6 συμβουλές για να απολαύσετε το σεξ μέσα στο νερό

Οι ερωτικές φαντασιώσεις αποτελούν μέρος της σεξουαλικής ζωής σας. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που διαχωρίζει, όμως, την πραγματικότητα από τη φαντασία. Ο στόχος είναι πάντα να λαμβάνετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση. 
6 συμβουλές για να απολαύσετε το σεξ μέσα στο νερό

Τελευταία ενημέρωση: 10 Μαΐου, 2019

Λίγοι τολμούν να πειραματιστούν με το σεξ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να φοβούνται, λόγω προκαταλήψεων ή απλά επειδή δεν γνωρίζουν πώς να κάνουν τη φαντασίωσή τους πραγματικότητα. Μπορείτε, άραγε, να κάνετε σεξ μέσα στο νερό; Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις πιο έντονες φαντασιώσεις που έχουν άνδρες και γυναίκες. Ωστόσο, πριν τολμήσετε αυτή τη ρομαντική περίπτυξη, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές για να απολαύσετε το σεξ μέσα στο νερό και να μειώσετε τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται.

Το σκηνικό είναι από μόνο του σαγηνευτικό. Το φως του ήλιου και η σκέψη τού να βυθίζεστε μαζί στο νερό συνεπαίρνουν τις αισθήσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τόλμη και τις παρακάτω συμβουλές για να… απογειωθεί η ερωτική σας διάθεση!

1. Να είστε προσεκτικοί με τους δημόσιους χώρους

Είναι προφανές ότι οι πισίνες έχουν χλώριο. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μικρόβια στις πισίνες.

Το πρόβλημα δεν είναι οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του νερού. Αυτό που προκαλεί βλάβη είναι τα βακτηρίδια που κουβαλάμε πάνω μας.

Με άλλα λόγια, μικρόβια μπορούν να ανιχνευτούν σε όλα τα χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στα μαλλιά, τα αντηλιακά, το μακιγιάζ μας, χωρίς να παραβλέπουμε όσα υπάρχουν στα ούρα μας.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε την όσφρησή σας. Αν μυρίζετε κάτι άσχημο, εγκαταλείψτε την ιδέα. Η πιθανότητα μόλυνσης από τα σωματίδια στο νερό είναι χαμηλή. Αλλά, είναι καλύτερο να αποφύγετε τις πολυσύχναστες περιοχές.

2. Σεξ μέσα στο νερό – Το νερό δεν είναι λιπαντικό

Σεξ μέσα στο νερό
Συνηθίζουμε να κάνουμε την αυτόματη σύνδεση πως το νερό προσφέρει και ενυδάτωση. Παρόλο που αυτό ισχύει στην πλειονότητα των περιπτώσεων, σε ό,τι αφορά το σεξ δεν ενισχύει την κολπική λίπανση.

Αναρωτιέστε το λόγο; Όταν μπείτε μέσα στο νερό, αυτό εισχωρεί βαθιά στον κόλπο σας. Με άλλα λόγια, ξεπλένει όλες τις εκκρίσεις. Ως εκ τούτου, αυτό προκαλεί ξηρότητα.

Εκτός αυτού, η περιοχή ερεθίζεται εύκολα από το χλώριο ή το αλμυρό νερό. Ιδιαίτερα, το χλώριο είναι καυστικός παράγοντας που αλλάζει το επίπεδο του pH σας. Έτσι, είναι πιθανό να αποκτήσετε λοίμωξη ή κολπίτιδες.

Με αυτά στο μυαλό, κατανοείτε πως είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε λιπαντικό.

3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό;

Ειλικρινά, δεν υπάρχουν πολλές μελέτες που να ερευνούν τις μεθόδους αντισύλληψης στο σεξ μέσα στο νερό. Όταν δεν υπάρχουν υψηλά επίπεδα θαλασσινού νερού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό.

Η δυνατότητα αυτή αναφέρεται στο ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προφυλακτικό χωρίς να υποστεί αλλοιώσεις το υλικό του. Το χλώριο, ωστόσο, μπορεί να το διαβρώσει. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρχουν λάδια ή άλλα υπολείμματα χημικών στο νερό.

Λάβετε υπόψη ότι η απουσία λιπαντικού προκαλεί ξηρότητα και τριβή. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σπάσιμο του προφυλακτικού. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, το λάδι προκαλεί ζημιά στο προφυλακτικό και όσα από αυτά έχουν βάση το νερό καταστρέφονται.

Ως υπόμνηση σάς αναφέρουμε πως πρέπει να βάλετε το προφυλακτικό σας προτού μπείτε στο νερό. Γι’ αυτόν το λόγο πρέπει να είστε σε πλήρη στύση. Εάν το βάλετε ενώ είστε μέσα στο νερό, το προφυλακτικό μπορεί να σπάσει.

Ομοίως, πρέπει να το αφαιρέσετε πριν υποχωρήσει η στύση, έτσι ώστε να μην παραμείνει μέσα στον κόλπο.

4. Σεξ μέσα στο νερό – Είναι δυνατόν να μείνετε έγκυος;

Ζευγάρι μέσα σε μπανιέρα
Υπάρχει ασφαλώς η δυνατότητα να μείνετε έγκυος αν κάνετε σεξ χωρίς προστασία μέσα στο νερό. Έχετε τις ίδιες πιθανότητες όσες με το να κάνατε σεξ σε ένα κρεβάτι.

Η αντίληψη ότι το ξέπλυμα του κόλπου με λίγο νερό θα απομακρύνει το σπέρμα είναι λανθασμένη.

Ωστόσο, η αντίληψη ότι μπορείτε να μείνετε έγκυος όταν μπείτε σε πισίνα μέσα στην οποία κάποιος εκσπερμάτισε, είναι απλώς ένας μύθος.

Η σύλληψη απαιτεί φυσική επαφή και άμεση εκσπερμάτωση. Αυτό σημαίνει ότι είναι πρακτικά αδύνατο. Έπειτα, είναι αναγκαία και η κίνηση για να εισχωρήσει το σπέρμα στον κόλπο.

Ο συγκεκριμένος μύθος δεν λαμβάνει καν υπόψη ότι τα σπερματοζωάρια δεν μπορούν να ζήσουν έξω από το ανθρώπινο σώμα. Δεν υπάρχει τρόπος να ζουν έξω από αυτό. Είτε σε χαμηλές είτε σε υψηλές θερμοκρασίες.

5. Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

Αποτελεί έναν ακόμη λόγο για τον οποίο είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, αν και είναι πιο δύσκολο.

Η πιθανότητα να κολλήσετε Σ.Μ.Ν. είναι η ίδια στη θάλασσα, όπως οπουδήποτε αλλού. Παρά το γεγονός ότι ορισμένα απολυμαντικά εξουδετερώνουν κάποια βακτήρια, δεν είναι ικανά να μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης.

6. Υπάρχει κίνδυνος κακώσεων στα οστά

Ζευγάρι στη θάλασσα
Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες σεξουαλικές στάσεις μέσα στο νερό, είναι καλύτερα να το κάνετε με μεγάλη προσοχή.

Το υγρό στοιχείο κάνει πιο εύκολο να χάσετε την ισορροπία σας. Έτσι, συγκρατήστε το πάθος σας, ειδάλλως μπορεί να καταλήξετε να κοπείτε ή σε σοβαρές περιπτώσεις να σπάσετε κάποιο οστό.

Τι πιστεύετε, λοιπόν; Εσείς μπορείτε να το κάνετε μέσα στο νερό;


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.