώς να οργανώσετε ένα γάμο αστραπή!

Είναι καλύτερο να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή για να οργανώσετε έναν γάμο αστραπή. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να το κάνετε μόνοι σας.
Πώς να οργανώσετε ένα γάμο αστραπή!

Έχει γραφτεί από Virginia Martínez

Τελευταία ενημέρωση: 21 Δεκεμβρίου, 2022

Η οργάνωση για έναν γάμο αστραπή μπορεί να είναι δύσκολη. Εξάλλου, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη… και σε τόσο λίγο χρόνο! Μπορεί να ακούγεται σαν υπερβολικό άγχος.

Βασικά, το κύριο ερώτημα είναι πώς να τον οργανώσετε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Οργάνωση για ένα γάμο αστραπή

Έχετε αποφασίσει να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα και θα θέλατε να κάνετε το γάμο σας το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, αγχώνεστε όταν αρχίζετε να σκέφτεστε πώς θα τα οργανώσετε όλα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλετε να είναι τέλειος.

Ηρεμήστε και πάρτε μια βαθιά ανάσα, γιατί τα νεύρα δεν κάνουν καλό σε κανένα. Όλα θα είναι υπέροχα αν απλά χαλαρώσετε και αρχίσετε να σχεδιάζετε ένα μικρό βήμα τη φορά.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές.

Μέρος και ημερομηνία για έναν γάμο αστραπή

Πώς να οργανώσετε ένα γάμο αστραπή!
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βρείτε είναι ο τόπος και η ημερομηνία για το γάμο σας. Προσπαθήστε να βρείτε τι είναι πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα ζευγάρι μπορεί να θέλει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό. Ίσως πρόκειται να μετακομίσουν μαζί σε άλλη χώρα. Ίσως περιμένουν ένα μωρό. Σε κάθε περίπτωση, λάβετε υπόψη ότι, όσο κι αν θέλετε να βιαστείτε, η γραφειοκρατία μπορεί να σας επιβραδύνει.

Για παράδειγμα, σε ορισμένα μέρη, οι λίστες αναμονής τόσο για πολιτικούς όσο και για θρησκευτικούς γάμους είναι μεγάλες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μεγάλες πόλεις και δημοφιλείς τοποθεσίες.

Γι ‘αυτόν τον λόγο το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε είναι η τοποθεσία του γάμου. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να τον σχεδιάζετε ανάλογα με την ημερομηνία που θα συμφωνήσετε.

Ειδοποιήστε τους καλεσμένους σας

Μόλις έχετε ημερομηνία και τοποθεσία, το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε μια λίστα καλεσμένων και να τους ενημερώσετε για το γάμο το συντομότερο δυνατό.

Εάν ο προγραμματισμός είναι δύσκολος για εσάς και τον σύντροφό σας, θα είναι επίσης δύσκολο για αυτούς. Θα πρέπει να ελέγξουν το πρόγραμμά τους, να κάνουν αλλαγές και να οργανωθούν για να μπορέσουν να παραβρεθούν στον γάμο.

Έτσι, όσο πιο γρήγορα τους ενημερώσετε, τόσο το καλύτερο. Λάβετε υπόψη ότι όσο πιο νωρίς τους ειδοποιήσετε, τόσο περισσότεροι θα έρθουν.

Και πάλι, μην το αφήσετε μέχρι την τελευταία στιγμή!

Απευθυνθείτε σε κάποιον διοργανωτή γάμων για το γάμο αστραπή

καλεσμένοι σε γάμο

Οι διοργανωτές γάμου είναι ευρέως δημοφιλείς αυτές τις μέρες. Αυτά τα άτομα έχουν εμπειρία και μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε πολλές λεπτομέρειες.

Εάν δεν έχετε ιδέα για το τι θέλετε και, επίσης, έχετε λίγο χρόνο να τον οργανώσετε, τότε είναι καλύτερο να προσλάβετε έναν επαγγελματία αρμόδιο για το γάμο. Θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει και δεν θα έχετε τόσο άγχος.

Για παράδειγμα, ένας διοργανωτής γάμου ξέρει πώς να οργανώσει μια τέτοια εκδήλωση. Έχουν ήδη ένα χαρτοφυλάκιο και μια επιλογή από μέρη για δεξιώσεις, φωτογράφους, θέματα, εύρος τιμών κ.λπ. Για αυτόν τον λόγο θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο με έναν επαγγελματία.

