Μετράει το μέγεθος; Τα βασικά της ανατομίας μιας διείσδυσης

5 Νοεμβρίου 2018
Στις σεξουαλικές σχέσεις, το μέγεθος του πέους θα πρέπει να συνδυαστεί με αυτό του κόλπου, επομένως είναι βολικό να βρείτε έναν σύντροφο που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Συχνά ακούτε αυτό το ερώτημα: μετράει το μέγεθος;

Η απάντηση είναι ναι, αλλά όχι για τους λόγους που μπορεί να σκεφτείτε.

Πριν καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι το μέγεθος, θα σας βοηθήσει να πάρετε ένα βασικό μάθημα ανατομίας.

Μπορεί όλοι να αιμορραγούν με τον ίδιο τρόπο, αλλά το σώμα σας δεν είναι ίδιο με κανένα άλλο. Τα γεννητικά όργανα  διαφέρουν όσο και η επιδερμίδα του δέρματός σας.

Δεν υπάρχουν δύο πέη που να είναι τα ίδια και το ίδιο ισχύει και για τον γυναικείο κόλπο. Επομένως, αυτό υποδηλώνει ότι πρέπει να υπάρχουν κάποιες διαφορές στο μέγεθος, έτσι ώστε τα διαφορετικά μέρη να χωράνε μαζί. Τελικά μετράει το μέγεθος;

 

Επομένως, μετράει το μέγεθος;

Όταν πρόκειται για σεξουαλικές σχέσεις, τα γεννητικά όργανα πρέπει να ταιριάζουν σαν κομμάτια ενός παζλ.

Αν ένας άντρας είναι καλά προικισμένος, πρέπει να βρει μια γυναίκα που έχει έναν κόλπο που μπορεί να φιλοξενήσει το μέγεθός του.

Ναι, οι κόλποι είναι πολύ ελαστικοί και μπορούν να διαμορφωθούν για να προσαρμοστούν στο σχήμα ανάλογα με ό,τι τοποθετείται μέσα τους. Ωστόσο, έχουν επίσης ένα περιορισμένο πλάτος, καθώς και ένα ορισμένο βάθος πριν το χτύπημα του τραχήλου που οδηγεί στη μήτρα.

Εάν μια γυναίκα έχει έναν κοντό και στενό κόλπο, η συνεύρεση με έναν άνδρα με ένα μακρύ, φαρδύ πέος μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Η σεξουαλική απόδοση για αυτόν τον τύπο σχέσης όπου δεν υπάρχει αντιστοίχιση δεν θα είναι ευχάριστη για κανένα άτομο.

Και οι δύο θα εγκαταλείψουν τη σεξουαλική τους εμπειρία με τον εγωισμό τους λίγο παραπάνω πληγωμένο (για να μην αναφερθούμε τις γεννητικές τους περιοχές).


Πώς μετράει το μέγεθος και πώς επηρεάζει τη σεξουαλική απόδοση;


σεξ, σχέσεις- μετράει το μέγεθος

Εάν τα γεννητικά όργανα δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, το σεξ μπορεί να γίνει άβολο. Σε γενικές γραμμές, όσοι διαμαρτύρονται για την εξεύρεση σεξουαλικής ευχαρίστησης είχαν εμπειρίες με έναν σύντροφο με τον οποίο δεν ταίριαζαν ιδιαιτέρως.

Αυτό είναι ατυχές, επειδή η έλλειψη εκπαίδευσης γύρω από αυτό το ζήτημα οδηγεί τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι απλώς σεξουαλικά ανεπαρκείς.

Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να αποδώσει καλά σεξουαλικά. Ωστόσο, πρέπει να εκπαιδευτεί κανείς πάνω στη σεξουαλική ανατομία και τη σεξουαλική απόδοση για να επιτύχει τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

Μια γυναίκα με μικρότερο κόλπο μπορεί να πιστεύει ότι θέλει να είναι με έναν άνδρα που έχει μακρύ πέος με καλή περιφέρεια. Ωστόσο, μόλις ξεκινήσει η πράξη, μπορεί να παρουσιάσει σχισμές και μώλωπες στο άνοιγμα και στους τοίχους του κόλπου.

Έτσι, το μέγεθος είναι σημαντικό όταν πρόκειται να ταιριάξετε απόλυτα με το μέγεθος του συντρόφου σας για να έχετε μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Να είστε βέβαιοι γι αυτό που έχετε, επειδή κάποιος, κάπου, δημιουργήθηκε για να ταιριάζει με σας ακριβώς με αυτό που είστε.


Μεγαλύτερο = καλύτερο;

Όταν πρόκειται για το σεξ, το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα το καλύτερο. Ωστόσο, σχεδόν ποτέ δεν ακούτε κάποιον να παραπονιέται ότι το πέος του είναι πολύ μεγάλο. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.

