Σεξ στο μπάνιο: 5 υπέροχες στάσεις για να δοκιμάσετε

Το να κάνετε σεξ στο μπάνιο μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά μερικά ζευγάρια δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα. Θα σας προτείνουμε 5 στάσεις για να σας ενθαρρύνουμε.
Σεξ στο μπάνιο: 5 υπέροχες στάσεις για να δοκιμάσετε

Έχει γραφτεί από Carolina Betancourth

Τελευταία ενημέρωση: 04 Νοεμβρίου, 2022

Μπορεί να νομίζετε ότι το σεξ στο μπάνιο δεν είναι και πολύ άνετο. Ωστόσο, είναι καλό να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα και να έχετε διαφορετικές εμπειρίες. Για το λόγο αυτό, αξίζει να δοκιμάσετε το σεξ στο μπάνιο κάποια στιγμή!

Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί λόγω των χαρακτηριστικών του χώρου και να λαμβάνετε ορισμένες προφυλάξεις. Αποφασίστε, λοιπόν, ποιες στάσεις σεξ θα θέλατε να δοκιμάσετε και ετοιμαστείτε για διασκεδαστικές, ευχάριστες και παθιασμένες στιγμές. Ανακαλύψτε τις εδώ!

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε σεξ στο μπάνιο;

Το να κάνετε έρωτα στο μπάνιο είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να σπάσετε την ρουτίνα στην κρεβατοκάμαρα.

Το δωμάτιο αυτό, παρόλο που δεν είναι από τα πιο άνετα, μπορεί να αποτελέσει ένα αισθησιακό και διασκεδαστικό μέρος για να κάνετε σεξ. Ωστόσο, επειδή θα αφήσετε το πάθος σας ελεύθερο, καλό είναι να λάβετε υπόψη σας ορισμένα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή ατυχημάτων.

  • Αντιολισθητικό χαλί: Αγοράστε ένα αντιολισθητικό χαλάκι για να αποφύγετε ατυχήματα στο λείο δάπεδο. Το ελαστικό υλικό του προσκολλάται στο δάπεδο και αποτρέπει τα γλιστρήματα και τις πτώσεις. Εάν δεν έχετε πρόχειρο ένα τέτοιο, τότε χρησιμοποιήστε αντί αυτού μια πετσέτα.
Σεξ στο μπάνιο: 5 υπέροχες στάσεις για να δοκιμάσετε
  • Χρησιμοποιήστε υδατοδιαλυτό λιπαντικό για το σεξ: Το νερό μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει την τριβή του σεξ επώδυνη. Παρόλο που κάποιοι πιστεύουν ότι συγκρατεί την υγρασία, στην πραγματικότητα δεν είναι αρκετό για να λιπάνει τα απόκρυφα μέρη από μόνο του. Έτσι, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα υδατοδιαλυτό λιπαντικό για να αποφύγετε την ταλαιπωρία.
  • Προφυλακτικό: Τα προφυλακτικά και το νερό συνήθως δεν τα πάνε καλά, όπως έδειξε έρευνα του 2018. Κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, μπορεί να στεγνώσει και μπορεί να είναι ερεθιστικό για τη γυναίκα. Επιπλέον, αν εισχωρήσει νερό στο εσωτερικό του, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος θραύσης. Αλλά, αν παρόλα αυτά αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα, χρησιμοποιήστε άφθονο υδατοδιαλυτό λιπαντικό και ελέγχετε από καιρό σε καιρό ότι είναι ακόμα στη θέση του.
  • Σεξουαλικά παιχνίδια. Για να αποφύγουν την ταλαιπωρία που μόλις αναφέραμε με τα προφυλακτικά ή για να κάνουν τη συνεύρεση πιο διασκεδαστική, ορισμένα ζευγάρια τολμούν να χρησιμοποιήσουν σεξουαλικά παιχνίδια. Φυσικά, είναι απαραίτητο να ελέγξετε ότι είναι αδιάβροχα, ειδικά αν χρησιμοποιούν μπαταρίες.

Οι καλύτερες στάσεις για να κάνετε σεξ στο μπάνιο

Θέλετε να ξεκινήσετε να κάνετε σεξ στο μπάνιο; Εδώ είναι μερικές από τις στάσεις που μπορείτε να εξασκήσετε.

Ρομαντική

Πρώτα απ’ όλα, αυτή είναι μια από τις αγαπημένες στάσεις πολλών ζευγαριών για να κάνουν σεξ στο ντους. Είναι ασφαλής, σας επιτρέπει να απολαύσετε βαθιά διείσδυση και είναι συναρπαστική και για τους δύο.

