Συμβουλές για να διεγείρετε τις θηλές μιας γυναίκας

Όταν πρόκειται για τις θηλές της συντρόφου μας, είναι απαραίτητο να έχουμε μια καλή επικοινωνία μαζί της ώστε να γνωρίζουμε τι της αρέσει και τι την ευχαριστεί.
Συμβουλές για να διεγείρετε τις θηλές μιας γυναίκας

Έχει γραφτεί από Daniela Echeverri Castro

Τελευταία ενημέρωση: 21 Δεκεμβρίου, 2022

Τα στήθη, και ειδικότερα οι θηλές μιας γυναίκας, είναι μία από τις σημαντικότερες ερωτογενείς ζώνες. Παρότι για πολλά χρόνια δεν θεωρούνταν σημαντικές στο σεξ, τώρα έχει πλέον αναγνωριστεί πώς η διέγερση των θηλών μπορεί να οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.

Σ’ αυτό το σημείο του σώματος, υπάρχουν δεκάδες νευρικές απολήξεις. Μέσω της σωστής τεχνικής, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υψηλά επίπεδα ερεθισμού.

Όμως, λόγω της έλλειψης γνώσης, ή απλά εξαιτίας των ταμπού, πολλοί άνθρωποι παίρνουν τον λάθος δρόμο και δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τις πιθανότητες που μπορούν να οδηγήσουν σ’ έναν οργασμό.

Το ζήτημα είναι πως ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορούν να τις δαγκώνουν και να τις πιέζουν σαν να ήταν από λάστιχο, στην πραγματικότητα πρέπει να τις χειριζόμαστε απαλά και σύμφωνα με τις προτιμήσεις της γυναίκας.

Γι’ αυτό τον λόγο, σ’ αυτό το άρθρο θα θέλαμε να μοιραστούμε έναν απλό οδηγό για το πώς να διεγείρετε τις θηλές μιας γυναίκας.

Πριν αρχίσετε: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις θηλές μιας γυναίκας

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι θηλές περιέχουν έναν μεγάλο αριθμό απολήξεων. Η ευαισθησία τους μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας, το μέγεθος και το σχήμα του στήθους και την ορμονική δραστηριότητα.

Πέραν αυτών, γενικά, όλοι μπορούν να τις διεγείρουν για να δημιουργήσουν έναν ατελείωτο αριθμό ευχάριστων αισθήσεων κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ωστόσο, πριν απ’ όλα, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οποιοσδήποτε χειρισμός, ανεξάρτητα από την τεχνική, θα πρέπει να είναι αρκετά απαλός.

Παρότι αυτό εξαρτάται από τις προτιμήσεις της γυναίκας, δεν συνιστάται η σκληρή αντιμετώπιση. Αυτό μπορεί να καταστήσει την εμπειρία επώδυνη και τραυματική, αντί να προσφέρει ευχαρίστηση.

Η διέγερση των θηλών προσφέρει υψηλά επίπεδα ερεθισμού. Για την ακρίβεια, βοηθά και τη λίπανση του κόλπου. Γι’ αυτό τον λόγο, αγγίζοντάς τες, φιλώντας τες και χαϊδεύοντάς τες με τον σωστό τρόπο, πολλές γυναίκες φτάνουν σ’ έναν δυνατό οργασμό.

 

Διαβάστε επίσης: 6 ασκήσεις για απίστευτο σεξ

 

Μάθετε πως να διεγείρετε τις θηλές μιας γυναίκας

Υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες δεν μπόρεσαν να βιώσουν την ευχαρίστηση μιας καλής διέγερσης των θηλών τους.

Έτσι, οι ακόλουθες συμβουλές δεν είναι χρήσιμες μόνο για τους άνδρες, αλλά είναι και ένα δυνατό εργαλείο για τις γυναίκες ώστε να βοηθήσουν τους συντρόφους τους ν’ ανακαλύψουν νέες αισθήσεις.

Ξεκινήστε απαλά

γυναικείο σουτιεν

Τα απαλά αγγίγματα με τα δάχτυλα ή τη γλώσσα, κυριαρχούν στις γυναικείες προτιμήσεις. Αυτά τα μικρά αγγίγματα ή οι κινήσεις πυροδοτούν δυνατές αισθήσεις οι οποίες, σιγά-σιγά, αυξάνουν το επίπεδο ερεθισμού.

