Οι 5 πιο σέξι στάσεις για αυτόν. Μάθετε περισσότερα

Με αυτές τις στάσεις του σεξ, η απόλαυση βελτιώνεται, ενώ η διέγερση του θα βελτιωθεί και ο έλεγχος της κατάστασης θα είναι μεγαλύτερος.
Οι 5 πιο σέξι στάσεις για αυτόν. Μάθετε περισσότερα
Bernardo Peña

Έχει εξετασθεί και εγκριθεί από: ψυχολόγο Bernardo Peña.

Έχει γραφτεί από Daniela Echeverri Castro

Τελευταία ενημέρωση: 21 Δεκεμβρίου, 2022

Οι 5 πιο σέξι στάσεις για αυτόν. Όταν το θέμα είναι το σεξ, όλοι έχετε τις προτιμήσεις και τα γούστα σας. Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με τις γυναίκες, οι άντρες προτιμούν τις πιο σέξι στάσεις που τους δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση ευχαρίστησης.

Μια από τις κύριες πτυχές που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι είναι πιο ‘οπτικές’ στάσεις. Αυτό σημαίνει ότι, πέρα ​​από τη φυσική διέγερση, ενθουσιάζονται με το να παρατηρούν το σώμα, τις χειρονομίες και τις στάσεις που έχει ο σύντροφος κατά τη διάρκεια του σεξ.

Επιπλέον, πολλοί θέλουν να κυριαρχήσουν στην κατάσταση και να αισθάνονται ότι έχουν τον έλεγχο. Δίνουν προσοχή στο πόσο βαθιά μπορούν να διεισδύσουν και στις αισθήσεις του κόλπου με κάθε κίνηση.

Γνωρίζοντας αυτές τις θέσεις εκ των προτέρων όχι μόνο βοηθά τον άνθρωπο να το απολαύσει περισσότερο, αλλά θα βελτιώσει επίσης την στύση και την ικανότητά του να ελέγχει την εκσπερμάτιση (εάν είναι επιθυμητό).

Λόγω των παραπάνω, στο παρακάτω άρθρο εξετάζονται οι 5 σέξι στάσεις για αυτόν.

Οι 5 πιο σέξι στάσεις για αυτόν


1. Υποβολή

Οι 5 πιο σέξι στάσεις για αυτόν

Αν και δεν μπορούν να αρνηθούν ότι αγαπούν την κυριαρχία, οι περισσότεροι άνδρες αισθάνονται επίσης πολύ ενθουσιασμένοι όταν η σύντροφός τους αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και παίρνει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια θέση υποβολής είναι αυτή που απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι τέλειο να είστε στο έλεος της γυναίκας και να απολαμβάνετε την ευχαρίστηση της κίνησης του ισχίου.

Πώς να την κάνετε

 • Ο άνδρας πρέπει να κάθεται μπρούμυτα και η γυναίκα πρέπει να κάθεται πάνω στο διεγερμένο του πέος, αλλά με την πλάτη της προς αυτόν.
 • Από αυτή τη θέση, μπορεί να ρυθμίσει το ρυθμό ανάλογα με τις προτιμήσεις της και, ταυτόχρονα, μπορεί να συνοδεύσει την κίνησή της κρατώντας τους γοφούς της.
 • Καθώς και οι δύο μπορούν να έχουν ελεύθερα τα χέρια τους, μπορούν να διεγείρουν ο ένας τις ερωτογενείς ζώνες του άλλου.

2. Η στάση ‘τραπέζι’

Δεν είναι μια από τις πιο απλές στάσεις. Ωστόσο, λόγω της πρόκλησης που έχει και λόγω του βαθμού διείσδυσης, είναι συχνά μια από τις αγαπημένες του άνδρα.

Απαιτεί περισσότερη δεξιότητα και ισορροπία από άλλες θέσεις, αλλά σας επιτρέπει να διατηρείτε επαφή με τον σύντροφό σας.


Πώς να την κάνετε

 • Η γυναίκα πρέπει να βρίσκεται ξαπλωμένη ανάσκελα, χαλαρή, ενώ ο άντρας την τραβάει με τα χέρια προς το σώμα του για να ξεκινήσει η διείσδυση.
 • Ο άνδρας έχει τον έλεγχο και, ως εκ τούτου, θα καθορίσει το ρυθμό καθώς ο ενθουσιασμός αυξάνεται.
 • Η ιδέα είναι να αυξηθεί η ένταση και η δύναμη της κίνησης ώστε να απολαύσετε μια πιο παθιασμένη σεξουαλική σχέση.

3. Η στάση ‘δράκος’, από τις πιο σέξι στάσεις για αυτόν

 

Οι 5 πιο σέξι στάσεις για αυτόν

Η θέση του δράκου μπορεί να φέρει την ανδρική διέγερση στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει αυτό το συναίσθημα της κυριαρχίας που του αρέσει τόσο πολύ και επίσης να αλλάζει τον ρυθμό, επιβραδύνοντας την εκσπερμάτωση.