Σεξ στο μπάνιο: 5 υπέροχες στάσεις για να δοκιμάσετε

Για να την πραγματοποιήσετε, η γυναίκα θα ακουμπήσει τα χέρια της στον τοίχο, ενώ ο σύντροφός της θα τη χαϊδεύει και θα τη διεισδύει από πίσω.

Doggy style

Το κλασικό doggy style είναι ιδανικό για να κάνετε σεξ στο μπάνιο. Δεν υπάρχει κίνδυνος πτώσης, δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και, φυσικά, είναι ιδανικό για “άγριο σεξ”.

  • Η γυναίκα στηρίζεται στα τέσσερα πάνω σε ένα χαλάκι ή μια πετσέτα.
  • Ο σύντροφός της, γονατιστός, τη διεισδύει από πίσω, κρατώντας συνήθως τους γοφούς της ενώ εκείνος σπρώχνει.

Στον τοίχο

Αρχικά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η στάση είναι πιο απαιτητική σωματικά. Θα πρέπει να εξασκείται με προσοχή, καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε πτώση.

A couple having sex against a wall.

Για να την εκτελέσετε, η γυναίκα ακουμπάει την πλάτη της στον τοίχο και μπλέκει τα πόδια της γύρω από το σώμα του άνδρα. Ο άνδρας θα πρέπει να ασκήσει πολλή δύναμη για να την κρατήσει στον αέρα καθώς διεισδύει σε αυτήν.

Ξαπλωμένοι

Οι κλασικές στάσεις αποτελούν επίσης επιλογές. Αν το μπάνιο είναι αρκετά μεγάλο, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ξαπλωμένοι, όπως η ιεραποστολική στάση ή οι στάσεις του κυρίαρχου σεξ.

Ο ένας από τους δύο ξαπλώνει στο πάτωμα, ενώ ο άλλος αναλαμβάνει τον έλεγχο του θέματος. Το πρόσθετο πλεονέκτημα του να είστε βρεγμένοι στο ντους θα προσθέσει αναμφίβολα πολύ ενθουσιασμό στην πράξη.

Θέση καθίσματος

Θεωρείτε ότι το να κάνετε έρωτα στο ντους είναι άβολο ή μάλλον δύσκολο; Λοιπόν, μπορεί να γελάτε με αυτό, αλλά τι θα λέγατε να κάνετε σεξ καθιστοί στην τουαλέτα.

Ο άνδρας θα καθίσει στην τουαλέτα και η γυναίκα θα ανέβει από πάνω. Εκείνος μπορεί να κινείται όσο χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα.

Τολμάτε να δοκιμάσετε αυτές τις στάσεις για σεξ στο μπάνιο;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνετε δημιουργικοί στο μπάνιο με τα προκαταρκτικά. Χρησιμοποιήστε το σαπούνι για να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον ή χαϊδέψτε  ο ένας στον άλλον ενώ κάνετε και οι δύο ντους. Και αν θέλετε να παρατείνετε την απόλαυση, εκμεταλλευτείτε το χρόνο στεγνώματος για να συνεχίσετε τη δράση στην άνεση της κρεβατοκάμαρας.

Το πιο σημαντικό είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Οποιοδήποτε μέρος μπορεί να είναι ιδανικό για να ξυπνήσετε τις επιθυμίες σας και να βιώσετε εκπληκτικές στιγμές. Μήπως δεν έχετε κάνει σεξ αλλού πέρα από το κρεβάτι σας; Γιατί να μην εκπλήξετε τον άνδρα σας την ώρα που κάνει ντους; Δεν θα το μετανιώσετε! Και ούτε και εκείνος θα το μετανιώσει!


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.


  • Bolinches, A., 2005. Sexo Sabio. México: Random House Mondadori.
  • Rivas Condo, J. R., Rivas Condo, F. C., Miranda Laborda, M. J., Pizarro Maldonado, P. P., Valencia Camacho, L. F., Quezada Correa, G. C., Quiñonez Guerrero, R. M., & Loor Rivas, M. D. (2018). Resistencia de los preservativos masculinos de látex y su efecto a la exposición en temperaturas menores o iguales a 40°c. Pro Sciences: Revista De Producción, Ciencias E Investigación2(14), 13-17. https://doi.org/10.29018/issn.2588-1000vol2iss14.2018pp13-17

Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.