Πώς να ερεθίσετε τις θηλές της συντρόφου σας

Σε ό,τι αφορά τη διέγερση των θηλών της συντρόφου σας τα πάντα εξαρτώνται από την καλή επικοινωνία, μιας και πάντα πρέπει να υπάρχει κοινή θέληση και συναίνεση για τα θέματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή.
Πώς να ερεθίσετε τις θηλές της συντρόφου σας

Έχει γραφτεί από Daniela Echeverri Castro

Τελευταία ενημέρωση: 22 Δεκεμβρίου, 2022

Τι πρέπει να κάνετε για να για να ερεθίσετε τις θηλές της συντρόφου σας;

Η σωστή διέγερση των θηλών μπορεί να αποδειχτεί μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία, χαρίζοντας μια ασύγκριτη αίσθηση ευχαρίστησης και ηδονής στη σύντροφό σας. Εξάλλου, η περιοχή του στήθους και ειδικότερα αυτή των θηλών είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο πεδίο… δράσης. Περιέχει πολλές νευρικές απολήξεις που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη ενός δυνατού οργασμού.  Ξέρετε πώς να ερεθίσετε τις θηλές της συντρόφου σας με τον σωστό τρόπο;

Το επίπεδο διέγερσης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, τις ορμόνες ή το μέγεθος και το σχήμα του στήθους της συντρόφου σας. Είναι σχεδόν βέβαιο, όμως, πως οι κατάλληλες κινήσεις μπορούν να πυροδοτήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα αισθήσεων.

Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι υποτιμούν το πόσο ευαίσθητες είναι, τις μεταχειρίζονται άγρια, τις δαγκώνουν, προκαλώντας σε κάθε περίπτωση πόνο.

Φυσικά, οι προτιμήσεις διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Γενικά είναι καλύτερο να τους συμπεριφέρεστε με αβρότητα, με λεπτές και απαλές κινήσεις, αργά, αλλά και εφαρμόζοντας διαφορετικές τεχνικές.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές απόψεις σχετικά με αυτό το θέμα, σε αυτό το άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές βασικές συμβουλές.

Απαλά χάδια για να για να ερεθίσετε τις θηλές της συντρόφου σας.

γυναικα με κοκκινα εσωρουχα - ερεθίσετε τις θηλές
Για να μη χαρίσετε στη σύντροφό σας μια οδυνηρή εμπειρία όταν αγγίζετε τις θηλές της, το καλύτερο είναι να ξεκινήσετε με μαλακά χάδια, αφήνοντας στην άκρη το ζούληγμα ή το δάγκωμα.

Μια ελαφριά μάλαξη ή μια λεπτή κίνηση με τα δάχτυλά σας, τη γλώσσα ή ένα μαλακό αντικείμενο, θα τους δώσει ευχάριστες αισθήσεις. Αυτό βαθμιαία θα αυξήσει τον ενθουσιασμό τους για το ερωτικό παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες στο γυναικείο κορμί

Τα φιλιά και οι κινήσεις με τη γλώσσα σας για να ερεθίσετε τις θηλές της συντρόφου σας.

Η γλώσσα γίνεται ο κύριος παίκτης κατά τη διάρκεια των προκαταρτικών. Η υφή και ο τρόπος που κινείται μπορούν να απελευθερώσουν ισχυρές αισθήσεις που αυξάνουν την αίσθηση της ευχαρίστησης.

Αν αξιοποιήσετε τις δυνατότητές της στο έπακρο σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή όπως τις θηλές, θα κάνετε τη σύντροφό σας να διεγερθεί ακόμα περισσότερο ερωτικά. Αυτό με τη σειρά του θα ενθαρρύνει την καλύτερη λίπανση της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής.

  • Οι λεπτές κυκλικές κινήσεις, προς τα πάνω και προς τα κάτω, έχουν τέλεια αποτελέσματα.
  • Το σημαντικό σε γενικές γραμμές είναι να αποφύγετε το πιπίλισμα ή το γλείψιμο. Πέρα από το ότι δεν είναι ευχάριστο για τη γυναίκα, μπορεί παράλληλα να της κάνει να νιώσει άσχημα ή να πονέσει.

