8 λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι

Ας μιλήσουμε ανοιχτά και ειλικρινά: Οι γυναίκες ευχαριστιούνται το σεξ τόσο -αν όχι και περισσότερο- όσο και οι άντρες. Βεβαίως, όμως, μπορούμε να το ευχαριστηθούμε μόνο όταν ο σύντροφός μας είναι καλός σ αυτό και μας βοηθά. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Παρόλο που πολλοί άντρες νομίζουν ότι είναι καλύτεροι εραστές, εμείς είμαστε που θα το κρίνουμε αυτό και για πολλές γυναίκες, οι άντρες κάνουν πολλά λάθη στο σεξ.
8 λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι

Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιανουαρίου, 2019

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι;

Στις μέρες μας, μιλάμε πολύ πιο ανοιχτά για το σεξ και με τον σύντροφό μας αλλά και με τον φιλικό μας κύκλο – έτσι είναι συχνό φαινόμενο να ακούμε έναν άντρα να λέει στους φίλους του ότι είναι “ειδικός” στο κρεβάτι. Παρόλα αυτά, οι γυναίκες μένουν συχνά ανικανοποίητες και για να είμαστε ειλικρινείς, οι άντρες σπανίως το παίρνουν είδηση, καθώς πολλές από εμάς τις γυναίκες διαλέγουμε να είμαστε διακριτικές και ευγενικές για να μην πληγώσουμε τον ανδρισμό του παρτενέρ μας.

Η επικοινωνία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, καθώς αποκαλύπτει τις προτιμήσεις, τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες των συντρόφων. Παρόλα αυτά, πολλές φορές τα ζευγάρια αποτυγχάνουν στην επικοινωνία επειδή υπάρχουν μύθοι, τάσεις και λανθασμένες πληροφορίες που κάνουν τους άντρες να νομίζουν ότι τα κάνουν όλα τέλεια στο κρεβάτι, όμως η σύντροφός τους στην πραγματικότητα δεν το ευχαριστιέται και τόσο.

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι;

Στο άρθρο αυτό, θα σας αποκαλύψουμε μερικά από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ,  ιδιαίτερα εκείνοι που νομίζουν ότι οι επιδόσεις τους είναι εξαιρετικές.

 

 

1. Άγγιξέ με σωστά ή καθόλου

Η κλειτορίδα είναι πολύ πιο περίπλοκη υπόθεση από το πέος, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μία από τις αδυναμίες μας στο σεξ. Άντρες ακούστε: πρέπει να αγγίζετε την κλειτορίδα πολύ πιο απαλά, μιας που αποτελεί πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματος και πρέπει να την προσεγγίζετε σωστά. Οι περισσότεροι την χειρίζεστε με περισσότερη δύναμη από ότι χρειάζεται, χωρίς να παίρνετε είδηση ότι αυτό απλά μας μπλοκάρει περισσότερο, αντί να μας ευχαριστεί.

2. Μάθε να παίζεις με το στήθος μου

άντρες στο κρεβάτι

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμάμε να μας αγγίζουν το στήθος με προσοχή, επειδή το νιώθουμε σαν ευαίσθητο σημείο. Μερικοί άντρες το παρακάνουν και πιάνουν το στήθος άγρια, σαν να ήταν μπάλα του μπάσκετ ή κάτι άλλο περίεργο… Έτσι, μπλοκάρουν την ευχαρίστησή μας. Ναι, το πάθος τρελαίνει τους πάντες, όμως λίγη παραπάνω προσοχή και λίγη λιγότερη αγριάδα!

3. Η ποιότητα μετράει περισσότερο από την ποσότητα

Άλλο ένα από τα μεγάλα λάθη των αντρών, αφού οι περισσότεροι βάζουν την ποσότητα πάνω από την ποιότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή στο μυαλό τους η δυνατότητα να έχει κανείς περισσότερους οργασμούς συνδέεται με την νεότητα, τη γονιμότητα και την αρρενωπότητα. Ναι, χωρίς αμφιβολία οι άντρες είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε επίπεδο, γι αυτό και τους αρέσει να καυχιούνται για τις επιδόσεις τους. Βάζουν πάνω από όλα τα νούμερα, επειδή είναι μετρήσιμα και συγκρίσιμα και έτσι τους κάνουν να νιώθουν πιο ικανοί. Παρόλα αυτά, δεν παίρνουν είδηση ότι για τις γυναίκες η ποιότητα είναι σημαντικότερη από την ποσότητα.

4. Δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά

άντρες στο κρεβάτι

Αγαπητοί άντρες: Η διείσδυση δεν είναι το μόνο ευχάριστο μέρος του σεξ. Μην περιμένετε να νιώθουμε ικανοποίηση όταν είναι το μόνο που κάνετε. Το γυναικείο σώμα είναι γεμάτο ερωτογενείς ζώνες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε και να είστε σίγουροι ότι αν δεν το κάνετε, η γυναίκα δεν θα νιώσει ουσιαστική ικανοποίηση.

5. Μην παραχτυπάτε

Ένα απαλό μπατσάκι ή ένα χτυπηματάκι πάνω στο πάθος δεν είναι κακό και μερικές γυναίκες το ευχαριστιούνται και ερεθίζονται. Όμως, τα πολλά χτυπήματα λες και προσπαθείτε να τιμωρήσετε την παρτενέρ σας παραπάνε, δεν είναι πάντα καλά – ρωτήστε ή παρατηρήστε τις αντιδράσεις της συντρόφου σας για να σιγουρευτείτε ότι το ευχαριστιέται.

 

 

6. Οι ψίθυροι μας φτιάχνουν

άντρες στο κρεβάτι

Αυτό είναι ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι. Όταν κάνετε έρωτα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να λέτε “σ’αγαπώ” ή κάτι ρομαντικό και γλυκό. Παρόλα αυτά, σχεδόν πάντα παρασύρεστε και γίνεστε άγριοι και ζωώδεις. Μην λέτε “σ’αρέσει;” “τα πάω καλά;” και τέτοια. Σταματήστε, μας κάνετε και βαριόμαστε. Εάν σταματήσετε να ανησυχείτε για το αν περνάμε καλά, θα αρχίσετε να το παρατηρείτε.

7. Μην ροκανίζετε τα αυτιά μας

Πώς είναι δυνατόν ένα σαλιωμένο αυτί να είναι ερεθιστικό; Είναι αλήθεια ότι το αυτί είναι ευαίσθητο όργανο και μπορεί να μας ευχαριστήσει, όμως μην το παρακάνετε. Ένα ελαφρύ χάδι με τη γλώσσα αρκεί και καμία δεν ευχαριστιέται να της… ροκανίζουν το αυτί ή να… το τρώνε και να το αφήνουν γεμάτο σάλια. Αλλιώς, θα τρέχαμε όλες στους ωτορινολαρυγγολόγους.

8. Μην πιπιλίζετε τα δάχτυλα των ποδιών μας

άντρες στο κρεβάτι

Τι είναι πάλι αυτό το αλλόκοτο φετίχ; Μην υποθέτετε ότι μας αρέσει, δεν μας αρέσει. Για τις περισσότερες δεν υπάρχει τίποτα πιο αηδιαστικό από τα πόδια.

Εσείς; Τι λέτε ότι κάνουν λάθος στο σεξ οι άντρες; Τι θα προσθέτατε στη λίστα μας;


Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.