7 Συμβουλές για να διεγείρετε έναν άνδρα

Μην αφήσετε τη μονοτονία να κυριαρχήσει στη σχέση σας, υπάρχουν άπειρες στρατηγικές για να αναζωπυρώσετε το πάθος στο κρεβάτι. Μάθετε πώς να διεγείρετε έναν άντρα με αυτές τις απλές συμβουλές.
Isbelia Esther Farías López

Γράφτηκε και επαληθεύτηκε από απόφοιτο φιλοσοφικής Isbelia Esther Farías López.

Τελευταία ενημέρωση: 22 Φεβρουαρίου, 2023

Έχετε παρατηρήσει ότι ο σύντροφός σας δεν είναι πια ενθουσιασμένος όπως πριν; Θέλετε να του κάνετε μια έκπληξη στην ερωτική σας ζωή; Εδώ είναι 7 συμβουλές για το πώς να διεγείρετε έναν άνδρα!

Ακριβώς όπως οι γυναίκες , οι άνδρες έχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες, δηλαδή μέρη του σώματος που, αφού διεγερθούν, οδηγούν σε σεξουαλική ανάταση. Γνωρίστε τα και εξερευνήστε το σώμα του, προσφέροντάς του μια παθιασμένη και ευχάριστη εμπειρία.

7 συμβουλές για να διεγείρετε έναν άνδρα

Αποπλανήστε, προκαλέστε και ενθουσιάστε είναι λέξεις-κλειδιά που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν μοιράζεστε μια σεξουαλική επαφή με έναν άντρα. Για να απολαύσετε τον έρωτα από την αρχή μέχρι το τέλος, αρχίστε να εφαρμόζετε αυτές τις συστάσεις και κάντε τον να εκραγεί από ευχαρίστηση.

1. Προσδοκία

Πριν ξεκινήσετε να διεγείρετε έναν άνδρα, κάντε τον να περιμένει λίγο, αλλά με έξυπνο τρόπο. Προσπαθήστε να τον παρασύρετε διακριτικά και μετά πιο έντονα.

2. Μη βιάζεστε

Επιλέξτε μια καλή στιγμή για να τον διεγείρετε. Όταν αποκτήσει στύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας και να χαϊδέψετε απαλά τον ανδρισμό του.

3. Διεγείρετε τις ερωτογενείς ζώνες του

Οι ερωτογενείς ζώνες είναι μέρη του σώματος που έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία ή περισσότερες νευρικές απολήξεις, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Ανάμεσά τους μπορούμε να βρούμε:

 • Αυχένας
 • Αυτιά
 • Χείλια
 • Λαιμός
 • Βλέφαρα
 • Θώρακας
 • Κάτω κοιλιά
 • Εσωτερικό των μηρών
 • Κεφάλι

4. Εσώρουχα

Αγοράστε μερικά σέξι εσώρουχα χωρίς φόβο ή συστολή. Ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει και θα σας αντιμετωπίσει ως μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση τόσο με το σώμα όσο και με τη σεξουαλικότητά σας.

5. Κάντε του στοματικό σεξ για να διεγείρετε έναν άνδρα

Αυτό είναι ένα από τα μυστικά για να διατηρήσετε μια ευχάριστη και διαρκή σεξουαλική σχέση. Το σάλιο σας θα κάνει το πέος του να παραμείνει όρθιο, αλλά αν δεν σας αρέσει πολύ, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε λιπαντικά με γεύση;

6. Αυνανίστε τον

Για να τον αυνανίσετε, θα πρέπει να κρατήσετε απαλά το πέος του από τον άξονα. Στη συνέχεια, κάντε μασάζ, ανεβοκατεβαίνοντας, εναλλάσσοντας τον ρυθμό (μπορεί να σας πει να πηγαίνετε πιο γρήγορα κατά καιρούς). Παράλληλα, μπορείτε να του χαϊδέψετε τους όρχεις.

7. Δείτε ταινίες σεξ για να διεγείρετε έναν άνδρα

Οι άνδρες είναι πολύ οπτικοί, επομένως μια ταινία πορνό ή μια ταινία με ξεκάθαρες σκηνές σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να τον ενεργοποιήσετε. Μια άλλη χρήσιμη ιδέα είναι να αυνανίζεστε μπροστά του και να τον χαϊδεύετε ταυτόχρονα στις παραπάνω ερωτογενείς ζώνες.

Ανατομία του πέους

Η επανάληψη της ίδιας κίνησης πάνω-κάτω όλη την ώρα είναι υπεραρκετή. Λειτουργεί, αλλά αυτό είναι βαρετό. Υπάρχουν πολλά σημεία της ανδρικής ανατομίας, και ειδικά η ανατομία των γεννητικών οργάνων του, που μπορούν να ληφθούν υπόψη για να τον φέρουν στη μέγιστη απόλαυση.