Γαμήλιο δείπνο

Συνολικά, είναι σημαντικό να περιορίσετε τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν από έναν γάμο αστραπή. Είναι καλύτερα να επιλέξετε μια δεξίωση σε ένα μέρος που περιλαμβάνει ήδη τα πάντα: μουσική, διακόσμηση κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να εστιάσετε σε άλλες λεπτομέρειες.

Έτσι, επιλέξτε ένα μέρος για το γάμο σας που μπορεί να προσφέρει ό, τι χρειάζεστε σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να έχετε λιγότερα πράγματα να σχεδιάσετε.

Το κοστούμι του γαμπρού

Κοστούμι του γαμπρού

Βγείτε έξω και αναζητήστε το ιδανικό κοστούμι για την περίσταση. Πρέπει να ξεκινήσετε αρκετά νωρίς το ψάξιμο σε περίπτωση που το κοστούμι απαιτεί προσαρμογή και αλλαγές.

Προφανώς, δεν θα έχετε πολύ χρόνο να πάτε από κατάστημα σε κατάστημα ψάχνοντας για το καλύτερο κοστούμι. Γι ‘αυτόν τον λόγο θα είναι πολύ καλύτερο να βρείτε ένα ήδη έτοιμο, οπότε επιλέξτε ένα κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία. Μπορεί να είστε πραγματικά τυχεροί και να βρείτε το ιδανικό για εσάς σε μία μόνο επίσκεψη!

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι εάν το κοστούμι θα χρειαστεί αλλαγές. Θα πρέπει να περιμένετε περίπου είκοσι μέρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ξεκινήσετε τις αγορές σας και να λάβετε μια απόφαση το συντομότερο δυνατό.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι εάν έχετε παρανυφάκια, τότε η επιλογή των φορεμάτων τους θα πάρει επίσης λίγο χρόνο. Προσπαθήστε να επιλέξετε το ίδιο σχέδιο για όλους. Θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Οι λεπτομέρειες

Εάν δεν έχετε διοργανωτή γάμου, τότε πρέπει να ελέγξετε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, όπως δαχτυλίδια, φωτογραφίες, στιλίστα κ.λπ. το συντομότερο δυνατό.

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη βοήθεια των φίλων και των συγγενών σας καθώς πολλοί από αυτούς έχουν ήδη οργανώσει έναν γάμο. Στηριχτείτε πάνω τους για συμβουλές σχετικά με επαφές και διοργανωτικά θέματα.

Μην πανικοβάλλεστε όσο πλησιάζεται στον γάμο αστραπή

Ο προγραμματισμός για έναν κανονικό γάμο είναι πηγή πολύ άγχους. Επομένως, είναι λογικό ένας γάμος αστραπή να είναι αγχωτικός.

Ωστόσο, δεν βοηθά να αγχώνεστε, ούτε να θυμώνετε για τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα. Αντίθετα, μια τέτοια στάση θα σπαταλήσει το χρόνο σας και θα σας  στεναχωρήσει. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και να παραμείνετε χαρούμενοι για να συνεχίσετε με τον προγραμματισμό.

Μείνετε ψύχραιμοι!

Αποδεχτείτε ότι θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα και ότι δεν θα πάνε όλα όπως προγραμματίσατε. Ο αυτοσχεδιασμός είναι τέχνη και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να την εξασκήσετε! Σκεφτείτε ότι όλα έχουν να κάνουν με το πόσο θα ευχαριστηθείτε το γάμο σας μαζί με τυχόν ατέλειες ή επιτυχίες που μπορεί να έχει.

Δεν είναι διαγωνισμός, οπότε μην αφήσετε να σας εξαντλήσει πριν από τη μεγάλη μέρα.

Ο μήνας του μέλιτος

Τέλος, ας μιλήσουμε για το μήνα του μέλιτος. Είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κεφάλαιο όσον αφορά στον απαιτούμενο σχεδιασμό. Επομένως, εάν θέλετε να τον σχεδιάσετε πιο προσεκτικά, μην το κάνετε αμέσως. Μπορείτε να αποφασίσετε για τον τέλειο μήνα του μέλιτος αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είστε ξεκάθαροι εάν θέλετε ένα μήνα του μέλιτος στο εξωτερικό ή στη χώρα στην οποία ζείτε. Επομένως, εάν θέλετε να διασχίσετε τα σύνορα, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι όλα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα είναι σωστά. Διαφορετικά, θα μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο σε κάποιον προορισμό μέσα στη χώρα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε πάντα να αναβάλλετε το ταξίδι και να το κάνετε αργότερα, ώστε να μπορείτε να πάτε εκεί που θέλετε.

Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτό το άρθρο.


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.