5 απίθανα μέρη για να κάνετε σεξ. Μάθετε εδώ ποια είναι!

14 Αυγούστου 2018
Σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ, ο τόπος στον οποίο βρίσκεστε μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο όταν θέλετε να ολοκληρώσετε ιδανικά την κατάσταση.

Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά ή πόσες φορές το έχετε κάνει, υπάρχει πάντα μια ακόρεστη επιθυμία να συνεχίσετε να κάνετε σεξ… και μάλιστα σε μερικά νέα, περιπετειώδη και διασκεδαστικά μέρη. Σε αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα 5 απίθανα μέρη για να κάνετε σεξ, ώστε να διατηρήσετε άσβεστη τη φλόγα στη σχέση σας. Απελευθερώστε τη φαντασία, την ηδονή και το πάθος σας.

Ο στόχος είναι ο νέος αυτός χώρος να εξάψει τον αισθησιασμό και τη φαντασία σας. Όταν το κατορθώνει αυτό, διαθέτει πάντα ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Θα μπορούσε κανείς να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο με τον σύντροφό του ή στην παραλία ή σε μια βάρκα … Ωστόσο, αυτό που πραγματικά απογειώνει τις αισθήσεις είναι η δημιουργικότητα. Σημαντικοί παράγοντες για είναι γόνιμη αυτή η φαντασία είναι να έχει εξασφαλιστεί η συναίνεση του συντρόφου αλλά και να έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Οι εναλλαγές των τόπων όπου απολαμβάνετε το σεξ είναι ένας τρόπος να κάνετε πιο πικάντικη την ερωτική ζωή που μοιράζεστε με τον σύντροφό σας.

Το κρεβάτι σας δεν είναι μέρος όπου αρχίζουν και τελειώνουν όλα όσα έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική σας ζωή. Υπάρχουν και άλλα ιδανικά μέρη. Τα καλύτερα από αυτά μοιράζονται τρία κοινά στοιχεία: την αδρεναλίνη, την έκπληξη και τον αυθορμητισμό.

Γιατί, λοιπόν, να μην πειραματιστείτε σε μια νέα τοποθεσία που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση;

Διαβάστε επίσης: 7 μύθοι για το στοματικό σεξ και τις επιπτώσεις του

Μέρη στα οποία πρέπει να κάνετε σεξ

1. Σκεφτείτε την πισίνα

Απίθανα μέρη για να κάνετε σεξ
Το να κάνεις σεξ σε μια πισίνα μπορεί να αποδειχτεί μια πολύ ερωτική εμπειρία στη ζωή ενός ζευγαριού. Πρόκειται για ένα μέρος που μπορεί να απογειώσει την εμπειρία σας και να την κάνει αξέχαστη!

Λόγω της υγρασίας, υπάρχει περισσότερη λίπανση και η τριβή στο νερό μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα του οργασμού.

  • Ωστόσο, η εμπειρία αυτή απευθύνεται σε ζευγάρια με σταθερή σχέση, μιας και προϋποθέτει σεξ χωρίς προφυλακτικό. Αυτό συμβαίνει επειδή το νερό και τα προφυλακτικά δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή.
  • Η κατάσταση μπορεί να αποδειχτεί χαοτική και το προφυλακτικό μπορεί να βγει.

2. Τολμήστε να κάνετε σεξ σε δοκιμαστήριο

Επιστρατεύστε την τόλμη σας και δοκιμάστε να το κάνετε σε ένα κοινό για άντρες και γυναίκες δοκιμαστήριο. Χωρίζονται συνήθως μονάχα από μια μικρή πόρτα και είναι τέλεια για σεξ, την ίδια στιγμή που άλλοι άνδρες και γυναίκες δοκιμάζουν ρούχα.

Σε αυτό το μέρος υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα εξάψουν τον ερωτισμό σας. Καθρέφτες, μικρός χώρος, καθίσματα, φως και κίνδυνος.

Πρέπει να θυμάστε πως μόνο ένα ζευγάρι ποδιών πρέπει να είναι ορατό. Πρέπει επίσης να είστε αρκετά προσεκτικοί και να επιλέξετε μόνο στάσεις που δεν σας εκθέτουν σε κοινή θέα.

3. Η πάντα καλή και αξιόπιστη λύση του αυτοκινήτου

Ζευγάρι κάνει σεξ σε αυτοκίνητο
Τα αυτοκίνητα είναι συχνά τα αγαπημένα μας μέσα μεταφοράς για σχεδόν όλες τις περιστάσεις της ζωής. Γιατί να μην είναι, λοιπόν, καλό και για τη σεξουαλική σας ζωή;

Πρόκειται για μια φαντασίωση που έχουν πολλοί άνθρωποι. Κανείς δεν σταματά να τσεκάρει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Εκτός από ρομαντική, μπορεί να αποδειχτεί και μια πολύ διαφορετική εμπειρία.

Για τους πιο ντροπαλούς, μην αφήνετε τους ματάκηδες να σας αποθαρρύνουν. Αντί να εγκαταλείψετε το σχέδιό σας, περιμένετε μέχρι να πέσει το σκοτάδι και αναζητήστε έναν σκοτεινό δρόμο.

4. Στην τουαλέτα ενός μπαρ

Η έξοδος με το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα μπαρ. Είστε μαζί και απλώς αισθάνεστε να ανεβαίνουν οι παλμοί και να θέλετε να χαρίσετε στον σύντροφό σας στιγμές ανείπωτου πάθους.

Βλέπετε την ένδειξη για τις τουαλέτες και στη συνέχεια… απλώς αναλαμβάνει η μαγεία της στιγμής.

Στις τουαλέτες των μπαρ ή των κλαμπ υπάρχει πολλή μουσική, κυριαρχεί το χάος και κανείς δεν ξέρει ποιος έρχεται ή φεύγει. Είναι ιδανικά μέρη για σεξουαλική επαφή με τον σύντροφο που σας συνοδεύει.

Μάθετε και αυτό: Οι 5 πιο σέξι στάσεις γι ‘αυτήν

5. Στη θάλασσα

Ζευγάρι χαμογελά μπροστά από τη θάλασσα
Μια βόλτα στην παραλία σάς κάνει να δραπετεύετε σε έναν παράδεισο μακριά από τη βαβούρα.

Απλώς πρέπει να κάνετε λιγάκι πιο πικάντικη και δημιουργική την όμορφη εξόρμηση με τον σύντροφό σας εκεί. Φανταστείτε να προσθέτατε λίγο σεξ για να να απολαύσετε την πιο φυσική αίσθηση στο πιο ανεπιτήδευτο περιβάλλον.

Δεν υπάρχει πιο ιδανική τοποθεσία για να δώσει ρυθμό στο σεξ, όμοιο με αυτόν των κυμάτων.

Επιλέξτε μια παραλία που σας αρέσει και την οποία δεν επισκέπτονται πολλοί. Στη συνέχεια, αφήστε το συναίσθημα να σας παρασύρει στα κύματα της απόλαυσης του σεξ με τον σύντροφό σας.