 • Θα του αρέσει όταν κρατάτε τον άξονα του πέους του και με τα δύο χέρια.
 • Θα εκτιμήσει όλα τα είδη μασάζ και χάδια.
 • Η στεφάνη (η μικρή κορυφογραμμή μεταξύ του άξονα και της βαλάνου) είναι μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή.
 • Η βάλανος, η άκρη του πέους, είναι πολύ δεκτική σε στοματικό σεξ και χάδια.
 • Για κάποιους, οι όρχεις είναι καλές περιοχές για μασάζ.
 • Το περίνεο είναι ένα πολύ λεπτό και ευαίσθητο δέρμα μεταξύ του πρωκτού και των γεννητικών οργάνων.
 • Ο πρωκτός είναι μια περιοχή ταμπού για κάποιους, ενώ για άλλους δίνει έντονη ευχαρίστηση, αλλά προσοχή! Θα πρέπει να σταματήσετε εάν δείτε ότι προκαλεί ενόχληση.

Το σημείο H

Το σημείο G ενός άντρα, γνωστό και ως σημείο H, είναι ο προστάτης αδένας του. Αυτός είναι υπεύθυνος για την παραγωγή του μεγαλύτερου μέρους του σπέρματος, αλλά είναι επίσης μια πολύ ευαίσθητη ερωτογενής ζώνη. Μπορείτε να αναζητήσετε τον προστάτη του περίπου 7 εκατοστά μέσα στον πρωκτό του, κοντά στα γεννητικά του όργανα. Είναι περίπου στο μέγεθος και το σχήμα ενός καρυδιού.

Δοκιμάστε να κάνετε μασάζ στο περίνεό του. Στη συνέχεια, μετακινήστε το δάχτυλό σας γύρω από τον πρωκτό του, πάρτε λίγο λιπαντικό και βάλτε το προσεκτικά. Μόλις μπείτε μέσα, δοκιμάστε να μετακινήσετε τα δάχτυλά σας πάνω-κάτω. Αυτό θα τον ενεργοποιήσει.

Ίσως σας ενδιαφέρει: Μετράει το μέγεθος; Τα βασικά της ανατομίας μιας διείσδυσης

Συμβουλές που πρέπει να έχετε υπόψη σας για να διεγείρετε έναν άνδρα

Πρώτα απ ‘όλα, κάθε φορά που αγγίζετε τα ερωτογενή του σημεία, ρωτήστε τον αν του αρέσει και παρακολουθήστε και μάθετε από τις απαντήσεις του. Οι αντιδράσεις του θα χρησιμεύσουν ως καλός δείκτης για να ανακαλύψετε τα γούστα του συντρόφου σας.

Μερικές τελικές συμβουλές για εσάς:

 • Γιατί να μην κάνετε ντους μαζί του;
 • Χρησιμοποιήστε λιπαντικό
 • Διατηρήστε τα νύχια σας καθαρά και κοντά
 • Τα σεξουαλικά παιχνίδια βοηθούν
 • Αν ο σύντροφός σας θέλει να πειραματιστείτε με το σημείο H του, δεν σημαίνει ότι είναι γκέι. Αν από την άλλη πλευρά, δεν θέλει, προσπαθήστε να τον κάνετε να δει ότι είναι απολύτως φυσικό και φυσιολογικό να πειραματιστεί.

Αν και είμαστε όλοι διαφορετικοί, υπάρχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά που μας χαρακτηρίζουν, ειδικά όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητα. Ακολουθήστε αυτές τις συστάσεις για να διεγείρετε τον σύντροφό σας, ώστε να μπορεί να έχει μια καλύτερη εμπειρία ερωτικής σχέσης μαζί σας.


Όλες οι παραθέτονται πηγές ελέγχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η επικαιρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία αυτού του άρθρου θεωρήθηκε αξιόπιστη και επιστημονικά ακριβής.


 • Schober, J. M., Meyer-Bahlburg, H. F. L., & Dolezal, C. (2009). Self-ratings of genital anatomy, sexual sensitivity and function in men using the “Self-Assessment of Genital Anatomy and Sexual Function, Male” questionnaire. BJU International. https://doi.org/10.1111/j.1464-410X.2008.08166.x

 • Alwaal, A., Breyer, B. N., & Lue, T. F. (2015). Normal male sexual function: Emphasis on orgasm and ejaculation. Fertility and Sterility. https://doi.org/10.1016/j.fertnstert.2015.08.033

 • Levin, R. J. (2018). Prostate-induced orgasms: A concise review illustrated with a highly relevant case study. Clinical Anatomy. https://doi.org/10.1002/ca.23006


Αυτό το κείμενο προσφέρεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή από επαγγελματία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τον ειδικό σας.