Πώς να εκπλήξετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι

Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να μοιραστούμε μερικές συμβουλές και μυστικά που θα σας βοηθήσουν να εκπλήξετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, αν δεν έχετε δοκιμάσει ορισμένα πράγματα, δεν ξέρετε αν σας αρέσουν ή όχι. Ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξετε το μυαλό σας και να ανακαλύψετε νέες επιλογές είναι να τις κάνετε πράξη.
Isbelia Esther Farías López

Γράφτηκε και επαληθεύτηκε από απόφοιτο φιλοσοφικής Isbelia Esther Farías López.

Τελευταία ενημέρωση: 30 Ιανουαρίου, 2023

Είναι σημαντικό να καινοτομείτε στις σεξουαλικές σχέσεις για να εκπλήξετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι. Η ρουτίνα και η πλήξη μπορεί να οδηγήσουν σε έλλειψη επιθυμίας και από τις δύο πλευρές και, ως εκ τούτου, να γίνει μακροπρόθεσμο πρόβλημα.

Καθώς η σχέση προχωρά, η καινοτομία γίνεται ένας τρόπος για να δείξετε εμπιστοσύνη  στο άλλο άτομο.

Ανοίξτε το μυαλό σας για να δοκιμάσετε νέα πράγματα

Στο σεξ, όπως και στη ζωή, κάθε άτομο έχει προτιμήσεις και γούστα. Επομένως, η δοκιμή νέων πραγμάτων θα εξαρτηθεί από τον τρόπο ύπαρξης και αλληλεπίδρασης κάθε ζευγαριού.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο: Κάντε το άλμα προς μια ζωή χωρίς φόβο.

Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να μοιραστούμε μερικές συμβουλές και μυστικά που θα σας βοηθήσουν να εκπλήξετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, στο κάτω-κάτω, αν δεν έχετε δοκιμάσει ορισμένα πράγματα, δεν ξέρετε αν σας αρέσουν ή όχι. Ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξετε το μυαλό σας και να ανακαλύψετε νέες επιλογές είναι να τις κάνετε πράξη.

Συμβουλές για να εκπλήξετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι

Οι εκπλήξεις είναι ένας τρόπος να δείξετε το ενδιαφέρον στο σύντροφό σας και να κρατήσετε ζωντανή τη φλόγα του πάθους. Ωστόσο, για να είναι αυτές οι χειρονομίες ευχάριστες και ευπρόσδεκτες, είναι σημαντικό να τον/την γνωρίσετε καλύτερα και να εμβαθύνετε στις φαντασιώσεις και τις προτιμήσεις του/της.

Όταν και οι δύο γνωρίζετε τα γούστα και τις επιθυμίες του άλλου, μπορεί να είναι ευκολότερο να βρείτε έναν τρόπο να δημιουργήσετε μια βαθύτερη σχέση ενώ διασκεδάζετε.

Δείτε τις παρακάτω επιλογές!

Επιδόρπιο

Μετά από ένα ελαφρύ δείπνο, προσκαλέστε τον σύντροφό σας να φάει επιδόρπιο στην κρεβατοκάμαρα.

  • Μόλις ξαπλώσει, βγάλτε τα ρούχα τους και καλύψτε το σώμα τους με κρέμα ή ένα γλυκό λιπαντικό. Στη συνέχεια, αρχίστε να περνάτε απαλά τη γλώσσα σας πάνω από το δέρμα τους με αισθησιακό τρόπο.
  • Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να κάνετε στοματικό σεξ, προσκαλώντας το άλλο άτομο να επαναλάβει τη διαδικασία αντίστροφα.

Μην ξεχνάτε ότι, για να τελειώσετε, θα χρειαστεί ένα ντους για να αφαιρέσετε το υπόλοιπο φαγητό ή λιπαντικό. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι μια καλή αφορμή για να κάνετε μπάνιο μαζί!

Τα δεμένα μάτια και οι αισθήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να εκπλήξετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2020, ανέφερε ότι το να δένετε τα μάτια του άλλου μπορεί να είναι συναρπαστικό. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την όρασή σας.

  • Βοηθήστε τον σύντροφο να ξαπλώσει στο κρεβάτι και μετά ξεκινήστε να κάνετε μασάζ στο σώμα με τα δάχτυλά σας.
  • Χαϊδέψτε και φιλήστε το άτομο ενώ απολαμβάνει τις υπόλοιπες ενισχυμένες αισθήσεις του.

Μπορείτε επίσης να τους πάρετε τα χέρια και να τους καθοδηγήσετε στο σώμα σας, ώστε να αρχίσουν να καταλαβαίνουν με το άγγιγμα. Για αυτό, μια καλή εναλλακτική είναι να ενσωματώσετε παγάκια, περνώντας τα από τις πιο ευαίσθητες περιοχές.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες επιλογές με τις οποίες μπορείτε να τους ενθουσιάσετε. Για παράδειγμα, εκτός από πάγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λιπαντικά με γεύση ή να συμπεριλάβετε παιχνίδια κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η εμπειρία, μπορείτε να προχωρήσετε στο παιχνίδι και να δοκιμάσετε διαφορετικές επιλογές. Αν το επιτρέπει ο σύντροφός σας, μια άλλη πιθανότητα είναι να τους δέσετε τα χέρια και να κυριαρχήσετε για λίγο. Ή, αντίθετα, αφήστε τον άλλο να κυριαρχήσει επάνω σας.