Ταχύτητα

ζευγαρι στο κρεβατι - για να ερεθίσετε τις θηλές της συντρόφου σας.
Για να ξεκινήσετε τη διέγερση των θηλών σάς προτείνουμε να αρχίζετε μαλακά, ανεξάρτητα από την κίνηση ή μέρος του σώματος που χρησιμοποιείτε.

Καθώς η διάθεση αρχίζει να ανεβαίνει, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές ταχύτητες, τόσο με την κίνηση των δακτύλων σας όσο και με τη γλώσσα σας.

Μασάζ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε μασάζ στο στήθος και τις θηλές κατά τη διάρκεια του σεξ. Όλα εξαρτώνται από τη στιγμή, και το πιο σημαντικό, από τo τι αρέσει στη σύντροφό σας.

Πρέπει να γίνεται με μαλακές και απαλές κινήσεις σχεδόν πάντα. Ωστόσο, καθώς η ερωτική διάθεση αρχίζει να αυξάνεται, το μασάζ μπορεί να γίνει με μεγαλύτερη δύναμη, χωρίς, ωστόσο, να γίνεται ποτέ βίαιο.

  • Αρχικά, μπορείτε να κάνετε μασάζ στη θηλή με τις άκρες των δακτύλων σας.
  • Στη συνέχεια, πραγματοποιώντας κυκλικές κινήσεις, μπορείτε να επεκτείνετε το μασάζ σε ολόκληρο τον μαστό.
  • Η χρήση λιπαντικών, κρεμών ή λαδιών μπορεί να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική.

Ελαφριά τσιμπήματα για να ερεθίσετε τις θηλές της συντρόφου σας.

γυναικα σε οργασμο-για να ερεθίσετε τις θηλές της συντρόφου σας.
Σε αυτή την περίπτωση, όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις. Είναι σημαντικό να «πειραματιστείτε» και πάνω απ’ όλα να έχετε καλή επικοινωνία με τη σύντροφό σας. Η εμπειρία πρέπει να είναι ευχάριστη και όχι επώδυνη.

Το τσίμπημα ή το ελαφρύ ζούληγμα της θηλής μπορεί να προκαλέσει ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα, εφόσον έχουν ανέβει οι… στροφές της ερωτικής έξαψης κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

  • Εάν η σύντροφός σας συμφωνεί, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ελαφρύ τσίμπημα με τα δάχτυλα ή ένα απαλό δάγκωμα.
  • Η ένταση μπορεί να αυξηθεί αν συμφωνεί ή εάν μοιάζει να μην έχει πρόβλημα.

Μασάζ με τα γεννητικά όργανα

Το μασάζ στις θηλές με τα γεννητικά όργανα είναι λίγο πιο τολμηρό από αυτά που έχουμε ήδη αναφερθεί. Πολλά ζευγάρια το κάνουν, όμως, και είναι πολύ αποτελεσματικό.

Η επαφή μεταξύ της βαλάνου του πέους και των θηλών μπορεί να συγκλονίσει τους δύο ερωτικούς παρτενέρ. Πολλοί άνδρες καταφέρνουν επίσης να έρθουν σε οργασμό μόνο με αυτή τη στάση.

Διαβάστε περισσότερα για τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι.

Θερμοκρασία

Η εναλλαγή διαφορετικών θερμοκρασιών μπορεί να σας φανεί χρήσιμη στη διέγερση των θηλών, βγάζοντάς σας εντελώς από τη σεξουαλική σας ρουτίνα.

Αυτή η τεχνική είναι σε θέση να προκαλέσει έντονες αισθήσεις που μπορούν να βοηθήσουν μια γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση.

  • Μπορείτε να δοκιμάσετε έναν απλο τρόπο, γλιστρώντας ένα μικρό κομμάτι πάγου πάνω στις θηλές. Αυτό μπορεί να γίνει με τα δάχτυλα, ή ακόμα καλύτερα, με το στόμα.
  • Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ζεστό λάδι ή οποιαδήποτε ουσία με διαφορετική θερμοκρασία.
  • Το σημαντικό είναι να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα με τις θερμές ουσίες, καθώς προφανώς δεν θέλετε να προκαλέσετε στη σύντροφό σας κάποιον τραυματισμό.

Ανυπομονείτε να τα βάλετε όλα αυτά σε εφαρμογή; Εάν δεν γνωρίζατε ήδη αυτά τα κόλπα, δοκιμάστε τα την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε σε ιδιαίτερες στιγμές με τη σύντροφό σας.


Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.