Όλο και περισσότερα αγόρια λαμβάνουν ιδέες για την ανατομία των γεννητικών οργάνων από το πορνό. Έτσι, κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι άντρες σκέφτονται, λανθασμένα, ότι τα πέη τους είναι πολύ μικρά.

Όταν πρόκειται για το σεξ στον πραγματικό κόσμο, είναι καλύτερο να έχετε ένα πραγματικό μέγεθος πέους.

  • Πρώτον, όταν σκεφτείτε ότι ο μέσος κόλπος είναι μόνο 7 cm βαθύς, ένα πέος μεσαίου μεγέθους, όταν ανεγερθεί, μπορεί να φτάσει σίγουρα στον τράχηλό σας.
  • Ακόμη και όταν μια γυναίκα είναι ερεθισμένη και ο κόλπος της επεκτείνεται επιπλέον περίπου 2,5 cm, περισσότερο ή λιγότερο, δεν είναι ακόμα αρκετά βαθιά για τον μέσο άνθρωπο.

Η πλειοψηφία των γυναικών συμφωνούν ότι το πάχος είναι συνήθως πιο σημαντικό από το μήκος, όταν πρόκειται να απολαύσετε τη συνουσία. Δεν μπορεί να ξεχνάτε ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος ιστού στύσης που περιβάλλει το άνοιγμα του κόλπου.

Το να έχετε ένα μεγάλο πέος μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά είτε είναι μεγάλο, μέσο ή μικρό, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε ώστε η εμπειρία να είναι πιο ευχάριστη για τον σύντροφό σας.


Περιμένετε ώσπου να είστε έτοιμοι


συνουσία, ζευγάρι- μετράει το μέγεθος

Όταν μια γυναίκα διεγείρετε, ο κόλπος της επεκτείνεται και παράγει φυσική λίπανση εν αναμονή των σεξουαλικών σχέσεων.

Τα φιλιά, οι επαφές και η διέγερση (στοματική ή με το χέρι) μπορούν να την διεγείρουν παραπάνω. Έτσι, όταν φτάνει η ώρα για σεξ, τότε θα είναι έτοιμη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς θα διεγείρετε την σύντροφό σας παραπάνω.


Χρησιμοποιήστε λίπανση

Το λιπαντικό μπορεί να κάνει τις σεξουαλικές επαφές πολύ πιο εύκολες για τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο όταν πρόκειται για ένα μεγάλο πέος.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία λιπαντικών, από λεπτό και ολισθηρό έως παχύρρευστο.


Επιλέξτε τις σωστές θέσεις
σεξ, ζευγάρι- μετράει το μέγεθος

Πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικές σεξουαλικές θέσεις για να δείτε ποιες λειτουργούν καλύτερα για εσάς και το σύντροφό σας.

Ωστόσο, γενικά, είναι πιθανό να θέλετε να αποφύγετε θέσεις που προκαλούν βαθιά διείσδυση και να επιλέξετε εκείνες που επιτρέπουν στον σύντροφό σας να ελέγχει την καλύτερη γωνία και την ποσότητα ώσης και διείσδυσης.

Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αντιμετωπίσετε την γυναικεία ανοργασμία.

Χαλαρώστε

Όταν μια γυναίκα έχει έναν σταθερό σύντροφο, ο κόλπος της συνηθίζει.

Αυτό σημαίνει ότι οι μύες και το δέρμα τεντώνονται για να προσαρμοστούν στο πέος. Έτσι, με τακτικές σεξουαλικές σχέσεις, θα είναι πιο άνετη.

  • Λάβετε υπόψη ότι είναι σημαντικό να είναι χαλαρή, οπότε θα πρέπει να ρυθμίσετε το ρυθμό εάν αισθάνεται άβολα.

Τελικές σκέψεις

Η μικρή εντύπωση της κατωτερότητας του πέους ενός ανθρώπου είναι καθαρά ψυχολογική.

Ωστόσο, οι ασκήσεις πέους είναι πραγματικά χρήσιμες όταν εκτελούνται σωστά. Για παράδειγμα, υπάρχουν μερικοί που εστιάζουν στην ειδική κατάσταση του πέους όπως η καμπυλότητα, η δύναμη της στύσης και η πρόληψη της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Τα συμπληρώματα ενίσχυσης για άντρες μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα για τη διατήρηση μιας επαρκούς ροής αίματος σε αυτό το τμήμα του πέους. Αυτό τους βοηθά να επιτύχουν μεγαλύτερες στύσεις που διαρκούν περισσότερο.

Θυμηθείτε: το σεξ είναι για να σας φέρνει ευχαρίστηση, όχι πόνο. Τελικά στο ερώτημα αν μετράει το μέγεθος, η απάντηση είναι ότι δεν μετράει το μέγεθος μόνο!

Lever, J., Frederick, D. A., & Peplau, L. A. (2006). Does size matter? Men’s and women’s views on penis size across the lifespan. Psychology of Men and Masculinity. https://doi.org/10.1037/1524-9220.7.3.129