Αλλαγές τόπου

Μερικές φορές, είναι πιθανό να κάνετε σεξ σε εκπληκτικά νέα μέρη, μέσα ή έξω από το σπίτι. Όπως εξηγείται σε ένα άρθρο από αρκετούς ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Παρισιού, το σημαντικό είναι ότι και οι δύο να νιώθουν άνετα με το επιλεγμένο μέρος για να παρασυρθούν από το πάθος και έτσι να απολαύσουν περισσότερο.

Μια άλλη δυνατότητα είναι να αλλάξετε θέση κατά τη διάρκεια της ίδιας της πράξης. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε από το μπάνιο και στη συνέχεια να μετακινηθείτε στο κρεβάτι, στον καναπέ ή όπου αλλού προτιμάτε. Όπως θα περιμένατε, αυτό είναι πιο εύκολο να το κάνετε στο σπίτι σας, καθώς εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Προετοιμάστε την ατμόσφαιρα με διάφορα θέματα

Μια ερωτική ατμόσφαιρα είναι πάντα ένα μεγάλο κίνητρο: κεριά, χαμηλό φως, αισθησιακή μουσική, τολμηρά εσώρουχα… όλα αυτά τα στοιχεία διεγείρουν τις αισθήσεις και αυξάνουν τη διέγερση. Ωστόσο, αν θέλετε να εκπλήξετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε διαφορετικά θέματα;

Χρησιμοποιήστε τη διακόσμηση του δωματίου και τα ρούχα σας για να προκαλέσετε διαφορετικά σενάρια: ένα δείπνο σε ένα κομψό εστιατόριο, ένας αγώνας της αγαπημένης ομάδας του συντρόφου σας ή μια ροκ συναυλία… κάθε μέρα θα είναι μια διαφορετική και συναρπαστική εμπειρία!

Χρησιμοποιήστε τον παράγοντα έκπληξη

Εκπλήξτε τη σύντροφό σας στη μέση της νύχτας με προκλητικά φιλιά και χάδια, κάντε μπάνιο μαζί της ξυπνήστε την με στοματικό σεξ… Αυτές οι απροσδόκητες στιγμές μπορεί να είναι τέλειες για να γεννηθεί πάθος.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό μπορεί να μην αρέσει σε όλους, γι’ αυτό δώστε προσοχή στα σήματα του συντρόφου σας και σταματήστε εάν αισθάνεται άβολα με αυτήν την εισβολή.

Πάρτε την πρωτοβουλία να εκπλήξετε στον σύντροφό σας στο κρεβάτι.

Τίποτα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικό όσο να βλέπετε τον σύντροφό σου να παίρνει την πρωτοβουλία. Μην φοβάστε να ξεκινήσετε μια σεξουαλική επαφή και να μοιραστείτε τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την απάντηση του συντρόφου σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά χαρτάκια σε ένα κουτί με διαφορετικές δραστηριότητες, παιχνίδια ή θέσεις που θα θέλατε να δοκιμάσετε και να βγάζετε ένα τυχαία όποτε θέλετε.

Παίξτε με ένταση

Μερικές φορές, δεν χρειάζεται να καταφεύγετε σε εξωφρενικές ιδέες για να εκπλήξετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι. Μια απλή αλλαγή ρυθμού μπορεί να είναι αρκετή. Δείξτε τον εαυτό σας μαλακό και στοργικό μερικές φορές, πιο τραχύ και παρορμητικό στις άλλες. Μπορείτε να παίξετε με το ρυθμό, την ταχύτητα και την ένταση των φιλιών, των χαδιών και των κινήσεων. Αυτό σίγουρα θα τροφοδοτήσει τις φλόγες!

Τολμήστε να εκπλήξετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι και να χαρείτε μαζί

Το να ξαναζείτε τον ενθουσιασμό και το πάθος, να βρείτε έναν τρόπο να συνδεθείτε και να δείξετε τι νιώθετε για το άλλο άτομο χωρίς λόγια είναι ανεκτίμητο. Επομένως, εάν και οι δύο αισθάνεστε ότι είναι μια καλή ευκαιρία και ότι το μέρος είναι κατάλληλο για αυτήν ανά πάσα στιγμή, γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε τη σημασία του να είναι ξεκάθαρο ότι το σεξ είναι συνώνυμο με τη συναίνεση. Είναι για να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε τον σύντροφό σας. Επομένως, δεν πρέπει να βλέπετε το σεξ με φόβο ή ως ταμπού. Με αυτόν τον τρόπο, θα γίνει κάτι που είναι συναρπαστικό και για τα δύο άτομα!


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.