Αργοί κύκλοι

Οι αργές, κυκλικές κινήσεις είναι ιδανικές για τη δημιουργία έντονης ευχαρίστησης στις γυναίκες.

 • Ξεκινήστε αγγίζοντας την κορυφή της θηλής με μια αργή, σπειροειδή κίνηση. Έπειτα, συνεχίστε στη γύρω περιοχή σαν να σχεδιάζατε κύκλους.

Ενέργειες με τη γλώσσα και τα χείλη

άνδρας που φιλάει γυναίκα

Για πολλές γυναίκες, η διέγερση με το στόμα είναι πολύ πιο ευχάριστη. Έχει να κάνει καθαρά με τα γούστα. Όμως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να το κάνετε, καθώς ο λάθος χειρισμός μπορεί να είναι επίπονος και άβολος.

 • Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια μικρή, ζεστή αναπνοή. Βάλτε το στόμα σας κοντά στη θηλή, χωρίς να την ακουμπήσετε, και εκπνεύστε ζεστό αέρα πάνω της.
 • Με την άκρη της γλώσσας, κάντε κυκλικές κινήσεις πάνω στη θηλή.
 • Προσφέρετε μικρές ανοδικές και καθοδικές πινελιές πάνω στη θηλή, αλλά όχι για πολύ.
 • Μπορείτε να τη φιλήσετε και να τη γλείψετε, αλλά πάντοτε απαλά.
 • Όταν το στόμα σας έχει μεγαλύτερη επαφή με τη θηλή, μπορείτε να την πιπιλίσετε, ακόμη και να τη δαγκώσετε αλλά πάντα πάρα πολύ απαλά.
 • Στο τελευταίο σημείο, θα πρέπει να μιλήσετε με τη σύντροφό σας, επειδή ίσως να μη βρίσκεται στις προτιμήσεις ορισμένων γυναικών, και αντί να το απολαύσουν, μπορεί να νιώσουν άβολα.

Μασάζ

Τα μασάζ είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για να διεγερθούν πλήρως τα στήθη. Μπορούν να γίνουν με απαλό τρόπο, κάποιες φορές λίγο πιο δυνατά, με ή χωρίς έλαια και λιπαντικά.

 • Βάλτε τον αντίχειρά σας στην άκρη της θηλής και κάνετε κυκλικές κινήσεις στην περιοχή γύρω από τη θηλή.
 • Αν χρησιμοποιήσετε κρέμες ή λιπαντικά στη θηλή, μπορείτε να επιτύχετε αποτελεσματικότερες και πιο ευχάριστες κινήσεις.
 • Αν θέλετε να κάνετε μασάζ με τη γλώσσα, τοποθετήστε τα χέρια σας σφιχτά στο στήθος, ώστε να βοηθήσετε τη θηλή να σκληρύνει.

 

 

Δοκιμάστε αντικείμενα

γυναίκα στο κρεβάτι, πώς θα διεγείρετε τις θηλές μιας γυναίκας

Κάποιες φορές, οι τυπικές τεχνικές μπορούν να γίνουν λίγο βαρετές και μονότονες. Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα αντικείμενα, τα οποία είναι πολύ διεγερτικά.

 • Δοκιμάστε να σκεπάσετε τη γλώσσα με ένα μεταξωτό ή σκληρό υλικό. Όταν το κινείτε πάνω στη θηλή, μπορεί να προκαλέσει μια ενδιαφέρουσα ενεργοποίηση των νεύρων.
 • Χρησιμοποιήστε συσκευή μασάζ για θηλές (μπορείτε να την αγοράσετε από sex shops).
 • Δοκιμάστε άλλα ερωτικά παιχνίδια τα οποία μπορούν να ωφελήσουν τις θηλές.

Οι θηλές μιας γυναίκας διεγείρονται εύκολα

Όπως μπορείτε να δείτε, η διέγερση των θηλών δεν είναι περίπλοκη. Χρειάζεστε μονάχα εξάσκηση, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για μια περιοχή η οποία απαιτεί ευαίσθητο χειρισμό.

Επίσης, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε μια καλή σεξουαλική επικοινωνία με την σύντροφό σας, σε περίπτωση που δεν της δίνει την απαραίτητη ευχαρίστηση, για οποιονδήποτε λόγο.


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.