Η συνεχής επαφή με τους γλουτούς και το τρίψιμο των όρχεων θα ενισχύσουν την αίσθηση και θα κάνουν την εμπειρία πιο συναρπαστική.


Πώς να την κάνετε

 • Η γυναίκα θα πρέπει να βρίσκεται μπρούμυτα με ένα μαξιλάρι κάτω από το ηβικό κόκαλο. Αυτό είναι για να σηκώνει τους γλουτούς της και να πάρει το σώμα της σχήμα ‘αψίδας΄ώστε να επιτευχθεί βαθύτερη διείσδυση.
 • Στη συνέχεια, ο άνδρας ακουμπά επάνω στην πλάτη της, κρατώντας τα χέρια της (που μπορεί να είναι πάνω από το κεφάλι) και παίρνει την ίδια θέση.
 • Μόλις πάρει τη θέση του ο άνδρας θα προχωρήσει σε κολπική διείσδυση από πίσω, που θα πρέπει να γίνεται με κυκλικές κινήσεις και να μεταβάλλει τον ρυθμό.

4. Πόδια στους ώμους

Η οπτική επαφή σε αυτή τη θέση είναι αναπόφευκτη. Για το λόγο αυτό, είναι μια από τις πιο ευχάριστες για τους άνδρες.

Λόγω της ανύψωσης του ισχίου της γυναίκας, η διείσδυση είναι βαθύτερη. Μπορεί επίσης να διατηρήσει τον έλεγχο και να αισθάνεται κυρίαρχος.


Πώς να την κάνετε

 • Η γυναίκα παραμένει ξαπλωμένη και βάζει τα πόδια της στους ώμους του.
 • Κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, ο άνδρας σκύβει προς τα εμπρός για να έρθει σε επαφή με τους μηρούς της, φθάνοντας στο επιθυμητό βάθος.

5. Η στάση ‘λωτός’, από τις πιο σέξι στάσεις για αυτόν

Οι 5 πιο σέξι στάσεις για αυτόν

Ο λωτός είναι μια άλλη θέση όπου η γυναίκα μπορεί να έχει τον έλεγχο. Για τον άντρα αυτό είναι πολύ συναρπαστικό γιατί, καθώς απολαμβάνει την κίνηση, μπορεί να αισθάνεται τα στήθη της γυναίκας στο στήθος του και ταυτόχρονα να πιάνει τους γλουτούς της.


Πώς να την κάνετε

 • Ο άνδρας κάθεται στο κρεβάτι με όρθια την πλάτη, ανοιχτά τα πόδια και ενώ έχει ήδη στύση, ενώ η γυναίκα κάθεται από πάνω και αγκαλιάζει με τον κορμό της με τα πόδια του.
 • Η γυναίκα μετακινεί τους γοφούς της και δίνει το ρυθμό.

Είστε έτοιμοι να εξασκήσετε αυτές τις στάσεις; Θυμηθείτε, για να βάλετε την αλλαγή στις σχέσεις σας και να φτάσετε στον μέγιστο βαθμό ευχαρίστησης, είναι απαραίτητο να έχετε μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

 


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.


 • Hatzimouratidis, K., Amar, E., Eardley, I., Giuliano, F., Hatzichristou, D., Montorsi, F., … Wespes, E. (2010). Guidelines on Male Sexual Dysfunction: Erectile Dysfunction and Premature Ejaculation. European Urology. https://doi.org/10.1016/j.eururo.2010.02.020
 • Hertenstein, M. J., & Keltner, D. (2011). Gender and the Communication of Emotion Via Touch. Sex Roles. https://doi.org/10.1007/s11199-010-9842-y
 • Yoo, H., Bartle-Haring, S., Day, R. D., & Gangamma, R. (2014). Couple communication, emotional and sexual intimacy, and relationship satisfaction. Journal of Sex and Marital Therapy. https://doi.org/10.1080/0092623X.2012.751072
 • Jones, A. C., Robinson, W. D., & Seedall, R. B. (2018). The Role of Sexual Communication in Couples’ Sexual Outcomes: A Dyadic Path Analysis. Journal of Marital and Family Therapy44(4), 606–623. https://doi.org/10.1111/jmft.12282
 • Reis LO, Cartapatti M, Marmiroli R, de Oliveira Júnior EJ, Saade RD, Fregonesi A. Mechanisms predisposing penile fracture and long-term outcomes on erectile and voiding functions. Adv Urol. 2014;2014:768158.
 • Sandfort, T. G. M. (2005). Sexual orientation and gender: Stereotypes and beyond. Archives of Sexual Behavior. https://doi.org/10.1007/s10508-005-7907-8

Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.